Bye bye mina älsklingar

Idag är jag lite ledsen i ögat, för idag har jag jobbat min sista heltidsdag på CGs pizza, kommer sakna det fett mkt, men nu bär det ut på nya äventyr. :)

Grattis Jeppe, 22 år!

Alltså fan vad vi är duktiga, här är resultatet av det vi pysslade med igår kväll. Bakade tårtor till Jeppe som fyller år idag, 22 år, big boy badass baby ;)

Häng häng med Johannapanna

Hej. Jag har jobbat 8-14, när jag slutade kom Johanna förbi lunchade med mig och Martin och sen åkte hon och jag hem till mig, hämtade mina träningskläder och sen roadtrippade vi upp till Enebyängen. Där fastnade vi och snackade om allt möjligt fram tills klockan slog 17.00 och johanna bytte om trots att hennes pass började 16.00 (men det var så lugnt så hon behövdes inte..) Nu ska jag ut och springa eller powerwalka, och sen blir det ett intervall flex pass klockan 19.00. Efter det ska vi ha en liten tjejkväll och vad vi ska göra ät hemligt, hörs sen. puss

Dagens underbaraste

Syster, jag älskar dig.

Upp upp och iväg

Igår åkte mina två fina vänner iväg till Thailand, jag hoppas att de får en underbar och minnesvärld resa. Ååååh vad jag vill åka iväg jag också, igen, hehe. Jag vet att jag tjatar om det, men Thailand fångade verkligen mitt hjärta, och jag längtar dit så mycket.
Bild tagen av Sussie

Bra för kroppen

Köpte lite piller i måndags, Omega 3 och multivitamin, så nu har jag börjat ta ett av varje innan frukost. Får se om man blir piggare och friskare. Jag känner att jag går omkring och är konstant täppt i näsan och slemmig i halsen, så nu börjar jag med det här och försöker promenera mer i friska luften och träna mer utomhus för att få lite solljus...

Tänd ett ljus

Idag har varit en ledsam dag, mycket tankar och många djupa samtal.. Fick reda på att en person som är väldigt nära vän med mina vänner har gått bort... Rättvisa existerar inte här, det kommer den aldrig att göra. Jag tänder ett ljus för Ralle, för alla hans nära och kära som går igenom en enorm smärta och sorg och för alla andra som någon gång gått igenom eller kommer att gå igenom samma sak. Ingen människa är odödlig, men alla lämnar vi avtryck, minnen som lever vidare från den dagen vi tar vårt sista andetag. Vila i Frid.

Dance with somebody

Kvällen spenderas med min underbara syster, vi tränade ett styrkepass först, efter det blev det matlagning (bönröra med quinoa och mozzarella) och nu dansar vi till Michael Jackson på mitt wii. En bra kväll helt enkelt..

Så snurrar du min värld

God morgon. Jag drömde inga hemska mardrömmar, en konstig dröm men den var mest fucked up. Jag har precis ätit äggröra med färsk basilika och en god smoothie. Idag ska jag jobba 8-16, sen blir det träning på ett eller annat sätt och så ska jag betala räkningar. Sen kanske Ronja kommer och ska sy med mig, men vi hörs senare.

punkt slut

hej på er vänner. jag har haft en dag full av trevliga människor. men jag känner inte riktigt att jag orkar berätta om min fina söndag just nu, jag känner att jag behöver sova. Kvällen har spenderats framför filmen Black Swan, väldigt bra, men jag är livrädd just nu, är så jäklans lättskrämd.. kul att min natt lär spenderas kallsvettig och med hjärtat i halsgropen, jag känner mig själv väl, sånna här typer av filmer brukar ge mig hemska mardrömmar, låt oss hoppas på det bästa... puss på er.

So totally clean

Jag älskar hudvårdsserien Formula 10.0.6, och på min lista igår så skulle jag inhandla ansiktsvatten, tvätt, mask, dagkräm. Åhlens hade 30% på alla produkter från serien så jag gjorde ett jäkla kap. Sen blev det handkräm som stärker naglar och ger en lena och fina händer, fick en handkräm för natten på köpet och sen köpte jag tandkräm, vitare tänder, det får vi se ;) Mer av shoppingen kommer ikväll. Nu ska jag iväg till jobbet och sen blir det ett himla fläng; Våffelkalas hos kusinerna, releasefest av boken som jag är fotograferad i... Spännande. Puss och hej.

Tjejkväll och badtunna

Tack fina flickor för världens mysigaste kväll med (för min del väldigt sen) middag, badtunna, ostbågar och snack. Nu drar Sussie iväg till Thailand och är borta en månad, så jag och Helene får klara oss utan henne, saknar redan. hjärta

Håret

Snygging där. Okej, här är alltså mitt hår nu, med en liten förändring, en snedbena. Syns kanske inte så mycket men jag tycker det är rätt annorlunda från frisyren jag alltid haft, blev nöjd, kör på plattat hår nu också, olika från dag till dag ;p

Lilla söta fröken fräken

fina fina fina hatten och så nya glasögon också, nu får sommaren komma tycker jag ;p

Shoppat galet

Hahah, jag hittade en hel del av det jag tänkt köpa, kom rätt billigt undan, gissa vilken påse som drog mest kosing från kortet?... SVAR: LÖPLABBET, men nu har jag ett par riktigt bra löparskor anpassade för mina fossingar och nu ska jag förhoppningsvis kunna springa på asfalt/terräng/grus utan att få ont i knäna och ryggen, 1400 kr gick de på. Får väl se det som en bra investering. Kommer upp två av mina tusen köp vid fem, men resten visas imorgon eller så, jag ska nämligen äta lunch nu och sen jobbar jag kväll. Efter det bär det av till Åkersberga för att ha en liten avskedsgrej för Sussie som drar till Thailand, puss :)

Hej hej lördag

Tjabba, jag somnade en minut in på filmen igår men det var välbehövligt. Nu sitter jag på tunnelbanan påväg in till stan. Jag ska handla lite grejer, allt från ansiktskräm till glasögon ;) har världens längsta lista!! Vi hörs sen, puss

Dagens middag

Åh vad bra det blev, köttfärssås med färska champinjoner och en ordentlig mängd parmesan och färsk basilika. Nu ska jag krypa upp i min sackosäck och kolla på filmen The Fighter. Hejdå.

