Vinter


Som jag nämnde förut så började jag dagen med en powerwalk, fast det blev mest glida runt på isen än gå. I vilket fall fick jag frisk luft och världens finaste väder. Dagar som denna påminner mig verkligen om att vintern kan vara så otroligt vacker.
Hur gick dagen för min del då? Jag lyckades pressa i mig över 3 liter vatten, har aldrig kissat så mycket på en dag någonsin. Jag åt mat och mellanmål med en massa antioxidanter och vitaminer, inga E-ämnen och inga färgämnen, drack grönt te och en massa citron. Jag ger mig själv MVG och en stor fet guldstjärna för att jag inte vek mig för mina arbetskamraters kritik (fick höra att jag var töntig som höll på med det här typ heeela dagen)

Nu ska jag kolla ett avsnitt av solsidan och sen blir det spikmatta och sängen. Är helt död.

Detox dag 1 (2)

Idag börjar det alltså på riktigt, jag åt ju keso igår vilket är en mjölkprodukt och det ska man egentligen inte göra när man detoxar så jag vet inte riktigt om jag ska räkna gårdagen. Dessutom drack jag långt ifrån så mycket vatten man ska dricka, runt 2 liter eller mer... haha jag drack inte ens en.
Men som sagt, nu kör jag på riktigt. Johanna har gjort en matsedel, kommer följa den lite och köra på lite egna grejer som jag har köpt hem. Till frukost kommer jag göra äggröra, fruktsallad och smoothie med blåbär, hallon och granatäpple. Men innan jag får äta frulle ska jag ta en powerwalk. Man brukar tydligen bli väldigt trött och få huvudvärk i början av processen och hård träning är något man ska undvika. Så jag tänkte ta långa promenader, simma och köra yoga. Om jag märker att jag skulle kunna träna hårdare så kommer jag göra det ;)
Fint väder ute iaf, trots att det är rätt kallt, hejdååå.

Sås tar tid, precis som kärlek

hejhej! nu är jobbhelgen över, har inte precis gjort så mycket mer än det. Eller igår kväll så hängde jag med mina fina vänner, ute på stan och röjde. haha eller jag röjde inte alls, satt mest och var trött och onykter, men oj vad jag är glad att jag drog ut ändå. Skulle inte pallat en helg helg med; gå upp, gå till jobbet, gå från jobbet, sova. och samma sak igen, ingen människa pallar med sånt, man måste ha lite socialt umgänge...
Idag gick jag dock hem direkt efter jobbet, var så himla trött, kollade på I rymden finns inga känslor, så bra film. Ska se den igen imorgon tror jag ;) Nu ska jag sova. Imorgon börjar allvaret, eller det började iof idag. Jag och Johanna ska nämligen köra Detox en vecka, fast det blir nog upp mot två veckor kom jag på. Ska skriva lite mer om vad det innebär och vad vi kommer göra och varför. Imorgon ;) Nu ska jag sova. Hejheeej.

Lördagsträning ;)

Igår hade jag världens slappaste kväll. Tränade på eftermiddagen och sen handlade jag mat, tog bussen hem och drog på mig mjukiskläder. Kollade på senaste avsnitten av Gossip Girl och Grey's Anatomy. Och sen gick jag och la mig. Klockan tio på en fredagkväll, inte dåligt va?! ;) Var så trött, kände dessutom att jag höll på att bli sjuk. Det känner jag iof fortfarande, så nu ska jag köra ett lugnt träningspass:
5 min uppvärmning
10 min styrka ben
10 min styrka mage
5 min stretch

Natha, Kelly, Ida Barcelona

Igår kväll efter jobbet åkte jag in till stan, satte mig på en pub och söp skallen av mig. hahha, skoja ;) 3 söta flickor ska åka till Barcelona och vara där i fyra månader, bo i en lägenhet mitt i stan och plugga på någon skola, så igår hade de en lite avskedskväll. Satt på en pub och snackade skit, var väl 20 personer eller fler kanske. Härligt att träffa mina fina vänner igen och bara prata. Planerade lite inför Sälen resan (10-13 Februari) ska bli så kul. Berättar mer om den sen. Blev inte alltför sent för min del, glad att jag var nykter också. Det här blir en helt nykter vecka, samma sak nästa vecka...

Jag hoppas ni får en grym resa tjejer, och jag, fia och lisa kommer och hälsar på er, en helg i Barcelona med er låter inte helt fel! :)

Jobbar 8-14 idag, sen ska jag käka lunch med Martin och efter det blir det träning, danspass och sen styrka, får ta i allt vad jag har, för lördag, söndag och måndag jobbar jag 10-21 så då kommer jag inte kunna träna alls.. :(
haha, motsatsen till hur min helg kommer att se ut..

Chingen drar en Thailand snart...

