Bloggbyte

Rätt rörigt va? Jag har söta underbara Josefin att tacka för det. Jag fick nämligen ett fint mail där det stod att jag fick en av hennes invites till bloggnätverket spotlife. Så från och med nu bloggar jag därifrån. Jag är väldigt väldigt glad :D Men allt härifrån flyttas till den nya bloggen som numera heter:
bixbite.spotlife.se
tack och hej <3

Mitt lilla kontorHär har jag suttit och jobbat hela dagen idag. Jag känner mig riktigt effektiv. Har hunnit med allt och lite till idag, och konsumerat en jäkla massa post it lappar, haha. Har dessutom ringt runt och pratat med min blivande personal, verkar som ett riktigt härligt gäng, vi kommer ha sjukt kul tillsammans. Nu ska jag röra mig hemmåt, känns underbart att solen skiner nu, ska nog promenera hela vägen till tunnelbanan, Djurgården är så himla vacker... Ciaaaaao ;p


Lunchrapport

Hej på er :) Jag tänkte rapportera lite om första riktiga dagen nu när jag har lunch. Började klockan åtta, läste tidningen påväg in till jobbet, länge sen och herregud vad mycket det händer runt om i världen. Väl framme fick jag använda mitt personliga kort för att kunna komma in till kontoret. Jag har hunnit avkalra mitt första möte, strukturera upp alla mappar och dokument från tidigare år och gått igenom alla leverantörer vi hade kontakt med förra året. Nu är det dags att sätta sig och ringa dem för att kolla upp årets sortiment och priser. Sen ska jag även ringa runt till min personal och presentera mig och ge ut lite information, spännande! Vid tre är det ett till möte.

Så, nu har ni koll på vad jag sysslar med, en massa jobbsnack, men det kan ju vara kul att veta lite om min tjänst. Puss och kram.


Måndag

God  morgon. Ovant det känns att gå upp kvart i sex. Nu ska jag iväg till jobbet, en massa att göra idag! puss och hej!

Hej bästis!


Idag ringde min bästa vän mig, jag blev helt chockad över att höra hennes röst. Jag saknar henne så mycket men jag är glad för hennes skull. Hon är nämligen på äventyr i Thailand och har precis klarat en bartenderkurs, dessutom var hon bäst av alla, såklart ;p Älskar dig.

Sista dagen på CGs

Det här är en utav mina absolut sista dagar här på CGs Pizza. Imorgon sätter grönan igång på riktigt och det kommer att vara fullt ös hela tiden. Så nu ska jag gå och uppskatta varje sekund och varje minut trots att jag har världens trasigaste hals (känns som att det sitter lösa skinnslamsor i halsen) och inga halstabletter... Det hade suttit finfint. Hörs väl ikväll :)

FISH!Kursen igår var givande. Dels fick jag träffa på endel folk som kommer att jobba ute i parken under sommaren och det är bra att få lite kontakter som jag kan vända mig till när jag behöver andras åsikter och tankar som saker och ting. Dessutom så blev jag riktigt peppad inför dessa månader fulla av jobb jobb jobb och åter jobb men även av en massa underbara människor och en härlig gemenskap. Den här filmen visades på kursen (dock hittade jag bara trailern på nätet, den riktiga filmen är 17 min..) och jag älskar den. Fylld av energi och längtan efter att sätta igång på riktigt! Morgondagen kommer att bli awesome ;p

God morgon

Hej på er. Min hals är helt trasig efter gårdagen, det var så många nya intryck och så mycket nya människor och jag pratade hela tiden i sju timmar så det blev endel prat. Och mina käkar har träningsverk för att jag lett så mycket, men det bjöds på en hel del tillfällen till goda skratt igår, så jag ska inte klaga. Jag sökte en utmaning och fick en utmaning. Den här sommaren kommer bli riktigt tuff men jag klarar det. Som jag sa så sätter allt igång direkt på måndag, då har jag två möten inbokade och det ska ringar leverantörer och boka in möten med dem. Grönan öppnar ju om en månad, och tills dess ska allt vara fixat, det kommer att bli så otroligt kul.  Så önska mig lycka till nu, så kör vi! ;p

Idag ska jag som sagt på en kurs och efter det åker jag direkt till CGs, Johanna behövde hjälp med att få bort sin helg eftersom att hon ska göra högskoleprovet, så jag kör den åt henne. Det blir nog rätt tyst här idag, men ikväll är jag tillbaka. Ska bara gå hem efter jobbet och göra ingenting, kolla på en film om jag ens orkar det. Måste sova ikapp en hel del förlorade timmar. Puss och hej!

Saknar mina lila galjjor från thailand sen skivan.. buhuu, säg till om ni har sett dem!

Nem nem quan

Tjabba. Det gick bra idag, det här känns så kul men jag tror inte ni kan förstå hur mycket det är att ta tag i. Nästa vecka sätter jag igång på riktigt, då är det möten med olika personer och leverantörer, utbildningar och planering. Men det ska bli helt fantastiskt! Jag ska försöka berätta mer om min dag när jag får tid. Nu har jag precis kommit hem från en aw. Blev först ett glas vitt på malmen och efter det gick jag, Elsa, Johan och Jompa till Nem nem quan där vi bokat bord halv åtta. Åt helt underbar mat, helt klart mitt favoritställe när det kommer till asiatisk mat. Nu måste jag sova, har en kurs jag ska gå på imorgon klockan 9-14, gästen i fokus, spännande :)

Inte vilken fredag som helst...

Nu gäller det kära vänner, nu drar jag iväg till Djurgården för att jobba min första dag på Gröna Lund. Ska bli så spännande och kul. Ikväll blir det middag med vännerna. Puss på er underbara fina människor!

RSS 2.0