Koh Samui

Hejsan :) jag vet att det var lange sen sist, men det har varit fullt os har pa Koh Samui som ar en av Thailands storsta oar (och aven den med mest turister och maffia..)

Resan hit gick valdigt bra och vi motte upp charlotte direkt nar vi kom hit. Hon och Rasmus hade redan fixat hotell till oss sa det var bara att ga upp och dumpa grejerna. Rasmus var ivag och dok bland hajar och havskoldpaddor
och eftersom det var en avancerad kurs skulle han vara borta ett tag. Sa jag, jompa och charlotte kakade och la oss pa stranden. Traffade en thailandska vid namn Bee som ar hur gullig som helst :)

pa kvallen ringde rasmus och sa att det hant en grej.. Det visade sig att det bildats som vakum i hans dykmask sa ogonen hade borjat sugas ut.. han hann upp till ytan och stoppa det men det ar blodningar i hela ogat.. Han var helt blodrod runt och i ogonen.. det sag verkligen illa ut.. och ser fortfarande ganska illa ut. Sa det blev sjukhuset och ett par lugna dagar. Sandra och hennes kompis Bea (som har tagit en paus fran kalla sverige och akt hit) kom hit dagen efter oss och jaa, som sagt har vi tagit det lugnt :)






glassigt sjukhus va?  :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0