Min bästa vän har bokat en biljett till Thailand utan mig, men det är lugnt, jag är INTE BITTER... haha, vi får åka tillsammans en annan gång helt enkelt. Kommer iaf sakna henne fetmkt. Typ lika mycket som jag saknar det underbara landet. Take me away, please!

Såhär skulle jag se ut om jag var ett finger...

Idag hade Fredrik kul på jobbet. Han stoppade in ett björnbär i mikron så att det tinade, tryckte på det på fingret och gjorde en smiley, sen sa han att det var jag. Snyggt afro. Var iaf rätt kul, tills jag såg bilden han lagt upp på facebook, under bilden hade han skrivit "ser du likheten?":
Efter jobbet drog jag hem till Arvid och hängde med honom, sussie, jocke och per. Kollade film och snacka skit, kom precis hem. Riktigt najs kväll. Nu ska jag sova, långpanna imorgon och på kvällen blir det krogen (alkoholfritt för min del..) night.
ps. nej jag står inte och tröstäter glass. gjorde en smoothie och orkade inte hälla upp den i glas... men bilden platsar nästan på den här hemsidan ;)

Ilska

Något positivt med ilska är att man (iaf jag) blir så mycket starkare och tränar så mycket hårdare. Körde ett stenhårt pass kondition i 45 min och så styrka 40 minuter. Gav ALLT. Så nu är jag rätt trött. Lunchade med Johanna och Fredrik, sushi. gott! Nu har jag sovit ett tag och ska dra iväg till jobbet. Ikväll ska jag bowla med mina vänner om jag hinner efter jobbet ;) Nu var depptimmarna över, nu ska jag vara fett glad! :D heeejdå!

den där jävla ryggen.

Ang. Bilden.. Det där är en bild på en vanlig rygg. Vad som är felet med min rygg är att bröstkotorna 8-12 är helt ihopväxta och har varit sen födseln vilket har lätt till att den delen av ryggen är orörlig. Därför belastas den delen av ryggen som är ovanför kota 8 och den som är under kota 12 väldigt mycket mer och jag får ont. Ryggraden kan inte heller växa på samma sätt och jag får krökt rygg...
Hej vänner. Jag ska försöka, jag ska verkligen försöka göra något av allt det här. men just nu är det kaos i mitt huvud. Det känns som att hoppet tänds hela tiden, bara för att släckas mitt framför näsan på mig...
Jag ska ta allt från början:
Jag har sedan födseln haft problem med min rygg, ingen har kunnat (läs tagit sig tiden och energin) att förklara för mig vad det är som har varit fel. Jag har aldrig kunnat gå rak i ryggen och har alltid fått höra att jag har dålig hållning.. (som om jag inte vet det liksom..) Jag får extrema smärtor i ryggen varje gång jag legat eller suttit på samma sätt längre än ca tio minuter och varje kväll när jag kommer hem från jobbet och har jobbat ett pass som är över 6 timmar måste jag lägga mig raklång direkt på golvet med benen i 90 graders vinkel eller på spikmattan i minst 15 minuter för att mildra smärtorna. Det har blivit värre med åren och alla läkare och specialister har bara skickat hem mig med rätt hårda ord: "du kommer få puckelrygg när du är 30 år" " Det här skulle du gjort något åt för länge sen" "Det här går inte att lösa" "Träna, träna, träna" Av alla mina komplex har ryggen varit det värsta eftersom jag gett upp hoppet om att kunna leva utan denna eviga värk. I höstas tog Fredrik och Martins mamma tag i det och behandlade mig och tog hjälp av olika personer hon kände som var specialiserade på det här. Jag fick mer hjälp på en månad än vad jag fått på tio år. Läkare diskuterade möjliga operationer och risker med dessa. Efter några månaders väntetid fick jag idag besöka Ortopedavdelningen på Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge. Min läkare var sen, men vid tio imorse fick jag träffa honom och han kollade igenom röntgenbilder och undersökte ryggen. Jag är inte riktigt så haj på alla sjukhustermerna, men såhär ligger det till i nuläget:
Om jag ska göra en operation måste man gå in både från magen och från ryggen, man måste steloperera vilket läkarna anser är en väldigt stor operation och det finns risker. runt 5% risk att bli förlamad. jag hade velat höra typ 0,5%... sen finns det även andra risker och så finns det även chans att det inte blir helt bra. Läkaren tyckte inte jag skulle utföra operationen än. Jag vet inte vad jag tycker. jag är bara så jävla trött på det här... vad ska jag göra...?

ledsen för världens röra.. jag var bara tvungen att få ur mig allt. är arg och ledsen och jag vet inte vad. blandade känslor. nu ska jag lägga mig och sova ett tag.

