Gott nytt år

Ojoj vilken dag. Klockan tio imorse drog jag iväg på ett friskispass. Det var er 70 minuters mördarpass men jag överlevde! Sen sprang jag och Malvina runt i Mörby och letade kläder. Jag hittade efter mycket letande en svart korsett, till den har jag en snygg kjol jag köpt i Thailand och över det har jag en kavaj ;) blev rätt nöjd med kläderna, kan dock meddela att korsett inte är det skönaste plagget, känner mig rätt stel ;) fan vad kul det ska bli med nyår hörni, ska fira med ett gäng vänner jag inte träffat på länge och sen blir det fest, antingen Älvsjö eller danderyd eller båda två! hoppas ni får ett grymt slut på 2010 och en ännu grymmare början på 2011!!!

hejdå

sorry för dålig uppdatering. och bättre lär det inte bli, typ söndag kanske. Spelade kortspel hemma hos pojkarna Borg tills fem på morgonen, sov två timmar och jobbade 8-14, handlat hur mycket alkohol som helst, lunchat med vännerna på jobbet, åkt hem, sovit tills nu, gått upp, gjort mig i iordning för att sova, planerat nyår och nu blir det godnatt och sov gott. Imorgon bitti ska jag på ett träningspass och sen ska jag handla lite grejer inför kvällen. Ska bli sjukt kuuuuul!!! :D puss på er.

Hemmaspaaaaaa

Ojojoj vad jag har förlorat mycket muskler och kondition under de här veckorna när jag har varit sjuk. Jag brukar alltid ta i allt vad jag har på träningspassen, göra alla rörelser till 100%, nu gjorde jag det och dog. Seriöst, jag drunknade i mitt eget svett! Jag kommer ha så fruktansvärt ont imorgon, stretchade lite för lite dessutom så det här blir ju intressant. Nu ska jag ha hemmaspa innan jobbet (börjar 17.00), tända ljus, lugn musik, peeling, inpackning och ansiktsmask. Skrubba och återfukta och sånt där man mår bra av;p

Första passet på friskis på lääääänge..

Har käkat frulle och kollat på ett avsnitt grey's anatomy. Saknar de långa frukostarna utomhus i sommras. Nu vill jag bort från all jäkla snö och kylan... Jag ska åka upp till mörby nu och köra ett pass på friskis och så lite extra styrka i gymmet. Sen åker jag hem till mor min och går ut med voven... Hade tänkt möta upp lite vänner, men mamma hittade ingen som kunde ta poppy så jag får träffa folk imorgon istället ;) hejrååå.

Day Three: Eight ways to win your heart.

1. Ha humor, det gör mig bekväm och avslappnad
2. Visa att du bryr dig om mig
3. Överraska mig; gör oväntade saker, säg oväntade saker
4. Var dig själv, det värsta jag vet är falska människor
5. Var självsäker, men inte så mycket att du tror att hela världen kretsar kring dig
6. Jag älskar smicker, överrös mig med komplimangar
7. Ge mig utrymme, låt mig umgås med mina vänner och ge mig tid till att göra det jag vill
8. Var 100% ärlig, frågar jag om klänningen är snygg, svara att den är skitful om du tycker det, jag vill ju höra din åsikt, right?

Chillkväll

Alltså holy crap vad det var mycket att göra på jobbet idag. Jag och Freddie kom inte därifrån föräns vid tio och nu är jag rätt trött. Tur för mig att jag gick upp tidigt imorse och tränade så jag slipper göra det nu. Körde ett rätt kul pass; kondition i 20 min och sen styrka; armar, rumpa, mage och sen körde jag freestyle, haha hoppade runt och dansade med böjda ben, min tolknig av afro dans, skaka rumpan och tuttarna, donkey kong style typ.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Seven Ages of Rock, Fredrik tipsade om det programmet. Och sen sovaaaa. Imorgon ska jag träna ett pass på friskis och sen gymmet. ÄNTLIGEN!!! Sen ska det handlas lite på mellandagsrean (iaf fönstershoppa..) och efter det ska det handlas mat till hemmet ;)

Videobevis

Hahhaa, här är en liten video från Julafton i år, ovantligt lugnt tycker jag, kanske berodde på att vi saknade en moster och en man. Men ett litet smakprov på hur det blir när maten ska fixas får ni här iaf...

Day Two: Nine things about yourself.