Fredagskväll = Hemmakväll

Nu ska denna fule fan pallra sig iväg till spisen och koka ihop en riktigt god middag. Det blir inget umgänge alls ikväll för min del, jag måste sova ut och vila upp mig lite... Hoppas på en pigg Ester som orkar ta en springtur eller varför inte rulla fram i solen och sen köra ett riktigt hårt träningspass, boxning kanske? Det behövs verkligen, blää. Ha en underbart grym kväll kära vänner, rapporterar från spisen om jag känner för det ;)

Men pallaaaaaa

min lägenhet är kaos, helt kaos, jag tänkte städa, gick till datorn och satte mig ner för att sätta på någon bra spellista, vaknade 20 minuter senare av ett sms. Nu är datorn full av dreggel och jag ser ut som ett tangentbord i ansiktet. Men nöden har ingen lag... nu jävlar kör vi!

Lite onsdagsbilder


Favvo Freddie

Kunde inte sova inatt ju, suger. Igår jobbade jag min sista dag med Fredrik. Och nu när jag verkligen insett det så känns det bajs. Vet ni vad? Trots att han kommer att hata mig för att jag skriver såhär så måste jag säga att jag kommer sakna honom SÅ JÄVLA MKT. Vi fick anställning på CGs pizza samtidigt och har jobbat för företaget sen dess. I början var jag rädd för honom, en självsäker, överlägsen, schteekig danderyds kille tänkte jag. Vi jobbade tillsammans rätt sällan i början. Tiden gick och vi var jobbpoolare, hängde på jobbet och på persobnalfesterna, jag hade ingen aning om hur han levde sitt liv, men jag insåg efter ett tag att han inte var i närheten av den personen jag trott att han var. Vi började festa ihop lite då och då. En kväll hade vi en spontan afterwork hemma hos Freddie och Martin då vi hade en massa dricka, krökade från nio till sju på morgonen och hade helt sjukt kul.

Sen åkte jag till Asien, var borta ett tag och kom tillbaka till min heltid på CGs, då hade Fredrik blivit restaurangchef och vi jobbade tillsammans varje dag. Jag har väldigt svårt att slappna av med människor, jag är osäker och litar inte på folk. I början var jag nog rätt blyg, men ju mer vi jobbade tillsammans ju mer bekväm kände jag mig i hans sällskap. Någonstans efter det blev vi vänner, jag kan prata med honom om allt, jag känner mig trygg och jag litar på honom. Han får mig att skratta och får mig att se på livet ur andra perspektiv. Jag tror att han är den personen som har lärt mig mest under hela mitt liv. Jag tror att det var i höstas vi blev riktigt bra vänner. Martin (bror till F) började jobba mer och vi alla umgicks mycket, ett tag nästan bodde jag hos bröderna, kändes skönt och tryggt att bo hos en hel familj... I nästan fyra år har vi jobbat tillsammans Freddan, du vet alla mina brister och låter mig höra om dem hela tiden, men det är lugnt, det är sån du är. Det kommer att kännas tomt och konstigt att inte gå till jobbet (mitt andra hem) och mötas av dig eller Martin (fast Martin och jag jobbar fortfarande tillsammans en vecka till), era konstiga påhitt och era mindre fina överraskningar. Jag kommer att sakna dina galna historier men mest av allt kommer jag att sakna känslan av total trygghet.

Nu drar du iväg på din resa, och när du kommer hem jobbar jag inte kvar, och jag veeeet att du kommer sakna mig lite lite lite också. Du är den store bror jag aldrig haft, och jag erkänner iaf att jag kommer sakna dig fett...

80-talet, vart tog du vägen?

Som jag sa, svinkul kväll igår ;) Jag fattar inte att jag har överlevt den här dagen, det gick ju iof inte helt smärtfritt. Jag börjar dagen med en välbehövlig dusch, trampar på en spik med min fot jag vrickat någon gång under natten på dansgolvet... Jag inser att jag faktiskt har tappat bort legg, mobil och bankkort och får panik. Gör mig klar för att gå tidigare till jobbet och ringa till nattklubben, inser att mina hemnycklar är spårlöst försvunna, letar överallt och ger tillslut upp, gömmer datorn, kameran och min champagneflaska (?!) i garderoben, går hemifrån utan att låsa dörren och hoppas att ingen ska öppna dörren, gå in och sno allt jag äger och har. Jobbade 11-21 och blev piggare på eftermiddagen, mina grejer var kvar på klubben och nycklarna hade Anna fått med sig hem när hon och de andra gick på morgonkvisten, så allt löste sig. Nu har jag hämtat mina saker, ätit rostbiff och potatissallad, nu är det dags för sängen. sleep tight.

snygging.. yäyä

eeehm ja. studentskiva igår, som ni säkert förstår mår jag inte prima just nu och korten, legget och mobilen är gone baby gone. hell yeah.......
Men jag hade kul som fan!!!!