Be my baby!

men åh, jag dör lite. gift dig med mig och sjung för mig resten av mitt liv!

myyys

Har haft en underbar dag. Jobbat 8-14. Åkte in till stan och drack te med söta Ronja, satt och snackade tills fem då jag åkte iväg till friskis i mörby och köre ett pass med johanna. Sen sällskapade vi hemmåt. Fast hem till mamma den här gången, när jag kom in genom dörren väntade lagad mat och mysbelysning. Nu har jag, mamma och malvina en mysig filmkväll, hörs sen, hej.


Money money money

Jag älskar känslan man får när man kollar saldot på kontot och ser att lönen kommit, lika mycket avskyr jag känslan man får när man kollar några minuter senare och ser att alla räkningar som dras automatiskt den 25e drog ner drömsumman rätt rejält. suuuucks. :(

Each moment gets us closer

Tja på er! Den här veckan ska bli en riktigt bra vecka har jag bestämt. Jag ska göra roliga saker och jag ska träna roliga och effektiva pass, som förra veckan typ ;) Dessutom ska jag lyssna på bra musik och äta god mat. Jag ska helt enkelt må sjukt jävla bra! På tal om bra musik har jag en låt jag spelar om och om igen, kan inte få nog av den, det är Chris Cornells (sångaren i Audioslave, som numera kör solo) låt Time, love it! Även Long gone och scream spelas på repeat i min lilla lya...

Efter en långpanna på jobbet och en middag bestående av färska räkor, avokado och citronmajonäs ska jag krypa ner i sängen, förhoppningsvis somna snabbt och sova hela natten utan en massa mardrömmar. Börjar 8 imorgon, pusshej.

Vitaminkick!

God morgon på er! Jag har sovit rätt oroligt och drömt konstiga mardrömmar, börjar bli rätt irriterande att hela tiden vakna med bultande hjärta och gråten i halsen... Men jag tänker inte hänga läpp för det, ställde alarmet på nio för att ha en lugn morgon innan jobbet. Har precis ätit frukost; 1 kokt ägg på fincrisp multigrain med kaviar och sallad och en supergod smoothie proppad med vitaminer och antioxidanter.

Smoothie:
1 dl färskpressad apelsin
1 skalad och skivad kiwi
1/2 banan
1/2 dl frysta hallon
1/2 dl frysta blåbär
Mixa allt. Häll upp i glas och toppa med kärnorna från 1/4 dels granatäpple

Jag hoppas det här ska kicka igång veckan, vill inte bli sjuk, vill ha orken att träna. Tränade fem gånger förra veckan, och en gång blev det dubbelpass. Det är snäppet för mycket men eftersom jag kör rätt varierad träning så tror jag att kroppen ska klara av det. Den här veckan blir nog sämre eftersom jag jobbar 5 långpannor, ett 6 timmars pass och ett 4 timmars pass. Blir mest träning hemma eller gym före eller efter jobbet , sucks.. men sånt är livet ;)

Helgen

Den här helgen har varit super. I fredags var jag ju som sagt ute med Helene efter en för jävlig kväll på jobbet. Var så skönt att bara snacka om ALLT. På lördagen gick jag upp vid nio, åt frukost, sprang iväg till bussen och tränade två olika pass. Sen åkte jag hem, sov en halvtimme, duschade och drog iväg till jobbet. Jobbade 4 timmar, åkte in till stan och mötte upp mina kära vänner. Det blev Marie Leveau, sjukt mycket folk och riktigt kul. Har ju dock varit nykter hela helgen för att kunna träna så jag blev rätt trött framåt småtimmarna. Kom hem strax efter tre och somnade direkt. Vaknade imorse av att Sara ringde, vi skulle ses innan hon drar iväg på en liten semester så jag mötte upp henne. Kände redan då att kroppen var rätt sliten.. Tränade ett pass på friskis och nu är jag helt död. Så jag ställde in kvällen som skulle spenderats hos min kära vän Elmina som jag inte träffat på år och dagar, saknar henne sjukt mycket!

Har tänt ljus i hela lägenheten, tagit en låååång varm dusch och dragit på mig mjukiskläderna. Till middag stekte jag på fläskfilé, lök, champinjoner och basilika, gjorde sallad och käkade med chilibea. Så gott. Insåg att jag inte ätit något mer sen frukost och den bestod av ett ägg och ett glas juice, så middagen satt fint. Har även fixat i ordning grönsaker med dipp som jag tänkte käka nu och kolla på ett avsnitt av solsidan, sen tror jag faktiskt att jag ska gå och lägga mig, vill inte bli sjuk.. ;p

lördag morgon

woop wooooop, hade en super mysig kväll ute igår med Helene. Efter jobbet som var helt kaos så drog vi ut och snacka skit hela kvällen. Nu ska jag efter några timmars sömn köra ett dubbelpass i mina nya träningsbyxor. Först dans fuego och sen boxning, heeej.

baksmälla.