1. Jag känner mig obekväm och svag av att se folk i ögonen
2. Det bästa jag vet är en solig sommardag
3. Jag attraheras inte av mörkhyade killar
4. Jag har väldigt svårt att kunna sova nära andra människor
5. Jag har inget som helst tålamod
6. Jag avskyr det mesta som har med mig att göra
7. Något som alltid får mig att le är min tatuering
8. Jag får panik av att ha sex utan alkohol i kroppen
9. Jag kan inte leva utan musik

The wild hunt

BARA GIFT DIG MED MIG! GODNATT.

taggaaaaa fucking galet hejhej nu kör vi typ.

heeeeej, jag är astaggad. Har satt ihop ett träningspass som jag ska köra nu. Har köpt dansamatta till mitt wii, så först blir det bara lite uppvärmning till två låtar på den, har kommit på att om man dansar med lätt böjda ben och gör grejer med armarna blir man rätt slutkörd ;) Sen fick jag lite träningsprylar i julklapp, så det blir styrkeövningar på min balansplatta, lite grejer med gummibandet och så övningar med tyngder. tänkte köra 30 min styrka, och sen lååång stretch, sen blir det middag, är svinhungrig och har kalkon i kylen som känns rätt lockande. Men först blir det workout, nu kör vi!!! :D
bilden har inget med träning att göra.. bara jag på julafton liksom, ser iof rätt taggad och skitful ut, typ fröken bäver. jajaaaa ;P

Day One: Ten things you want to do before you die

1. Besöka minst ett land i varje världsdel
2. Simma med delfiner
3. Hoppa fallskärm utan att svimma
4. Rädda någons liv
5. Känna på hur det känns att vara tyngdlös
6. Hälsa på min släkt i Mocambique och lära känna dem
7. Leva utan gränser; göra vad jag vill, när jag vill och utan att bry mig om vad andra tycker
8. Vara ekonomiskt oberoende (iaf för en dag)
9. Ha en idé, planera allt och sedan fullfölja den utan någons hjälp
10. Älska en person villkorslöst och bli älskad tillbaka på samma sätt

...

Som ni kanske har märkt så pratar jag inte så mycket om min pappa här i bloggen. Det är därför att han inte är en så jätte stor del av mitt liv om man jämför med min mamma och min syster. Mamma och Pappa separerade när jag var sex år, pappa bor 20 minuter ifrån oss men jag och han har aldrig haft en lika bra relation som t.ex. min syster och han har. Jag tror tyvärr inte att vi kommer att få det heller. Igår hade mamma bjudit honom, mina småsyskon och hans fru på middag hemma hos henne. Jag hade inte tänkt komma, men igår gjorde jag det, och det var rätt mysigt. Jag stannade bara en timme, men jag har bestämt mig för att jag ska ge den en chans till, vår relation alltså. Kanske aldrig blir helt perfekt, men den kan ju bara bli bättre...
Bild på pappa för många år sen..

Listan

Hejheej, min jul har varit awesome, fina presenter, god mat men framför allt gemenskap med familjen, släkten och mina underbara vänner. Tackar och bockar för det. Jag har en massa bilder, men dom kommer nog droppa fram lite då och då. Nu ska jag nämligen visa er en lista jag hittade på en annan blogg. Jag tänkte börja imorgon med Day one, och alltså skriva tio saker jag vill göra innan jag dör. Ska vara 100 % ärlig och öppen med mina svar. Kan bli kul för er som inte känner mig så bra ;)


Day One: Ten things you want to do before you die.

Day Two: Nine things about yourself.

Day Three: Eight ways to win your heart.

Day Four: Seven things that cross your mind a lot.

Day Five: Six men you think are totally handsome.

Day Six: Five things you like to do.

Day Seven: Four turn offs.

Day Eight: Three turn ons.

Day Nine: Two favorite songs.

Day Ten: One confession.

syster och vove på julafton

God Jul

Första bilden är på julgranen hemma hos mamma förra året. Jag har inte riktigt orkat köpa en gran och alla tillbehör hem till min egen lägenhet, jag ska ju trots allt inte ens fira julen här så det känns bara onödigt, men jag hittade en vit liten plastgran för 60 kr med ljusslinga, julkulor, rosetter och stjärna. Passar perfekt hemma hos mig ;) Nu har jag duschat och ätit frukost, dags att promenera till kyrkan och möta upp familjen. Hoppas alla får en riktigt härlig jul och schyssta julklappar.

jul.

Äntligen klar med julklappsrim och julgodis, nu blir det några timmars sömn innan julen invigs i kyrkan med familjen. Är något vi gjort varje år, det är mysigt och trots att jag inte tror på allt som sägs så lyckas det prästen predikar om alltid beröra. Och känslan av gemenskap blir väldigt stark, trots att den redan är så stark den kan bli när jag har min mamma och syster på varsin sida om mig. De människorna som betyder allra mest.

snygga systrar förra julafton. Sleep tight

Wohoooo

Hej hej, första inlägget från mobilen!!!! Älskar den redan.