Hej och godnatt

Hej på er, mitt hår blev så jävla bra, älskar det. Har ändrat det från min frisyr jag alltid brukar ha, till något nytt (bara en liten detalj men med stor skillnad, tycker jag iaf) Efter frissan mötte jag upp Sebbe och Jompa, vi drog till St Eriksplan där Johan hämtade upp oss och så körde vi iväg till deras nya lya i Sumpan. Där väntade nachotallrik och tårta. Grym kväll. Nu har jag testat ut kläder inför morgondagens partey. SKIVA MED TEMA 70- 80-TALS DISCO.
night /E

Inte nya frippan det här, har inte hunnit fota, gör det när jag får tid ;)

Kort blääää

hej på er. jag har spenderat hela gårdagskvällen och denna morgon åt att kamma igenom mitt megatoviga hår. Malvina hjälpte mig att ta ut löshåret igår.. Nu ska jag iväg till jobbet och sen ska jag till frisören och sätta i det igen, jag måste göra om det var tredje månad så nu är det alltså dags, 2500 kr fattigare blir jag, trist :( hejhej.

Dagens låt

Jag trodde inte att någon skulle lyckas göra en bra Mumford & Sons cover, men den här gör mig glad :)

New in

Wow, här är de alltså, mina nya, snygga, sköna och extremt billiga brallor från H&M, 99:-
SVINCOOLA.

God morgon

Underbar start på dagen blev det för min del. Jag vaknade av mig själv vid halv åtta, låg och drog mig fram tills halv nio, drog på mig lite kläder, tryckte in hörlurarna i öronen och gav mig ut på en timmes promenad. Det är skönt väder idag, ingen sol tyvärr, men det är varmt och vår i luften. Nu tänkte jag kika på senaste avsnittet av solsidan och äta stekt ägg, falukorv och yoghurt med hjortron och paulins kanelflingor (riktigt goda, inget socker, mycket fibrer).


Bild från i Lördags...

Dagens höjdpunkt

Föreställningen La Soirée på Tyrol (Gröna Lund) var helt genialisk. Vi skrattade tills vi grät, skrek tills rösterna brast och klappade händerna tills all känsel försvann. Jag rekommenderar verkligen alla att se den. Den är vulgär och det förekommer endel nakenhet och mycket sexskämt så det kanske inte är något man går på med sina små barn, men med ett gäng vänner... Om jag får chansen ser jag den definitivt igen!

Efter showen promenerade jag och Jompa till Johans jobb och sen gick vi alla tre genom halva stan och pratade. Mysigt avslut på kvällen :p Nu är det dags för mig att sova. Är så trött, orkar inte ens kolla på det senaste avsnittet av Solsidan, sparar den karamellen tills imorgon istället.
Kassa bilder, jag vet, men man fick inte fotografera för artisternas säkerhet, så jag fotade bara i smyg innan showen börjat med mobilen..

Hanging out with the redhead

Jag är så glad att Ronja flyttade från Gävle till Sthlm :) Vi hann inte ses så länge idag, men det var iaf mysigt att träffas ett tag. Shoppade en varsin grej på H&M. Visar mitt galet snygga köp imorgon.

På promenad genom stan

La Soirée

Söta snälla Jonathan tar med mig till en show på tyrol ikväll, ska bli hur kul som helst!

You'll see the sun come shining through

Har legat och halvsovit fram tills nu, precis vad jag behövde :) Nu sitter jag här ute på balkongen i solen och äter frulle, det här vädret gör vem som helst glad. Ska bege mig in till stan lite senare, möta upp Ronja och fika och njuta av våren.

Trött trött trött

Tjabba, är hemma nu, min rygg är fucked up. Man ska inte jobba kock och sen dra ut och dansa om man är Ester, det är en sak som är säker. Men skit i det, nu ska jag äta vindruvor och kolla på ett avsnitt av sailor moon, haha. Puss

Dagens jobb

Heej, läget? Nu ska jag iväg och vara kock för en dag. Nä men jag ska göra ett jobb för Mattias Larsson på Djursholms slott. Det var länge sen jag stod i ett kök och langade ut den typen av mat, det är 3 rätter och förhoppningsvis inte alltför komplicerat. Jag kommer att jobba tillsammans med en annan kock, Micke. Ska bli riktigt kul, vet inte hur länge vi kör, räknar väl med att vara klara runt tolvslaget. Sen blir det parteey, min söta Ida ska firas, 20 år, big girl ;p

Ja men okej, var världens snyggaste människa då!


Jag har spenderat min morgon framför filmen Love and other drugs, helt underbar film. Nu är det dags att öppna upp fönster och dörrar, vädra, städa och dansa loss till en massa härlig musik ;p

Kan inte sluta le...


Min fina underbara mamma hade köpt riktigt ekologisk champagne som var hur god som helst. Det var mormor, malvina, mamma och jag, vi åt fyra rätters middag som mamma fixat ihop för att fira mitt nya jobb. Det var perfekt. Nu är jag hemma och tanken var att möta upp Maria som jobbar på folkbaren, ta ett glas vin och snacka skit. Men jag är inte fit for fight, så nu drar jag av mig festkläderna igen och kryper ner i mjukisbyxorna för en riktig hemmakväll med te, popcorn och mörk choklad med havssalt och pecannötter.

Angående jobbet då, kanske ska förklara lite vad det innebär. Om ni trycker här så kan ni läsa lite om tjänsten, dock var det inte två personer de sökte, utan en, mig :) Och jag har ju som sagt fått tjänsten och den börjar gälla från den 1a April. Jag kommer ta enormt mycket ansvar och få använda min kreativa sida igen vilket känns hur kul som helst. Jag vet inte arbetstider men jag vet att det kommer att krävas en hel del arbete från min sida. Jag känner att jag verkligen behöver en utmaning, livet är ingen dans på rosor och man måste kämpa för att nå toppen. Jag känner iof inte att jag måste nå toppen, men jag satsar ju inte precis på botten. Anyway, jag ska ge allt och lite till under min tid på grönan, och jag ska ha fett kul! :) Så nu kör vi, wooooopwooop.