Näämeeen, länge sen alltså. jag har störd träingsverk i hela kroppen, körde cirkelfys med Johanna igår, rätt så jobbigt ;) efter det drog jag hem, duschade och så, sen kom Jeppe och Johanna N och hämtade upp mig, vi drog till Jeppe och sen kom Martin och Freddie, spelade spel, drack, spelade mer spel, drack, snackade skit, drack, drack och drack lite för mkt. Kom hem vid fem, Johanna slagga på soffan, upp 4 timmar senare. Inte kul. Jobb hela dagen, nu är jag rätt trött. Imorgon ska jag bara chilla på dagen, städa lite, kanske träna, göra det jag känner för :) Sova hela dagen om det är det som behövs, vi får se helt enkelt ;) kysspåååer

tjabba tjena hallåååå

hejheeej. Vet att det har varit lite torrt här på senaste tiden, men jag lever lite som jag vill och gör endel rätt impulsiva grejer. Resultatet blir tyvärr färre inlägg här, men hellre det än massa trista inlägg om att jag är sjukt stressad och deprimerad och blabla. Nu mår jag ju bra, det är det viktiga :) Hmm, vad har hon gjort idag då den lilla bruna skitungen? Hon har käkat en lååång frulle, tränat ett konditionspass med Maria på friskis, kört 20 min styrka efter passet också, kan aldrig bli för mkt ;) Nu är hon rätt mör... Men väldigt glad, för hon hittade ett par perfekta träningsbyxor från casall, 700 kr, men 50% på det! Hon har även hunnit med att storhandla en massa frukter och grönsaker, kaviar, falukorv och andra nödvändigheter. Nu ska hon göra tacosallad till lunch, och efter det ska hon ta en riktigt långdusch för att sedan kolla ett avsnitt på solsidan. Sen är det jobb, vi ska ha mini kickoff idag, lära känna de nya anställda. Blir great, hejrå.

Say hello and wave goodbye

Hejää. Jag hade riktigt kul igår kväll och ångrar inte att jag bytte sömn mot umgänge. Idag har jag dock varit rätt matt och seg, men som sagt, värt att träffa lite folk. Vi var på Marie Leveau, det var riktigt mycket folk där, bra drag ;p Somnade väl vid halv fem, upp vid nio. Har jobbat tills åtta, underbara Rebecca stannade kvar så jag kunde gå hem lite tidigare. Nu har jag suttit och kollat ut träningspass jag ska köra i veckan, najsbajs. Ska sova nu, håller på att bli lite sjuk, inte bra alls. Hoppas alla har haft en lika grym helg som jag.

hejhejhejdå

härlig helg med en massa att göra, och så ska det fortsätta. Igår var vi ute, hade sjukt kul och dansade sönder. Sov några timmar @ Casa del Borges för att sedan åka iväg till Berns för att käka brunchen där. SÅ STÖRT GOTT. Jag, Sebbe, Johan, Jompa, Fia och Charlotte bidrog nog till minus i kassan idag. Drog till jobbet, gick ner i källaren och sov en timme innan jag började. Jobbade till stängning, och nu sitter jag här, rätt död men ändå så sugen på att gå ut och träffa folk, så nu ska jag hoppa in i duschen, bege mig till stan och köra ännu en kväll bland hög musik och härliga människor. pussochhej.

chillaaaa

det blev chillkväll hos jeppe, så jag ska åka dit nu, blir nog inte alltför sent för min del, långpanna imorgon..
här får ni en godnattvisa..
jeppe bakar pepparkakor.. ;)


Intervall flex.

Ibland undrar jag varför man utsätter sig själv för vissa saker som verkligen bryter ner en totalt. Jag körde intervall flex idag, ett pass som inleds med högintensiv styrka och kondition och avslutas med 20 minuter "flex" har ingen aning om vad det betyder, men min tolkning är: blandning mellan yoga, stretch och styrketräning vilket var rätt tufft när alla muskler som finns i kroppen redan var helt färdiga efter första delen av passet. Men jag kämpade på och plaskade runt i min lilla pöl som bildades av allt svett. Nu är jag en levande stinkbomb och tänkte hoppa in i duschen innan jag ska äta middag. Får se vad som händer ikväll, är rätt trött så känner mest för en chillkväll, kanske åker och hälsar på Charlotte eller så får hon komma hit. Time will tell.

Nightmares..