IPHONE, MIN JULKLAPP TILL MIG SJÄLV ;)

Tomten tycker fett mkt om mig, fick en Iphone en dag för tidigt ;) Bestämde mig för att ta 3G S och inte 4an, fick en riktigt bra deal och jag behöver faktiskt inte det allra senaste. Jag kommer ha samma nummer som tidigare! Min deal är: 299:- i månaden (får ringa för hela beloppet), 5000 fria sms i månaden till alla nät, gratis internet (hur mycket jag vill), 0,29 öre/min till alla nät, gratis till telenor, och självaste telefonen såklart. Riktigt bra tycker jag :D Nu ska jag leka lite med min nya älskling, var alltså det här som var den roliga saken jag tänkte berätta ;) Har handlat klart allt inför julen, så nu blir det julbak, inslagning av klapparna, rimstuga och manikyr och pedikyr, ska ÄNTLIGEN få ta på mig något riktigt snyggt nagellack och slippa ta bort det dagen efter för att jag ska jobba. Ledig 3 dagar på rad, länge sedan man var det! ;) puss påreeej.

some pics from yesterday

morning dudes ;) Jag är så glad att vi inte gick ut igår, nu är jag rätt pigg efter 7 timmars välbehövd sömn. Efter bowlingen var alla rätt sugna på utgång, så Johanna körde oss till tegel, vi kom hela vägen fram till dörren, men de stängde klockan 2 och vi var där vid halv, så det var ingen idé att betala inträde för en halvtimme. Så det blev en liten roadtrip med falsk (iaf från min sida) sång i bilen, att försöka dansa när man sitter tre i ett baksäte är dock inte att rekomendera. Snälla Johanna körde hem oss alla, hon var den enda utan alkohol i kroppen så det var vettigast så. Nu ska jag jobba 10-14, sen blir det lite julhandel och sånt, har en superkul sak att berätta, men jag tror jag väntar med det lite till.. sååååå glad :D

Bowliiiiing

hejheeeej, kört bowling med da crew. sjukt kul, jag var rätt duktig faktiskt, vann inte, men det kan jag ta ;) Nu blir det sova, öppnar imorgon :) och snart är det julafton!!!

FINALLY!!!!!

OMG vad jag har saknat detta. Jag känner det i hela kroppen, adrenalinet, energin. Första träningspasset på länge. Jag fattar inte, jag avskyr att träna, men jag måste träna jävligt mycket för att kroppen ska orka, och nu när jag har varit sjuk och inte tränat har jag varit trött och grinig, jag har fått otroliga ryggsmärtor och jag har känt mig äcklig och ful. Nu har jag kört 40 min, får börja lugnt för att inte bli sjuk igen så jag körde; Warm up, armar, rumpa och lite mage. och stretch, nu blir det ägg och frukt till frukost ;)

Så otroligt jävla bra

Denna svenska pojke har tagit mitt hjärta med storm, älskar hans musik, hans texter och hans underbara röst.

Got some pizzaaaas to do!

hey yo, ska dra iväg till jobbet nu. Blir som sagt en långpanna idag. tänkte lägga in en låt, men det hinner jag inte insåg jag nu, lägger in den ikväll istället... ;)

I'm just a dreamer

12 timmars sömn gjorde susen.. ;) Jag mådde så fruktansvärt dåligt igår kväll så jag visste inte vad jag skulle göra. Dels blir ryggen helt fucked up bara efter en långpanna nu när jag inte tränat på ett tag så den kändes som att den skulle brytas i 2 delar vilken sekund som helst. Dessutom mådde jag illa och var helt matt i kroppen, trodde jag höll på att bli magsjuk men det blev jag inte, hoppas jag, isf skulle det ha brutit ut under natten, men det gjorde det inte! :) Det tog en halvtimme för mig att gå hem från jobbet, brukar ta max en kvart men jag var tvungen att stanna på vägen hela tiden och dö lite, cp liksom. Idag jobbar jag min sista långpanna på rätt många dagar har jag insett, såååååå skönt...! Nu ska jag läsa några kapitel och sen äta lite frulle ;) och fortsätta kolla på resor och volontärarbete i Asien.. vill så gärna åka iväg om drygt ett år, och vara borta 8-12 månader..

Fjärde advent..

Hade helt glömt bort att det var fjärde och därmed sista advent igår. Kom på det när jag såg att alla fyra ljusen var tända på middagen igår. Hade jätte mysigt och satt och snackade med mina kusiner, vi har alltid varit väldigt nära, alla är jämngamla och eftersom mamma och deras mamma är som bästa vänner har vi alltid umgåtts väldigt mycket under alla åren. Nu på senare tid när alla skaffat sig egna intressen och gör helt olika saker så har vi inte träffats lika mycket, men det är alltid kul när vi väl ses ;)

Efter middagen mötte jag upp Sussie, Arvid och Per och vi åkte till Jocke, bakade pepparkakor, poppade popcorn och kikade på skräckfilm. Jag kollade ner i en kudde hela tiden och kikade bara upp korta sekunder... Klarar inte av sånt där, sen satt vi och pratade och spelade spel på Arvids Ipad. Kom hem vid ett så jag har fått sova rätt länge inatt, utan mardröm!!!!!!! :D

Lutfisk hos kusinerna



Hejheeeej, har jobbat dagen lång och nu är det dags för den årliga lutfiskmiddagen hos kusinerna. Här är jag och Malle när vi var små :D Sen blir det film med vännerna hemma hos Jocke, pusssss ;)

Söndag, jobbar 10-17

Hejochhåååå. Drömde mardröm igen; min tatuering tynade bort efter att jag peelat benen och ingen tatuerare jag gick till kunde göra om en likadan. Och tydligen låg hela min identitet i tatueringen så jag blev en Nobody.. fattar ingenting, vad vill den här drömmen säga mig liksom?.. :(