Hahahaa egoboost!

oohhjäääh!

LYCKA LYCKA LYCKA

Jag är så lycklig, så nervös och så galet taggad. Jag fick jobbet, JAG FICK JOBBET! JAG av alla personer som hade sökt, JAG JAG JAG. Haha, OM mitt ego är stort nu? Svar JA. Det här kommer bli en utmaning, det kommer bli den tuffaste utmaningen hittills, men jag kommer att klara det. Jag ska klara det.

Haha, min haj får all min kärlek idag, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag iväg till mamma och fira med middag och bubbel. Hörs sen :D

woooooow

OH MY GOD, HELT SJUKT, HELT HELT SJUKT!!!!!!!!!
Berättar senare, xoxo

Dagens vill ha

Ååååh, hittade den här låten på en blogg, det är tydligen en musiktävling som pågår just nu. För att höra låten, tryck på bilden, och ni vill rösta på Dennis trycker ni på gilla-knappen. Tycker låten är hur fin som helst, tycker snubben är hur fin som helst, haha (:

Snart är det lördag igeeeen

Fredag morgon, mulet väder, hostig Ester, bra att jag inte tränade igår, ska bara promenera idag, imorgon har jag ett viktigt jobb för Fredagskocken (Mattias Larsson). Nu ska jag äta äggröra, dricka juice på mangostan och äta en skål hjortronyoghurt med hemgjord müsli. Sen blir det jobb 8-17. Tjaarååå ;p


Soppkokardagen

Det är ok att träna när man är trött, men när kroppen signalerar att den behöver vila, då ska man låta den vila.. Jag kände mig bra, trött och matt bara, men det är för att jag är just trött och matt.. Men sen när jag satt på tunnelbanan på väg in mot stan och bara slappnade av kände jag mig inte så pigg och kry. Jag satt kvar ett tag innan jag bestämde mig för att skippa träningen (det ger mig en missad bokning vilket suger balle) .. Jag blir typ aldrig sjuk, men just nu är det dumt att tänja på gränserna och riskera något överhuvudtaget. Så jag handlade mer grönsaker och frukt i Mörby och nu ska jag koka soppa, tänkte koka 2 olika tror jag, så jag har lite matlådor till nästa vecka. Jag har köpt:
Selleri, morötter, potatis, sötpotatis, lök..
Sen ska jag krypa ner i sängen och kolla någon film, och bli fit for fight tills imorgon :)

Träning

HAHAHA, ALLTSÅ JAG HAR SÅ JÄKLA MYCKET KONSTIGA BILDER PÅ MIG SJ.. Nu ska jag iväg och köra Dans Afro, och sen blir det Intervall/Flex. Ända borta i Hornstull, så jag är väl hemma vid åtta..

Energiboost, ja tack!

Hemma efter en förmiddag på jobbet. Jag är så extremt trött idag, helt tom på energi. Jag och Freddie har pratat om artificiellt medvetande och kommit in på tankar som får mig att rysa av obehag. Jag gillar inte att se på livet ur ett filosofiskt perspektiv, för det blir bara en massa tankar utan några egentliga svar. Jag behöver svar, därför slutar det med att jag mår dåligt för att jag börjar grubbla för mycket och inte kommer fram till något.
Nu har jag krupit ner i sängen och ska planera vad jag ska göra och vart jag ska befinna mig den 21a December 2012, just in case liksom...

Heeeeejrrrååååå

Jobbar 8-14

Dagens frukost

Hej på er! Jag har alltid haft väldigt svårt att äta en ordentlig frukost på morgonen. Känner mig alltid så mätt, varje tugga jag tar av något får mig att må illa. Men frukost är dagens viktigaste måltid, och jag har lyckats hitta något som verkligen passar mig:

Jag börjar alltid med ett glas vatten med pressad citron
Sen brukar jag göra olika smoothies beroende på vad jag har hemma för frukter och bär. Idag blev det:

1,5 dl fjällyoghurt med hjortron
1 dl frysta blåbär
1 dl frysta hallon
1/2 banan
1/2 dl fiber havregryn

Lägg allt i en mixer och mixa. Det där med havregryn i var Freddie som lärde mig en gång i tiden. Det är gott att ha något som bryter av den annars helt släta smoothien. Dessutom är det bra att starta dagen med lite fibrer.
Sen blir det stekt bacon och äggröra utan mjölk men med lite salt och peppar och någon grönsak till det.

Nöff nöff

Tjabba. Jag ser lite ut som en gris eller ett troll på den här bilden, tycker den är fin ändå. Jag har alltid haft komplex för en massa saker och ting, men jag har faktiskt två grejer jag är nöjd över. Jag gillar mina ögonfransar, de är lagom långa och så är de perfekt böjda av sig själva. Sen gillar jag mina läppar till och från. Ibland känns de lite för stora, men ofta är de perfekta, snygg form och fylliga. SÅ, det var dagens egoboost det. Anyway, har precis ätit kokt torsk med tomat och smörstekta haricot verts med flingsalt på, muuuums. Nu är det läggdags, börjar klockan åtta imorgon. Sleep tight

Dagens låt

Min kära kollega Matilda har introducerat mig för Jens Lekman och hans musik, grym artist, underbara låtar.

Give it to me!

Nu när solen kikar fram var och varannan dag och snön faktiskt börjar smälta bort är det dags att ställa vinterskorna åt sidan och välkomna våren med snygga converse. JAG VILL HA DEM NU, SÅ OTROLIGT SNYGGA FÄRGER!