Jag förstår inte varför jag drömmer mardrömmar exakt hela tiden.. Den här drömmen började som en perfekt dröm på någon öde paradisö. Jag, Johanna N och några av hennes poolare var på semester. Vi hade en helt egen ö, klart vatten, vit sand, sol, palmer, egen speedboat, så najs. Sen började det hända konstiga saker, vi hörde ljud från djungeln, såg skuggor i vattnet när vi simmade... Vi insåg att denna oupptäckta ö var lite väl oupptäckt. Det var fullt av djur och insekter som ingen sett tidigare, helt galna och äckliga djur som ville käka upp oss. Vi kunde inte komma bort från ön... Skit obehagligt.
Vaknade vid fem och mådde dåligt, sen låg jag och läste en träningstidning och insåg att jag har extrem träningsverk för det gjorde ont att vända blad.. Tog en långdusch och nu ska jag klä på mig och dra till jobbet. 8-14 idag, sen ska jag hem, sova någon timme, köra storstädning och sen är det ett träningspass klockan 19.00 :) Får se när vi hörs, har en rolig grej som ska hända nästa vecka.. Eller mardrömsgrej egentligen men det kan vara kul för folk att läsa om. Ska berätta om det senare under dagen om jag tar mig tid, annars imorgon ;)

gammal bild..

Day Ten: One confession.

Då är dagen kommen, dagen då min lilla lista avslutas helt. Det blev en del avbrott här och där, men det är sånt som händer. Alla punkterna har varit med och det är faktiskt det viktiga. I och med att jag har varit 100 % ärlig alla dagar så har ni fått reda på många saker om mig som är väldigt personliga och som jag gärna inte pratar om med andra än mina närmaste. Det var rätt obehagligt att skriva vissa av sakerna eftersom jag vet att det är många utomstående, avlägset bekanta och totala främlingar som klickar sig in här varje dag och läser om mitt liv... Och nu kommer vi då till den punkten på listan som är den svåraste; one confession:

Att jag har svårt för närhet och relationer har ni nog förstått. Efter ett flertal besök hos psykologen har jag fått insikt i mitt psyke; varför jag reagerar som jag gör, och känner som jag känner i olika situationer vilket har hjälpt mig att försöka se annorlunda på dessa problem när de uppstår och att bearbeta dem på rätt sätt. Något jag har insett mer och mer är att jag är en väldigt egoistisk person, och nu kommer vi då till min bekännelse som tyvärr, många säkert redan har upplevt: När det gäller alla typer av relationer klarar jag inte av att vara den som blir lämnad (nu vet jag varför det är så och försöker jobba på det..) Detta innebär att varje gång jag märker att någon som betyder mycket för mig börjar dra sig undan, kanske skaffar pojk-/flickvän, växer ifrån mig, eller helt enkelt har tröttnat på mig så gör jag allt för att vara den som lämnar för att slippa smärtan som uppstår om jag skulle bli lämnad. Det här gör att jag sårar många som jag egentligen inte vill såra, bara för att slippa lida själv. Jag tror att det här är ett ganska vanligt beteende, problemet för mig är dock min livliga fantasi som får mig att tro så mycket värre om folk... Jag tror många gånger att någon är påväg bort från mig trots att den inte är det och förstör en relation som skulle ha fungerat.


Den som förstod allt det här får MVG med guldstjärna i kanten ;p Men så är det iaf, jag jobbar rätt hårt för att ändra på mitt beteende och kanske kan jag bli av med det helt, det får tiden avgöra.





hejhej tisdag

Yobros. Blev en inpulsiv kvällsfika med Charlotte igår efter jobbet, så jag kom hem vid ett och orkade inte skriva något då. Nu ska jag iväg och träna, köra ett pass cirkelfys, det är nog ett av de jobbigaste passen på friskis enligt mig, man känner att man tränat efteråt om man säger så.. Efter det ska jag luncha med Sara och sen blir det jobb. Så vi hörs väl när vi hörs, men jag lever iaf, om någon trodde annat ;) heeejrå.

...

Sista punkten på listan får ni imorgon eller senast tisdag, vill skriva från hjärtat och det är jag för trött för just nu ;) Jag slog knock out på mig själv idag när jag tränade. Sprang lite för långt och tog i lite för hårt på styrkan. Så nu måste jag vila ordentligt för att inte bli riktigt sjuk. Därför blir det sängen nu, ställer klockan på åtta och mår jag bra då så blir det ett morgonpass. Annars kommer jag sova vidare tills jag börjar jobba, hoppas ni haft en najs helg. Min har varit så fucking awesome. Har bara levt liksom. Gjort vad jag vill, jag älskar den.. känslan av frihet alltså. Sov gott! ;p
Otroligt vacker låt, tänker alltid på oss när jag hör den; när vi satt på en klippa vid vattnet, en glänta i skogen eller vid en brasa någonstans, någon spelade gitarr och alla sjöng, jag tror aldrig att jag känt mig så avslappnad och så tillfreds med tillvaron som med er... Även ni som inte är med på bilden såklart ;p

Grym helg!

