VARNING SUSSIE!!!!

Jahapp, inte ens på Ikea går man trygg längre. Dock förstår jag inte riktigt hur rånare tänker när de går till attack mot det som ligger Svenska folket närmast hjärtat... För det första så finns det en avdelning med bland annat knivar, kastruller, sopkvastar och annat som kan orsaka enorm smärta om de används på fel sätt. Dessutom består hela Ikea av möbler som man kan gömma sig bakom, under och även använda som sköld i närkamp. Sist av allt är det väl inte i Ikea vid kungens kurva som "the big money" finns. Eller har jag fel?!

Det jag ville säga med det här inlägget var att Sussie som ska åka till Ikea på fredag, gärna får hålla ett öga på människorna runt omkring sig och se till att hänga nära knivhyllorna, man vet aldrig vad folk får för sig att göra.

Två beväpnade män slog ikväll till mot Ikea i Kungens Kurva i södra Stockholm. Männen sprängde sig in till varuhusets kassakontor i samband med att en värdebil hämtade eller lämnade pengar.
– Personalen kom springades och vi förstod ingenting. De skrek ”de har bombat, de har bombat”, säger ett vittne till Aftonbladet.


Läs Hela artikeln här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0