Jobb pepp

tjaaråå, nu sticker jag iväg till jobbet (11-21) See yah ;p

Run for your life

Hej alla snygga människor! Jag hade ställt klockan på 08.30 för att dra ut och springa och köra träning här hemma. Jag vaknade istället av mig själv klockan 07.45.. Låg och drog mig en halv timme innan jag pälsade på mig för en springtur. Var riktigt kallt ute men solen sken och jag var full av energi, sprang 40 minuter, måste sett rätt kul ut på vissa mer isiga partier men jag lyckades hålla balansen och slapp åka i backen. Sen körde jag lite styrka här hemma och nu sitter jag här med en stor smoothie gjord på yoghurt, blåbär, banan, hallon, hjortron och havregryn och en tallrik med äggröra och bacon och tänker att livet är rätt underbart...

If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and then make a change.

 

Wooohoooo, lite bilder från igår kommer här. Helt underbart som sagt, magiskt! Se själva.. (dock rätt kassa bilder tyvärr, fick ju inte fotografera egentligen..)


Let the sunshine in

Försök att fokusera på mig och inte alla grejer som ligger överallt ;p (Jag förstår verkligen inte hur jag kan stöka ner allt på två sekunder!) Idag bestämde jag mig i alla fall för att trotsa snön ute på gatorna och dra på mig lite tunnare kläder. Jag har promenerat en timme med voven och cyklat runt halva Danderyd fram och tillbaka och njutit av solen. Nu ska jag iväg till affären och storhandla. En massa fräscha grönsaker och frukter, kött och fisk, ljusare tider är påväg! tjaaaao.

Posten for the win

Igår hämtade jag ut ett paket från posten, jag shoppade lite på CDON förra veckan... Lyckan är oändlig, jag ska sitta och kolla boxar resten av mitt liv, dansa till MJ och träna på mitt wii. ;p

Leverans och lunch

Morning era grisar, nu ska jag iväg till jobbet, ska ta emot leveransen och sen blir det till att jobba fram till lunch, efter det ska jag promenera med min lilla vove, nöffnöff.

HAHHAHAH FÖRSÖK TILL THRILLER

DET FINNS INGA ORD FÖR HUR BRA MUSIKALEN VAR! JAG HADE KONSTANT GÅSHUD I 2 TIMMAR
Det här var en av de häftigaste musikupplevelserna i mitt liv. Jag kan inte sluta le. Vi hade så bra
platser och allt var bara perfekt. Nu har jag hoppat runt och dansat hela kvällen. Jag fotade fast
man inte fick fota på föreställningen, det kommer bilder imorgon. Jag ska upp om några timmar,
så det blir sängen nu. Puss, btw, snygg thriller inspirerad bild.. ser mest hög ut ;p

Dagens happening!


KLOCKAN 19.30, MICHAEL JACKSON MUSICAL, SEBBE HADE TVÅ BILJETTER OCH NU FÅR JAG FÖLJA MED, WOOOP WOOOP!!!!

Ny vecka, oh yeah

Hahah najs att man ser mitt dreggel :D VET NI VAAAAD? JAG HAR SOVIT HELA NATTEN, vaknade av mig själv klockan åtta så då drog jag upp och har städat nästan hela lägenheten. Den hade verkligen blivit äcklig under den här helgen... Skönt att skutta omkring i mjukiskläder och glajor iaf, nu ska jag in i duschen, köra lite morgon spa med peeling och så, jag har ju all tid i världen, börjar jobba klockan 11.

Middag framför solsidan

Hej fina vänner. Nu är jobbhelgen över vilket känns rätt skönt men samtidigt lite tråkigt. Varje gång jag släcker lamporna och låser dörren tänker jag att snart blir det inte så ofta jag får göra det... Snart är det inte mitt jobb längre, och det som känns värst är att jag faktiskt inte vet var jag kommer jobba, när jag kommer ha ett jobb igen. Jag får veta i veckan om det jobbet jag var på arbetsintervju för i fredags, och blir det ett nej är det bara att söka andra jobb... CGs har varit som ett andra hem ett tag, jag lever ju mitt liv där typ, är där varje dag, umgås med folket därifrån och nu tar det stopp, på eget begär, men iaf.
Jaja, var inte riktigt det jag skulle prata om. Kom hem vid nio och har suttit och läst lite bloggar, ätit middag och blundat mig igenom senaste avsnittet av solsidan, lite för mycket Ove för min del.. :(
bajsmackan :)

Ring polisen, jag är trött...

Inatt drömde jag så konstiga drömmar, att min syrra var iväg helt själv och ringde mig och skrek och sen så ringde det på riktigt, men då var det fredrik fast jag trodde det var malvina, jag tror att jag var lite för inne i min dröm och klockan var typ 4 på morgonen.. Hahha, ni ska få se vad jag skriver, bra hjälp när jag tror att min syrra håller på att bli dödad...

Söndag idag

Morning! Idag är det inte riktigt lika glassigt väder, men jag ska ju ändå bara stå inne på jobbet, hoppas på en lika kul dag idag. Igår var så mycket att göra, det var så himla roligt att känna på lite stress igen ;p
Nu ska jag iväg och jobba 10-21 ;)

Dagens most wanted

C, I MISS YOU!

Jobbar hela daaaaaaageeeeen

Yo bros, jag jobbar 10-21, kom förbi om ni har lust ;p heddå.

Hejhej våren!