Hej hopp, var ute igår också, riktigt kul kväll. Började på Moda med Fia, Johan, Jeppe, Jonte, Max, Jenny och två till av deras poolare. Sjukt billig dricka, gillar det stället rätt mkt, vi var där en hel del i somras.. Vid ett mötte vi upp Martin och hans poolare och hängde med dom resten av kvällen. Trevliga människor och vi hade riktigt kul. Var rätt nykter iaf. Så nu ska jag dra och tvätta hunden, sen blir det träning och efter det några timmar jobb. Pusshej!

Utgång

Alltså det gick rätt vilt till igår, för min del iaf... Jobbade till åtta, duschade och sen åkte jag direkt till Johan och åt tacos med honom, Jimmy och Ronja :) Sen kom Sebbe, och sen kom vinet............ och sen Nype. Skulle varit rätt bra drag där om vakterna inte fått för sig att neka ALLA under tjugo. idioter. Fia kom dit och vi dansade och drack iaf, vid halv ett drog vi till Dovas och mötte upp Martin och Andreas och några av deras poolare. Sen kom Charlotte och sen blev det lite många cider. Mat. Taxi till mörby, och ärligt talat så var jag så nära att spy hela vägen... Sen gick jag, Fia och Martin hem till honom och sov där. Fick ur mig allt jag ätit och druckit under kvällen så idag mår jag helt ok.. rätt seg. Ska sova tills jag börjar jobba så jag inte blir sjuk igen. Dumma dumma mig. Hade iaf svinkul. tackochhej

Day Nine: Two favorite songs.

 

Det här punkten på listan är nog den absolut svåraste. Jag älskar musik, och det finns så många låtar som jag tycker är bra, bäst! Alla har sin egen bakgrund och alla får mig att relatera till olika personer, situationer och relationer. Jag lyssnar på olika musik beroende på vilket humör jag är på och vilket humör jag vill vara på. Därför valde jag två låtar som jag alltid lyssnar på oavsett hur jag mår. 2 tidlösa låtar som jag vet att jag aldrig kommer att tröttna på:

1. The Scientist - Coldplay

2. Slide - Goo Goo Dolls

 




Hhahahahaha

Igår när jag kom till jobbet var jag rätt trött. Jag går in i diskrummet där vi även har vårt skåp med arbetskläderna. Lampan är längst in i rummet, precis vid skåpet så jag går fram för att tända, i ögonvrån ser jag något vitt sväva i luften, och jag får panik för jag tror att det är en spindel som har gjort världens nät under natten.. Så jag tänder lampan med kroppen så långt bort från nätet som möjligt. Och när jag ser att de inte är något spindelnät utan en fin lapp som sitter fast på en ännu finare ballong så börjar jag skratta, och kan inte sluta... Mina kära kollegor hade haft kul på jobbet kvällen innan ;)

Nu ska jag iväg och jobba långpanna. Gillar inte fredagslångpannorna, blir alltid död efter dom. Men idag ska jag ha en bra dag har jag bestämt, varje dag framöver ska vara en bra dag :)

Ligga?

Amenhejkomochtamig. Har precis kollat på step up 3. Filmen i sig var väl helt okej, det gamla vanliga; allt bra, någon sviker, någon ljuger, alla blir ledsna, någon tar tag i problemet, löser det, alla glada, alla pussas, slutet gott, allting gott. MEN mina damer och herrar... koreografin, dansarna och effekterna, jag trodde seriöst att jag skulle smälla av. Så otroligt häftigt, och jag önskar verkligen att jag ärvt lite rytm och taktkänsla från pappa Afrika, men icke. Jag kan inte dansa i takt för fem öre, kan inte dansa överhuvudtaget, skaka rumpa, nejnej, tuttar, inte det heller.. Men det är skit samma, nu ska jag dansa galet här hemma ändå, typ baka pizza dansen igen, den kan jag rätt bra vid det här laget ;) Adios amigos, hörs imorgon.

Btw så kan man fan inte ens kolla på snubben ovan utan att hjärtat stannar. Och när han dansar, och när han dansar utan tröja, och när han dansar utan tröja dränkt i vatten! M M M säger jag bara. Jag vill nog lägga till en punkt på turn on listan; Dansare och deras kroppar.

älskar dagar som den här

Jag har haft en grym dag idag, det beror dels på att jag bestämt mig för att ha en grym dag oavsett vad som händer. Sen beror det nog också på att jag har tränat och nu har sjukt mycket energi och trots motgångar (bussjävel som inte kom, tillslut gav jag upp och gick till jobbet och tog en kaffe), snöstorm och lite för få timmars sömn så har jag varit happyface hela dagen lång ;p

Träningspasset var crazy, en riktigt finskig finsk kvinna som spelade finsk hårdrock ledde passet. När hon gjorde styrkedelen lät det som om hon fick 5 orgasmer på rad, och det tror jag seriöst att hon fick, hon verkade tända till rätt ordentligt på svettlukten och den hårdrocken. Passet var iaf givande, mina muskler är helt förlamade redan, jag vill inte tänka på träningsverken jag antagligen kommer vakna upp med imorgon...