Här kommer en liten lista om mat och dryck som jag hittade på en blogg.. Nu vet ni lite mer om mig ;)

Varm dryck
Latte
Kall dryck San Pellegrino (bubbelvatten)
Alkoholhaltig dryck Vitt vin
Drink Mojito, Strawberry 
Pålägg Ägg och kaviar
Grönsak Gurka, lök
Frukt Ananas, Melon
Bär Smultron
Krydda Nymalen svartpeppar
Godis Choklad med lite flingsalt, salt lakrits, surt
Snacks popcorn
Choklad Marabou sensation med karameliserad mandel och havssalt
Ost Gruyere, parmesan, tallegio
Sallad kycklingsallad med fetaost, avocado och god vinägrett
Tårta Cheesecake
Bakverk Munkar, winerbröd 
Sås Bearnaisessås, BBQsås
Glass B&J's, hemgjord
Snabbmat Thai, Pizza 
Flingor All Bran, 
Pizza Heta räkan, Ceasar, Kebab, Smokey Mac (se cgspizza.com)
Naturgodis/Nötter äpplen med kanel doppade i yoghurt, paranötter, macadamianötter
Soppa tom kha gai
Utländskt kök Asiatiskt, texmex, italienskt
Halstablett/Tuggummi Emser/Extra white
Äter inte Inälvsmat

Sleep tight!

Idag har varit riktigt mycket att göra på jobbet. Det känns så bra att det drar igång igen efter en riktigt kass November.. Jag älskar adrenalinkicken man får av stress, samtidigt som jag tror att det är just stressen som kommer att bli min död en mindre vacker dag :( Blev inte mycket "vila" idag inte och det känns i ryggen vill jag lova! jag har så stört ont så jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag ska testa ligga på spikmattan ett tag nu, önskar jag hade en sån där vetekudde man kan värma och lägga där man har ont, tror det skulle hjälpa faktiskt .. :) Men nu är det som det är med ryggen och jag tror att jag är extra känslig nu när jag inte tränat på snart en månad, musklerna bara tynar bort.. blääää!!! Har iaf ätit en god middag, lite päron, ost, parmaskinka, kesella och lite russin och nötter och läst några kapitel ur min bok.. Ska sova nu, jobbar imorgon också..
Ajuste, måste bara berätta en sak.. Jag tog med jobbtelefonen hem för jag hade lite jobbsamtal att ringa och jag har typ inga pengar kvar på min egen telefon.  Vid halv tio ringer telefonen, vi stänger åtta, men jag tog upp telefonen och svarade väldigt överdrivet trevligt: CGs pizza Nora torg vad kan jag hjälpa till med? Och så var det en snubbe som ville göra en stor beställning tills imorgon klockan 12. Han var fett glad för att jag hade tagit emot beställningen och jag var också glad för det för nu får vi in en tusing i början av dagen bara sådär liksom. woohoooo.

haha, intressant för er va..?! Fan vad trist att lyssna på mitt jobbsnack, har inte hänt mkt annat idag.. eller jo det har det iof, men det kan jag inte berätta.. Så bäst att jag försöker sova lite nu istället för att tråka ut folket.
Ha en grym lördag!!!!
(ingen utgång ikväll heller, orkar inte, men man kan väl ha kul på egen hand, eller?..)

Jobbar 10-21 idaaaaaaag, tillfälligt nr: 0762159551


Party party, eller inte.

fixad för utgång, men jag känner att jag inte orkar. Måste vila lite nu, dessutom jobbar jag långpanna imorgon. Så det blir filmkväll istället ;p Nu kom min lilla syster hit, så jag ska vara social. Puss puss

I want a world in motion

Alltså jag vill så gärna dra ut ikväll bara träffa människor och ha sjukt kul. Samtidigt känner jag att det nog är rätt dumt med tanke på att jag fortfarande inte är frisk. What to do?! Jobbar till 21.00, får nog känna efter då istället. Hoppas på att jag är pigg som en mört så jag kan skaka rumpan hela natten lång!

For the body

Åh vilken underbar liten shoppingtur det blev. Allt jag behövde fanns inne, dessutom fick jag 100 kr rabatt för jag hade något speciellt erbjudande på kicks och tydligen var det julklapps utdelning där också, så jag fick en necessär från Max factor, en riktigt bra med fickor för borstar och en massa andra bra fack och grejer. Och till min stora förvåning låg det lite miniprodukter i; foundation, mörkrött nagellack, kajalpenna och läppglans. Jag blev rätt så glad när jag märkte det här ;) Sen handlade jag en massa frukt, lite ägg och fil och när jag insåg att tanten bakom mig i kön bara hade två gräddfilspaket så lät jag henne gå före och hon blev hur glad som helst. Helt plötsligt blev min dag ännu bättre, en buss som måste varit riktigt försenad kom precis när jag gick ut från mörby så jag hann med den och slapp vänta 20 min på den bussen jag skulle tagit och jag kom hem på två sekunder typ. Hemma var spindeln spårlöst försvunnen och jag kom på att jag hade all tid i världen innan jag börjar jobba klockan 5, så jag satte mig med ett glas vatten och en kiwi och läste några kapitel ur en bok.