Men åååååh, tagga inför en dag inne på jobbet bredvid en varm pizzaugn? Nejtack! Vill bara vara ute och gå omkring och njuta av detta underbara väder... Hoppas att det blir lika fint nästa vecka :)

Tyst helg

Hej fina. Jag har haft en rätt hektisk dag. Jag var på arbetsintervju imorse. Jag hoppas det gick bra, jag skötte mig bra, nu är det bara att hålla tummarna för att det är just mig de vill ha. Det skulle vara otroligt kul, en utmaning och det är precis vad jag behöver. Men vi får helt enkelt se, jag får besked innan nästa vecka är slut.
Nu är det dags för mig att sova, jag jobbar långpanna hela helgen och hade tänkt hänga i lägenheten, ingen fest, bara vila, så om jag inte får för mig att göra något kul här hemma så blir det nog rätt tyst här i bloggen, har jag inget att skriva om är det dumt att skriva alls. Vi får helt enkelt se. Hoppas ni har en grym fredagskväll, puss

ååååh gaaaaaleeeet!

hej underbara människor. jag önskar att jag skulle kunna dela med mig av allt som händer just nu, men det känns bara dumt att säga för mycket. Imorgon ska jag på ett viktigt "möte", jag fick reda på det idag och har spenderat hela kvällen (efter jobbet) till att förbereda mig och leta fram en del saker. Jag ska vara på plats imorgon klockan tio. Jag är så nervös, men jag hoppas att det ska gå bra, nej fan jag hoppas inte, jag vet att det kommer att gå bra!
Ni får höra allt så fort som möjligt, måste sova, måste komma utvilad, ska upp klockan 6 imorgon, puss och hej! :)

Much too late now to matter babe

God morgon. Jag börjar dagen med lite najs musik. Blev inte mycket skrivet här igår, kan beskriva min dag: Jobbar 11-20.30, åker hem till Martin och Fredrik, käkar middag, åker till Jeppe, spelar tvspel och går hem redan vid tolv och spyr. wooho. Har legat hela natten och haft megasuper ont i magen... Nu taggar jag galet inför en dag på jobbet. Jag är inte magsjuk eller så, då skulle jag inte gå till jobbet. Ibland när jag har mens får jag utöver den vidriga värken ett illamående som ibland resulterar i kräkkalas. Hahha, lite för detaljerat beskrivet kanske ;p Jag jobbar 11-21 idag, men tidsinställer ett inlägg.


Morgon mitt i veckan

God morgon vänner, hoppa att ni har sovit gott. Jag har inte gjort det, men det är väldigt sällsynt att jag har en natt utan mardrömmar... Anyway, trist header hu? Jag orkar inte riktigt ta tag i det nu, men när jag kommer på en något så gör jag det. Nu sitter jag med en skål naturell yoghurt, en massa blåbär och hemgjord müsli. Jag ska försöka skriva det personliga brevet nu, till ett administrativt jobb på grönan, måste verkligen få klart det!
Gammal bild..

....

ändrade igen för allt blev fult, nu orkar jag inte mer, gör något annat imorgon som inte ser ut som en femårings så kallade konstverk. sleep tight

Ett projekt...

Hej hopp, jag har suttit och skrivit på mitt CV och nu är det äntligen näst intill klart, behöver bara endel exakta datum. Jag bävar för att behöva skriva personliga brev. Jag hade tänkt göra det imorgon (skulle ha jobbat 8-14) men Martin behövde byta så jag tar hans pass 11-21 imorgon så jag får se om jag orkar gå upp tidigare och skriva lite. Anyway, min blogg ser lite kaos ut just nu, gjorde en tillfällig header tills jag kommit på hur jag ska göra det jag vill ha. De där rosa grejerna som ser ut som godis är alltså ädelstenar, och det är precis det som bixbite betyder, det är helt enkelt en sorts ädelsten, för er som inte visste det ;) Nu ska jag försöka sova några timmar, natti.
ps. haha, usch, det här ser verkligen inte så bra ut, jag får fixa det så fort jag har tid. kanske byter tillbaka till den gamla imorgon, hahahaha, bra där.

Dagens sötaste

Haha, jag älskar den här videon som Per visade för mig, sjukt söt!

Rice and curry

Hej bajskorvar ;p Jag dog på träningen och mitt knä är rätt mörbultat nu. Men det var kul. Efter passet stannade jag kvar och pratade med tränaren, hon hjälpte mig en massa med olika övningar man kan göra för att stärka ryggen. Helt plötsligt var klockan 2 och jag insåg att jag inte ätit lunch så jag gav mig iväg på jakt efter något gott. Kom att tänka på ett ställe en vän rekommenderat förut så jag gick dit och maten var underbar, sjukt dålig service, men riktigt bra mat. 79 :- för en lunch och då ingår salladsbuffé, lassi och kaffe.

Nu blir det träning!


Dags att börja tänka på framtiden

God morgon vänner. Jag har äntligen blivit av med mina fakturor från Radio och Tv tjänst. Blir så trött på att man ska betala för något man inte ens använder. Om en timme ska jag åka in till stan för ett cirkelfyspass i skrapan så jag får passa på att utnyttja den här timmen väl. Jag ska skriva ett helt nytt CV med tanke på att mitt gamla är fyra år gammalt, och det har hänt en hel del på fyra år. Så det är väl bara att börja knåpa ihop något vettigt... ;p

Dagens färg

PINK

Dålig morgon

Hej på er. Min morgon har börjat riktigt dåligt. Jag har bränt mig, tappat saker, slagit mig. Men nu struntar jag i det och ställer in mig på att det som återstår av dagen ska bli awesome! Jag ska strax iväg till jobbet, 11-21. Ikväll ska min vän Jocke firas, så jag har något att se fram emot. Tidsinställer en dagens.

Dagens bästa

...Tänkte börja med en liten dagens varje dag. Kan vara dagens sämsta, dagens kläder, dagens skratt, dagens bajs, dagens whatevaah, dagens vad som helst helt enkelt. Idag blir det helt klart en dagens bästa.Matilda har precis börjat jobba extra på mitt jobb, och vi har sjukt kul ihop. Vi har gått och längtat efter våren och sommaren, och jag har sagt att jag ska börja lyssna på vårmusik och strunta i att snön ligger kvar. Så gör hon en lista på spotify. En bra lista dessutom! Hur gulligt är inte det?!