Nu har jag handlat lite mat, fläskfilé, avocado, sallad, ska bli rätt så gott ;p Men innan middagen blir det SPA; lååångdusch, skrubb och hela paketet och levande ljus såklart. Sen väntar filmkväll med mig själv och min middag, så najs. heeeeeeejdå

ps... kan inte fatta att min högsta önskan för några år sen var att bli blond, blåögd och ljushyad.. Skulle nog inte klä mig så bra ;)

Day Eight: Three turn ons.


1. Musikalisk (röst, munspel eller gitarr)
2. Direkta och hårda tag
3. Humor som får mig att skratta

nattinlägg

men ojdå. satt och chillade framför tvn hela kvällen, pratade typ en timme med Fia och hade en riktigt hemmakväll... tills Freddie ringer och frågar om jag vill följa med honom, Martin och PU till tegel, deras poolare skulle tydligen också dit och när jag snackat med Johanna L som redan var där så bestämde jag mig för att gå dit ett tag och bränna lite fett på dansgolvet. Sagt och gjort, en kvart senare satt jag i bilen och försökte sminka mig vilket gick rätt kasst. Gav upp rätt snabbt. Svinlång kö till tegel, trängde oss lite och kom fram efter typ en 30-40 min. Stället var proppat, sjukt bra drag, sjukt kul. Helt nyktra lilla jag hittade nya bekantskaper och dansade mig svettig på dansgolvet. Vi körde baka pizza dansen, rätt charmigt. Drog hem vid halv tre och PU körde oss alla, ängel alltså! Så nu ska jag sova, öppnar imorgon och har en dag full av träning, jobb och födelsedagskalas framför mig. heeejrå.

Dagens middag

Träningspasset gick riktigt bra, jag tror det blir en rätt ordentlig träningsverk till imorgon, men det är lugnt, jag ska ändå träna imorgon och det bästa sättet att bli av med träningsverk är att träna och stretcha ;) Åkte in till stan och mötte upp Sandra, sista gången vi ses innan hon drar iväg till Malaysia igen, hoppas hon får det grymt! Fick en Sebbe på köpet också, han hade precis klivit av sitt pass på Berns och sällskapade med Sandra. Hon hade en massa att stå i, så vi sa hejdå till henne och vandrade runt på stan. Sebban fick agera min personal shopper, eller inte riktigt men han packade mina varor :D Vi har inte träffats sen i början av December, så det var riktigt kul att hänga idag, prata om allt som hänt..

Okej, nu ska jag berätta om min helt fantastiska middag. Jag kokade lite fullkornsbulgur i buljong, fräste lite vitlök, gullök och torkade aprikoser och när bulgurn var färdigkokad hällde jag av vattnet och så fick även den fräsas lite med de andra ingredienserna kryddade med salt och nymalen svartpeppar. La det på salladsbädd och drog på med rätt mycket rå rödlök, olivolja och mer peppar ;) Tog två skivor kallrökt lax och stekte en minut på varje sida och voila. SÅ FUCKING GOOOOOTTT!! Sen lite fikonbalsamico ovanpå allt.

Day Seven: Four turn offs.

1. Svartsjuka, liten dos=charmigt, större dos=tackochhejleverpastej!
2. Dålig hygien, självklart är det mänskligt att svettas, men killar som inte vet vad duscha är och som aldrig använder deo, parfym eller tandborste, går fetbort.
3. Byxorna för högt uppe, det är nog bland det fulaste jag vet!
4. FÖR ego, nej tack!

Morniiiing

Heejhej! Inga mardrömmar inatt som tur var. Jag har precis käkat frukost och ska iväg till jobbet och räkna Decembers rikskuponger, städa månadssträdningen och baka lite pizzor :) Sen blir det träning, Björns pass, sjukt kul. Han använder sig alltid av så bra musik, indiepop och dessutom har han hur mycket energi som helst som han delar med sig till alla som är där. Sen ska jag möta upp Sandra som åker tillbaka till Asien efter några månader här i kalla Sverige, är rätt avundsjuk måste jag säga, men nästa år är det min tur, förhoppningsvis..

Run run run away, run away baby

Finfina skor jag fick med mig hem idag. Klassiska, enkla ankelboots, med silvriga dekorationsdragkjedjor på yttersidorna. 499:-. Blev även en stekpanna i mindre modell, en skylt till toalettdörren, en hårdisk på 1 TB, najs shiiiieet alltså. Den här låten hittade jag av misstag på spotify när jag sökte efter en annan låt. Jag diggar den som FAN. Bästa låten att springa till på gymmet ;p

Day Six: Five things you like to do.