Uppdatering...
Tyvärr insåg jag till min stora besvikelse nyss att spindeln inte alls är borta.. den kröp fram när jag började spola vatten i duschen och jag fick ta en plastbricka och försöka ta upp den.. Den började krypa fett snabbt så jag greps av panik och kastade ut den i snön.. så nu lär den ju frysa till döds.. I'm sorry.. Jag hoppas att min goda gärning mot tanten i matkön kompenserar mitt mord på mr spider...

God morgon?

Skulle precis kliva in i duschen när jag såg ett jävla monster på en av kakelplattorna. Den såg ut ungefär som den på bilden ovan bara det att den saknade ett ben.. Jag hade tänkt att fota, gick till och med så långt att jag hämtade kameran och tog på mig glasögonen för att kunna se bättre, men dom åkte av direkt, kan inte titta på en sån där sak utan att vilja skrika... Insåg dessutom att jag var tvungen att komma rätt nära den för att få en "bra" bild, och jag tänker inte dö på ett badrumsgolv med en spindel som äter upp mig bit för bit, så jag sökte på google ist.

Nu har jag käkat äggröra och bacon till frulle och ska pulsa genom snön upp till mörby centrum för lite shopping; Mat, hudvård och lite annat nödvändigt.. Vågar inte vara kvar en sekund till i samma byggnad som spindeln.. gaah, vet inte hur jag ska få bort den, tänker iaf aldrig mer dammsuga upp en, för jag vågade inte använda dammsugaren på evigheter efter att jag gjorde det förra gången...:(

There's no time left for losin'

Kvällen har spenderats framför en bra film. Åt sparrissoppa till middag och nu har den sista lilla droppen energi runnit ut. Så jag säger tack och god natt för idag med en liten sång och några fina ord som tagits upp många gånger under skoltiden och som nu citerades i filmen.
So long as men can breathe, or eyes can see, 
So long lives this, and this gives life to thee
- Shakespeare Sonnet 18

Julen när den är som bäst

Igår kväll blev det julbak @ Casa del Borges. Jag och Freddie hade handlat en massa olika ingredienser i måndags och runt nio igår kväll samlades; Johanna, Jeppe, Freddie, Martin, Märta, Charlotte och jag hos pojkarna Borg och började baka och fick även sällskap av mamma Borg. Vi gjorde det vi kände för vilket resulterade i en hel del annorlunda julgodisar och kakor. Vissa mer lyckade än andra ;p Jag tror jag talar för alla när jag säger att vi hade en sjukt kul kväll. Den innehöll ALLT; Glöggdrickande, dans, falsk sång, bakande, ätande, rasistiska påhopp, pepparkakspizzor, whiskey, mandelmassetuttar, fler rasistiska påhopp, mjöliga kläder, rapar, julmusik och skratt, skratt och ännu mer skratt. Jag tackar och bockar för en en grym kväll ;p

Born to run

Hej peeps. Vaknade klockan 5 av mig själv och kunde inte somna om, så jag har legat och lyssnat på Bruce. Nu ska jag iväg till jobbet, börjar kvart i åtta och slutar två. ciaao ;)

@£$@©$@$@|£[∞£@§∞

balleballeballe. mitt simkort är helt flippat (läs mellan raderna, ester har inte betalat räkningen..) och jag kan inte göra något alls med min mobil för tillfället. Ska försöka fixa det imorgon.. Så vill ni få tag på mig är det internet som gäller, facebook eller bloggen.. Mår inte helt super idag, så jag ska försöka sova bort det, vi hörs när vi hörs... natti ;p

Hoppets kyrka

Har nog bara lagt upp det här på facebook förut så nu är det dags att den får visas här också.. Rätt bra och annorlunda julsång tycker jag, det bästa är att det är Jimmy Claeson som sjunger. Hahaha ;p

Saknar DET.

Det suger balle att jag aldrig blir frisk så jag kan träna 100 % igen. Idag och imorgon jobbar jag långpanna, men onsdag jobbar jag kväll, och då har jag spanat in ett cirkelgymspass och direkt efter det ett 40 minuters indoor walking på förmiddagen. Får väl ta det lite lugnt, men samtidigt känner jag att jag inte tänker sitta här och gå upp tusen jävla kilo i sekunden... Ska dra lite tidigare till jobbet för en lite längre promenix iaf.. :)

Lucia

God morgon, ytterligare en natt full av mardrömmar. Blääää... För att komma i bättre stämning har jag satt på reprisen av Luciatåget i Svt play, tänt en massa levande ljus och kokat havregrynsgröt (närmaste risgrynsgröt jag kunde komma) När jag bodde hemma brukade alltid mamma komma in och väcka oss med levande ljus och Lucia sång, sen brukade vi äta frukost tillsammans och lyssna på lite julmusik. Nu bor jag inte hemma längre, men jag fick ett gulligt Luciasms av min kära lilla mamma ;)