Hello Artur

Varmt välkommen till mitt lilla hus Artur, nu har min lilla haj Boris någon att hänga med. Har även köpt två små hus råttor, en vit och en grå, men jag måste komma på något bra namn innan jag presenterar dem...
Sådärja, nu har det spikats upp tavlor, packats upp och lagt allt på plats. Nu ska jag kliva in i duschen och köra lite hemmaspa, sen ska jag dricka te och äta lite choklad framför solsidan. En perfekt söndagskväll eller vad säger ni? Den skulle vara helt underbar om det inte vore för mitt knä som vållar mig en hel del smärta. Jag halkade idag, pang sa det och min vänstra handled och mitt vänstra knä fick ta smällen. Jag hoppas det blir bra tills på tisdag så att jag kan träna mitt favoritpass :)

Söndag på Ikea

Shoo bre. Har hängt en bit från hemmaplan idag... Efter en rätt sömnlös natt begav jag mig iväg till Sundbyberg. Efter mycket om och men kom jag faktiskt fram (jag gick av solna centrum istället för sundbybergs torg, så stackars Ronja fick springa runt och leta efter mig när jag inte ens var i närheten). Vi promenerade i solen hem till hennes nya fina lägenhet som hon delar med Johan och Jimmy. Den är helt perfekt, nybyggd och super fräsch. Vi åt pytt i panna och laddade inför vårt viktiga uppdrag: IKEA EN SÖNDAG.

Det var faktiskt inte överdrivet mycket folk där vilket var riktigt skönt. Vi hittade en hel del och jag köpte äntligen min vackra tavla. Att åka kommunalt dit var ingen större fara, tog ett tag men sådant är jag ju van vid. Men att åka hem tillsammans med 1000 andra människor, en full Ikea kasse, en handväska och en gigantisk tavla är inte att rekommendera. Jag använde mitt pokerface och låtsades älska alla människor som korsade min väg men innerst inne villa jag slå ner dem med min tavla. Det lyckades jag även göra ett antal gånger, tur att tavlan inte gick sönder.... Nu är jag hemma, och min tavla är perfekt och jag har döpt zebran på den till Artur. Jag ska snart presentera honom för er ;p

The king of pop

Hahaha åh vad jag och Malvina har kul med det här spelet, det är Sebbes spel; Michael Jackson the experience. Man dansar till hans kända och mindre kända låtar och det blir riktigt svettigt efter ett tag. Vi spelade det igår kväll, sen hängde jag med Johanna och Freddie, slapp lördag, det behövdes :)

Lördag

Hej på er. Inget blev riktigt som det skulle igår, när jag var i mörby och precis skulle möta Malvina för att träna blev jag inringd till jobbet. Så det blev ingen träning. Jobbade till nio och drog hem. Sen kom iaf Sussie med sällskap av Johanna och plingade på. Johanna skulle hem och sova med jag och Sussie satt och pratade tills klockan var ett. Riktigt mysigt slut på dagen iaf :)
Idag skulle jag ha tränat dubbelpass eftersom det inte blev någon träning igår. Men när alarmet ringde vaknade jag med huvudvärk och en rätt krasslig hals, så jag vilar upp mig istället, börjar jobba klockan 12... Får helt enkelt träna hela dagen imorgon, haha, ett lite tuffare pass får det bli iaf. Jag jobbar till åtta ikväll, så vi hörs ;p
sol idag, nu ger jag fan i snön och drar på mig conversen.

Träning och sen jobb

Nu blir det träning!

Städprojekt

Jag måste säga att det här faktiskt går rätt så bra, nu väntar jag bara på att golvet ska torka. Jag får dock lite minus för min mattvädring. Jag missade helt att det regnade idag, så tyvärr är alla mattor dyngsura, detsamma gäller mina kängor som jag ställt ut för att de var ivägen...

Vuxendag

God morgon på er fina. Idag är en riktig vuxenpoängsamlardag. Jag började morgonen med en promenad i solen innan frukosten som bestod av äggröra och naturell yoghurt med färsk mango och musli. Efter det hängde jag ut alla mattor på vädring, sopsorterade, vattnade blommorna och nu är det dags för en ordentlig storstädning av hela huset. Efter det väntar en bunt räkningar och jag ska ringa till Radio och Tvtjänst och skälla ut dem för deras svindyra räkningar de skickar till mig fast jag inte använder varken tv eller radio.

Dags att sova..

...men först måste jag faktiskt förklara mig. Jag menade att Entourage är killarnas motsvarighet till Sex and the city, inte att det är som Sex and the city. Det tilltalar helt enkelt killar på samma sätt som SATC tilltalar tjejer. Båda serierna handlar i grund och botten om samma saker men byggs upp på helt olika sätt.
Godnatt på er!


7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


Alltså jag tror verkligen inte att jag har lagt upp den här bilden. Den finns på facebook men inte här. Inget speciellt med den, det där var när jag var inne i min så kallade "fjortisperiod", tror till och med att jag skymtar ett tunt lager idomin på läpparna, jag hoppas att jag ser i syne. Anyway, hade tusen gånger bättre hy då, ska jobba på att få tillbaka den, bort med pormaskar och sån skit, bläääää.

Jag kommer

Den här låten har tagit Sverige med storm, trodde faktiskt inte att jag skulle tycka om den, men där trodde jag fel. Den gör mig bar glad på något sätt, ger mig energi ;p

God morgon!