1. Ligga på en strand med en bok i handen och när det blir för varmt gå ner till vattnet och svalka mig
2. Utmana mig själv och mina rädslor, t.ex. simma med hajar
3. Laga mat i ett kök med all utrustning och ett bra råvaruutbud
4. Umgås med vänner och familj
5. Mysa, kramas och kyssas

Bilder från nyår

God morgon! Har drömt störda mardrömmar hela natten.. Hade egentligen tänkt att gå upp, äta frulle och träna ett pass vid tolv, men låg kvar i sängen och sov lite till, så jag ändrar planerna lite. Har ätit frukost nu, städar och diskar, och sen drar jag iväg till gymmet i stan istället... Kör någon timme, typ 30 minuter kondition, 30 minuter styrka (ben, rumpa, mage) och sen tar jag mitt pick och pack och drar på en liten shoppingrunda. Ska handla lite baslivsmedel. Typ quinoa, nötter, buljong, kryddor. Tänkte kolla efter lite inredningsgrejer på reorna också.. Kuddar, filtar, förvaringsgrejer, tavlor, klocka.. Något kul kanske man kan hitta... Tror inte jag går hem mellan stan och jobbet.. Så vi hörs nog ikväll ;)
Några av bilderna från nyår, kanske lägger upp lite fler senare :)

We will rock you

Fan att jag alltid ska göra saker i sista minuten... Men alltså jag måste verkligen se den här, jag SKA se den här, det spelar ingen roll om jag får leva på smält snö och rötter resten av månaden på grund av tom spargris. Imorgon ska jag köpa en biljett, hoppas Jompa vill gå med mig, trots att han sett den ;p är folk intresserade så riiiiing!!

Har haft en rätt trevlig dag, jobbat, precis käkat middag, suttit och snackat skit i telefonen först med Sara och sen med Charlotte. Nu är det dags att sova, halsen börjar rossla lite för oroväckande nu... Så jag ska sova ut och sen köra något träningspass på friskis imorgon. Inte göra mkt annat, städa lite, diska kanske.. Sen jobb 17-21.

Day Five: Six men you think are totally handsome.

Update. hahha, som Natha påpekade så var det bara fem killar, jag missade lägga in den här bilden och göra den svart vit, så nu slänger vi med Joseph Gordon-Levitt. Han är dock bara snygg i vissa filmer och kläder (läs Inception!!)

Första måndagen 2011

Hej, har inte riktigt kunnat sova ordentligt inatt, mardrömmar... Men nu börjar en ny vecka som ska bli grym! Nu ska jag köra ett träningspass, 40-50 minuter för jag har blivit lite krasslig igen, så får ta det lugnt i början. I vilket fall tänkte jag köra 20 minuters kontdition, sen  ben,  lite vanliga ryggövningar och så balansplattan. Stretch såklart och sen en varm dusch och frukost ;) Rätt bra start på morgonen va?!

Brunstig Fia

Hahha, alltså det här partytricket slår alla. Folkt tror alltid att hon håller på att kvävas när hon kör den här, eller att hon är en transa. Watch and learn ;)

Day Four: Seven things that cross your mind a lot.

Sådärja, blev ett litet uppehåll mellan dag tre och fyra men det blev en massa fix inför nyår och så. Här är fortsättningen på listan iaf ;)

1. Vad folk tänker om mig och det jag säger när vi står och pratar
2. Hur mitt liv hade varit om jag var sjukt snygg
3. Framtiden, vad jag vill göra och vad jag kommer kunna göra
4. Sex, killar och kärlek
5. Träning
6. Döden, hur det vore att slippa finnas
7. Livet, hur mycket man skulle missa om man slutade existera och att saker faktiskt kan bli bättre om man gör dem bättre..




Fy fan vad det blev bra!

Jag hade bästa nyåret någonsin. Tack alla som gjorde min kväll helt fucking awesome. Största tacket går till fröken Fredrika, som blev min "vem ska du kyssa på tolvslaget" och som spenderade halva kvällen åt att ringa runt och leta efter mig. Jag skulle tackat Fredrik också, som faktiskt lyckades få tag på mig och lugna Fia, som lät mig sova i en skön säng i ett mörkt rum så jag slapp gå hem i snökaoset, men han skulle bara fnysa och göra allt för att bevisa att han inte alls har en liten gnutta snällhet i sig, och jag orkar inte gå och bli trakasserad resten av mitt liv så jag skippar det tacket. ;)

Gick rätt bra på jobbet idag trots extrem sömnbrist och uttorkad kropp. Sen blev det balett på operan vilket faktiskt blev riktigt lyckat och vi fick gå backstage och kolla på scenen och hur allt var uppbyggt, sjukt coolt. Nu måste jag sova, jag jobbar långpanna imorgon och jag håller på att bli sjuk igen. Så just nu bjuder jag bara på en bild från nyårsaftonen. En riktigt vacker sådan. hejrrå

RSS 2.0