We were fools to make war

Underbara familj alltså. Älskar er.
Pratade, skrattade åt mat, drack te och busade med voven. Perfekt avslut på en ganska lugn men trevlig helg. Nu ska jag tända en massa levande ljus, lägga mig på spikmattan och sen läsa en bok som heter Hemligheten. Är en psykologisk bok som handlar om relationer, hur relationerna till sina föräldrar som barn påverkar ens relationer som vuxen, typiska beteenden och hur man kan ändra sig. Boken tar upp osäkerheten i sig själv med andra människor, hur man hela tiden kämpar för att bevisa något för andra (i grund och botten menar författaren att man hela tiden som barn kämpat för att få uppmärksamhet av någon förälder men aldrig fått det, och som vuxen fortsätter man att sträva efter någon sorts uppmärksamhet även om det inte längre är förälderns)... Har inte ens kommit halvvägs men det är helt otroligt, för den beskriver olika uppväxter och sen får man se hur personerna ställer sig till olika situationer i sitt vuxna liv och jag är helt chockad över att mönstret är så likt mitt eget. Det är som att jag äntligen får svar på varför jag är som jag är...
Vi hörs imorgon ;p

Söndagsmiddag och nostalgi..

Blev inbjuden till Söndagsmiddag hemma hos Mamma. Så jag ska åka dit nu och äta bakad potatis med lax och grejer. Bilden är från Koh Lanta, vi bodde på en strand så långt bort från centrum som vi kunde, så vi var nästan de enda på den sidan ön. Hittade en liten restaurang vid en klippvägg där vi spenderade nästan varje kväll, bilden är tagen när vi ligger på några kuddar och äter, dricker drinkar och bara snackar skit med personalen på stället. Jag vill tillbaka, jag måste tillbaka, Thailand fångade mitt hjärta, och vårt förhållande är inte över än. Nästa år kanske, jag tror jag ska satsa på det. Pusspuss

Snart är det jul

Har promenerat omkring på Stortorget i Gamla stan med hela släkten. Hur mysigt som helst, och hur kallt som helst. Vi fikade inne på stadsmissionens café och mitt i alltihop kom ett luciatåg och de sjöng en massa jullåtar och för första gången i år, kände jag verkligen av julstämningen. Härligt ;) Nu är jag hemma, har världens vidrigaste mensvärk och mår sjukt illa, det enda som brukar hjälpa är träning, men jag är ju inte precis helt frisk. Tror dock att jag ska köra ett pass på friskis med min syster vid 5, får ta det riktigt lugnt bara... ;p Nu ska jag vila lite och städa undan lite i lägenheten, ligger kläder överallt.

Julmarknad med mina nära

Jag har drömt världens mardröm. Var på någon strand med alla mina vänner och sen helt plötsligt börjar folk släpas ut i vattnet av hajar, alltså hajarna simmar verkligen in precis till stranden och drar ut folk. Och jag försöker få alla att sluta bada, men ingen bryr sig och fortsätter bada, och fler och fler släpas ut och dödas av hajarna.. Jävligt trevlig dröm...
Nu sitter jag och äter frukost, och om 20 minuter ska jag ta bussen till mörby och möta upp min släkt. Vi ska på julmarknad, blir nog en rätt mysig söndag. När jag kommer hem ska det städas :) tjaaaadå.

Despicable me

Har blivit tipsad om den här filmen men hela tiden glömt bort vad den heter så jag har inte kunnat kolla på den. Nu har jag iaf sett den, och den var riktigt skön, se den! ;) Blev ju en riktigt mysig kväll, har legat och snackat med Charlotte i telefon också, så jag har inte känt mig ensam alls :) Enda minuset ikväll är att jag har känslan av tusen knivar i magen, hejhej mensvärk. Nu ska jag sova, rätt trött, men vi hörs imorgon. pussssss

Lördagschill

Heeeeeeeeeeeeeeeey :D Idag har jag jobbat 10-19, skulle jobbat långpanna men det var lugnt så jag fick gå tidigare ;p Ibland undrar jag varför jag tycker det är kul att jobba där, blir ju rätt mobbad... Jag får t.ex. extremt fula smeknamn av mina kollegor, såsom; Hester, Turd, Hester the Turd, Häxan, Skatan, Mongot osv. Inga speciellt smickrande namn precis. De brukar även skriva låtar till mig, vilket kanske låter väldigt gulligt, men dom är så långt ifrån gulliga man kan vara, här är t.ex. en låt:
Ester, Ester, tönt i världen,
Ester, Ester, världens tönt.

Varje dag blir en kamp om att överleva, det känns som det snart är dags att göra något åt saken, time for war...
Nu har jag iaf lagat middag, korvstroganoff (så sjuuuuukt underskattat, det är nog en av de godaste maträtterna..) med sallad. Blev perfekt och nu har jag lagt en flaska vatten på kylning, när den är lagom kall ska jag skåla in en härlig Lördagskväll framför en bra film. Skulle blivit utgång, men jag är fortfarande lite krasslig och nu när jag pratade med tjejerna så var ingen speciellt sugen på att dra ut i kylan. Så nu ska jag krypa ihop i soffan, snacka lite med mig själv och kolla på Despicable me.