Morning ;p Little Big Planet var sjukt kul, sen så var jag kanske inte världens bästa men skit samma. Vi avslutade rätt tidigt igår, runt två vilket kändes rätt skönt, fick sova sju timmar i natt. Nu ska jag iväg till jobbet, långpanna så vi hörs när vi hörs :) Btw, jag har träningsvärk, alltså jag kan typ inte gå, hahah!

wooooooowoooowoowowowoowow

Wow, kroppen är rätt mör efter två pass på rad men det är bra att man kör slut på sig själv ibland. Jag och Malvina kom fram till att det blir runt 100 situps, 100 armhävningar och 100 rygglyft man kör när man kör 2 pass. Och sen är det såklart en massa andra styrkeövningar och kondition, så idag vägrade mina knän köra en springtur på löpbandet efteråt, det skulle bara resultera i att jag får ont och inte kan träna ordentligt nästa gång. Nu kommer johanna och hämtar upp mig, vi ska hem till Jeppeboooy och spela Little big planet 2 med honom och Freddie. Pizzanight, woopwooop!

Solsidan

hahaha, alltså det här programmet är ta mig fan det bästa som gjorts. Jag skrattar så jag gråter varenda avsnitt, och kräks tills magen är tom så fort Ove och hans jäkla brutta visas på skärmen. Såg precis Söndagens avsnitt, helt underbart ;p

Trött jävel

Tjaaaaa, vet ni vad jag gjorde? Jag somnade riktigt djupt efter jobbet idag, vaknade precis, och nu ska jag vara i mörby om några minuter, ska träna ett medelpass klockan 18-19 och sen intervall flex 19-20. Insåg just nu att jag har världens träningsvärk i benen sen passet igår, så jag lär ju vråla mig igenom båda passen. HAHHAHA FICK PRECIS EN BILD I HUVUDET NÄR JAG LIGGER OCH SKA GÖRA ARMHÄVNINGAR OCH MALVINA SKRIKER; KRYSTA ESTER, KRYSTA hahhaha. Ojoj, hur ska det här gå. Hoppas iaf att jag blir pigg efter träningen :) puss

En bra morgon

Hej peeps! Jag känner mig pigg och utvilad efter en natt med åtta timmars sömn. Det är händer inte alltför ofta att alarmet ringer klockan 06.30 och man hoppar upp ur sängen laddad med hur mycket energi som helst. Snart bär det iväg till jobbet, 8-14. Efter det tror jag att jag ska ta en promenad om det fortfarande är lika fint väder :) Idag använde jag mina nya sminkprodukter. Funkar hur bra som helst, och ser verkligen naturligt ut. Wihiiii, jaja, på med conversen och sen byebye.

Changes

Jag känner mig så förvirrad och så otroligt rädd. Jag avskyr att tänka på framtiden men ibland måste man ligga steget före. Jag har hoppats och trott och önskat att allt som har med min rygg att göra ska lösa sig på något underbart sätt, men det har bara blivit värre. Så därför måste jag välja en helt annan väg i livet, vilken vet jag inte, jag får väl testa mig fram helt enkelt... Det gör ärligt talat ont i mig när jag tänker på att jag inte kan fortsätta på mitt jobb, det betyder så mycket för mig och har varit en så stor del av mitt liv under så många år. Jag är glad när jag ska gå till jobbet för jag vet att jag kommer att ha kul där, det spelar ingen roll hur kasst humör jag är på eller hur trött jag är, jag vet att jag kommer att skratta under arbetspasset. Det tar emot att veta vad jag kommer att lämna, speciellt när jag inte har en aning om vad som komma skall. Jag går omkring med en jävla sten i magen och jag trodde nog att det skulle kännas lättare när jag talade om det för Fredrik och Martin, men nu känns det istället ännu värre, nu är det verklighet och inte bara tankar. Självklart slutar jag inte imorgon, jag stannar kvar där ett tag till, men tiden går snabbt, jag har mycket att tänka på, mycket att göra, och jag vet inte ens vart jag ska börja...

Jag tänkte fråga er vänner och främlingar om det är någon som har en idé på något jag kan göra för ryggen. Jag är öppen för förslag. Ett experiment, träningsmetod, bra behandling, läkare, etc. Jag skulle mer än gärna vara försökskanin i något som skulle kunna hjälpa mig att komma en bit på vägen, jag är villig att lägga ner tid och energi och pengar om så krävs. Jag är fast besluten om att inte ge upp, jag ska klara det här och en vacker dag kanske jag kan få jobba med det jag verkligen älskar, få kasta mig in i restaurangbranschen med nya friska tag... Om ni kan tänka på något så maila mig [email protected].

Nu blir det solsidan och sen sängen.

inget slår våra P-fester

Livets nödvändigeter

Jag handlade lite i matväg när jag var i stan... Haha, typ bara frukt och grönt ;p
... och lite andra saker man behöver för att överleva ?!

Fika med Elmina

Hejhej. Nu är jag hemma igen efter två nätter i mitt gamla flickrum (låter som om jag är 100 år, men vad ska jag annars säga?) Jag jobbade idag, gick därifrån vid tre och skyndade hem för att hämta träningskläder och åkte direkt in till stan där jag mötte upp Elmina, vi har inte träffats på alltför länge, närmare bestämt ett halvår. Det här helt galet att det går så långt tid mellan gångerna vi ses. Vi har ju garanterat saker att prata om när vi ses iaf.

Klockan 18.00 började mitt träningspass så vi hann inte ses så jätte länge, men det var absolut bättre än inget alls. Jag körde Core Bosu, rätt bra för ryggen, ökar bålstabilitet, balans, kordination, styrka och kondition. Genomkörare för hela kroppen helt enkelt. Efter passet gick jag till löpbandet och sprang det snabbaste jag kunde i 6 minuter. Sen höll jag på att kräkas upp smoothien jag druckit när jag och Elmina hängde. Jag har bestämt att jag ska springa efter varje träningspass eftersom det uppenbarligen inte räcker med vanlig träning. Jag vill dessutom få bättre kondis så att jag orkar springa långa rundor i skogen så fort snön försvinner... Jaja, helt grym eftermiddag med min söta vän iaf ;p

RSS 2.0