Tjejkväll

Igår kväll efter jobbet åkte jag och Sussie upp till mörby, handlade fläskfilé, bea, chips och dipp och tog sen bussen ut till Viggbyholm där Helene bor. Vi lagade fläskfilé med rostade potatisklyft och sallad och drack vin, pratade en jäkla massa och tiden flög förbi. Vi hade pratat om att gå ut, men plötsligt var klockan halv ett och då skulle vi varit i stan en timme senare vilket inte kändes värt det, så vi pratade mera, och sen var klockan två.. Jag jobbar långpanna idag, så lite sömn behöver jag faktiskt, tog nattbussen så jag kom hem vid tre. Och nu ska jag sticka iväg till jobbet. Hade i alla fall mysigaste kvällen på länge, uppskattar mina skitungar så mycket och allt de gjort för mig genom tiderna, vi har snart känt varandra tio år, eller i alla fall 8 nu ;p första bilden är 4 pr sen tror jag, andra bilden är från i somras :) ciaaaaaao

Onsdagskvällen



Okej, några bilder till ska komma upp, hinner bara inte just nu (tidsinställt inlägg btw..) Ska strax iväg till jobbet, långpanna idag, blir nog rätt kul, ikväll kommer Johanna, Rebecca och Sussie hit så vi blir bara tjejer i köket. Ska snackas skit och jobba gärnet. Efter det blir det nog hem till Helene för min och Sussies del, och sen kanske vi ska dra ut på stan lite.. ;p Hoppas ni får en sjukt kul kväll. vi hörs sen.


your soul you must keep, totally free

Så underbart mysig kväll igår. Jag har lite fler bilder, och lite fler ord, men just nu orkar jag inte. Måste sova.

GRATTIS C

Idag fyller min bästa vän år, grattis hjärtat. Superhuman.

Hemmakväll

jag är för tillfället besatt av Gossip Girl. igen... För första gången på länge kan jag sitta ensam hemma en hel kväll utan att drivas till vansinne av ensamheten och tystnaden. Framsteg mina vänner. Nu ska jag fortsätta kolla på GG. Och seriöst, Ed/Chuck är giftig.

Sommar, värme och lycka

Jag vill ha sommar, jag vill ta långa promenader sent på kvällarna utan jacka och gå förbi en sjö och bara hoppa i. Jag vill åka på festival och jag vill gå på gröna lund, jag vill sitta på en uteservering med en kall cider i handen och jag vill sitta på kajen vid gamla stan och äta glass och snacka skit. Mest av allt vill jag ligga på en strand någonstans i Thailand, åh vad jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden ett år och att det snart var dags att packa väskan och dra till paradiset för obestämd tid... Jag saknar det, så det gör ont i hjärtat.
Sthlms skärgård
På en öde ö i Thailand..

EEH, JA TACK!!



woohooo

Alltså jag dör av lycka ;p! Martin tog min långpanna idag, så nu kan jag ligga hemma och kurera mig en dag till, jobbade bara mellan 11-15. Det känns inte så najs att gå omkring och hosta slem och få nysattacker bland kunderna, man känner sig verkligen ofräsch. Dessutom är min kropp så jäkla matt efter flera dagars feber så han gjorde mig en STOR tjänst, lilla räkan.
..Jag insåg att jag haft samma linser i två månader ist för en vilket är NO GOOD, så jag åkte upp till mörby och handlade linsvätska, linser och en ny foundation för min är slut. Bare Minerals, tycker verkligen att den är bra, täcker men på ett naturligt sätt, gillar inte att se ut som en clown med lager efter lager av smink. Nu är jag hemma, har dragit på mjukisar och krupit ner under filten, ska kika lite på gossip girl och sen laga middag. Pusspuss

Mr Nobody

Wow, Mr Nobody är verkligen en häftig film. Jag måste se den en gång till sen, för det är en massa detaljer jag missat... Jag har sett en hel del bra filmer i helgen, The Blind Side, Skönheten och Odjuret och Sunes Jul. Trots att det har varit extremt trist att bara ligga hemma, isolerad och osocial så har den här helgen varit precis det jag behövde. Vila och koppla bort allt annat för några timmar. Nu är det dags att sova, jobbar långpanna imorgon...
Här, tre bra låtar:

Du är det finaste i världen

Människans bästa vän. Människans trognaste vän.
Min lilla vove kan vara hur jobbig och irriterande som helst, jag vet inte hur många skor, diadem, smycken och gosedjur hon har bitit sönder. Men det är lite av hennes charm. Hon är en egen liten idivid och det är så tomt att inte ha henne här hos mig, i min lilla lägenhet..
Fredrik visade mig en text häromdagen, det finaste och sorgligaste jag läst. Har läst om den några gånger och jag gråter lika mycket varje gång, jag förstår inte hur man någonsin kan lämna sin trognaste vän åt ett öde som alltför ofta innebär döden. Läs texten här ... Svårt att inte bli berörd.

Told you so..

Vi 3 tiden knackade det på dörren och utanför stod min kära mamma med en påse i handen och ett leende på läpparna. Hon hade köpt en massa söta små julprylar till mig, och en röd ljuslykta. I påsen fanns även en matlåda med revbensspjäll, brysselkål och ris, mums ;p Hahah, kanske ska söka till ung och bortskämd nästa år eller? Fast jag är inte speciellt bortskämd, har alltid fått jobba för det jag vill ha och aldrig fått något serverat på silverfat. Mamma visste att jag var sjuk och ville väl bara kolla till mig, det uppskattas iaf :D

2a advent

hej och hå, jag håller på att städar för fullt, har fått upp lite julbelysning vilket lyfter hela lägenheten :) Måste bara löpa 2 stycken adventsljusstakar som kan stå i mina fönster i vardagsrummet. Och sen få upp lite tomtar och troll och vad det nu är man har för prydnader... Taggar i alla fall med julmusik, men kan aldrig komma i samma stämning som jag gör hemma hos mamma... Vid den här tiden på året bakas det altid lussebullar och alla olika typer av julgodis och musiken är på högsta volymen, dessutom är det alltid en känsla av gemenskap och glädje. Därför tror jag att julafton i år kommer vara något alldeles speciellt för mig, jag tror att jag kommer att uppskatta min släkt och min familj ännu mer nu. Längtar längtar längtar tills julafton :) Här är en video från förra årets julbak..

Söndagsstädning

Sov rätt kasst inatt, vaknade hela tiden och vände och vred på mig, tror seriöst att jag kommer kvävas av min egen hosta snart... Nu har jag käkat en god frukost med en massa frukt och keso. Tror att det är dags för städning idag, ska försöka få upp julstjärnan och en ljusslinga för lite julstämning, det är ju faktiskt 2a advent idag.. Sen tror jag att jag ska ha SPA, typ ansiktsmask och peeling och sånt, lite spikmatta också kanske... Jaja, nu jävlar ska här städas! ;p

Mamma

Du är det bästa jag har. Du är den enda som älskar mig för precis den jag är, med alla mina fel och brister. Du har alltid accepterat mig och varje gång jag varit nära att ge upp har du tagit mig i din famn och viskat att jag aldrig kan göra mer än mitt bästa, och att det alltid är tillräckligt. Jag förstår inte att du har stått ut! När jag hade min tonårsrevolt och förpestade varenda människas tillvaro fanns du där vid min sida trots att jag spottade ut elaka kommentarer och sa att jag hatade dig. Jag måste erkänna att jag ljög ganska ordentligt då. Jag har aldrig hatat dig, älskar dig lite mindre vissa stunder möjligtvis, eller intalat mig själv att jag älskat dig mindre för det tror jag inte att jag kan. Jag kommer alltid att ha dig som min förebild, jag kommer alltid att värdesätta ditt liv framför mitt eget och jag kommer alltid att älska dig mest i världen. I mina ögon är du perfekt, och jag är så glad att en del av dig alltid kommer finnas i mig.

Bohemian Lifestyle

WOW, FY FASEN VAD DOM HAR BLIVIT DUKTIGA. Kommer ihåg när jag var på en spelning på elverket för några år sen, visst var dom bra då också, men det kändes konstigt att se pojkarna på scenen när man var van vid att typ baka pepparkakor och ha filmkvällar med dom och de andra i umgängeskretsen. Och så ser jag det här. Så otroligt jävla bra. Finns även på spotify, och de har dom gjort ett bra tag. Jag håller på dom, och jag tror dom kan gå riktigt långt!

och nu har jag också fallit ner i träsket...

det här suger balle. att vara sjuk alltså. Igår slutade jag jobba klockan 2, åkte upp till mörby och handlade ägg, avokado, halstabletter och hostmedicin. Min hals är så svullen så att det gör ont att svälja, och hostan har gjort att den är helt uppriven, gör ont som fan. I alla fall så gick jag hem sen, la mig i soffan och kollade på en film, gick och la mig vid nio tiden och sen har jag legat och inte kunnat sova ungefär hela natten. Feber feber feber, hosta som måste väckt hela grannskapet... När jag äntligen slumrat till så väcks jag av en jävla idiot som ringt fel. Men jaja, jag hoppas det blir bättre snart iaf. Nu ska jag jobba, 11-21. heejeee

pizzaonsdag

nu ska jag ha spelkväll med min minifamilj. Passar på att välkomna Jesper in i familjen också, får dock inte vara med på bild eftersom jag inte har någon bild på honom, men det är en riktig människa.. inte någon låtsas kompis, looovvvar ;) Vi ska spela poker, ikväll blir det med riktiga pengar, så det är ju najs :) Vi hörs när vi hörs, kyss och heeeeej!

RSS 2.0