SPA

Är hemma på en snabb visit för att packa om väskan och ladda inför middag och filmkväll hos mamma. Vi har haft det helt underbart på Yasuragi. Badat, simmat, bastat, fått behandlingar, lärt oss massera, mediterat. Allt man kan tänka sig och nu är jag så slut i kroppen men på ett bra sätt. Fylld av lugn och harmoni, haha ;p Jag körde en infraröd värmebehandling som fick hela kroppen att slappna av och svettas som fasen, jag tror aldrig att jag har svettats så mycket i hela mitt liv!!! Helt enkelt superlyckat. Puss

Yasuragi Hasseludden

woooowoooooh. Jag är helt slut efter helgen men jag är galet taggad på kommande vecka full av träning om mer jobb men en LEDIG HELG!!! Dessutom kan veckan inte börja bättre än vad den kommer att göra. Jag, Malvina och Mamma ska nämligen åka på SPA. Heldag på Yasuragi, det ska bli underbart. Var längesen vi gjorde något kul vi tre. Vi ska åka rätt tidigt imorgon bitti, så jag ska ta mitt pick och pack och åka iväg till Mammsen nu, PJPARTEEEY! eller inte. Har en känsla av att jag kommer däcka på två sekunder. Jaja, jag tror inte vi hörs på ett tag. Imorgon kväll kanske :) Hejdå!

Oooh baby, baby lalalalala

Förade hemma hos mig, drog en taxi till slussen och mötte upp Fia och Ida. Gick in på Snap.

SJUKT BRA DRAG, GRYM LOKAL, GALET KUL!


Bästa medicinen mot baksmälla

Åh det här blev helt perfekt, nu ska jag kolla på en film; The next three days.

För nu kommer det fram med en flaska i hand

Hiihi, godmorgon på er. jag är rätt bakis efter igår. men jag hade en kul kväll och det är väl det som räknas. Kan bara inte sluta tänka på att min träning måste varit förgäves och idag vågar jag faktiskt inte träna alls, för jag kommer garanterat att bli sjuk om jag gör det så jag tänkte ta en lång promenad nu istället. handla mjölk och ägg och sen göra pannkakor. Söndag = slappisdag. Ska kolla på film, städa undan lite efter igår och sen börjar jag jobba klockan fem. Mamma svarar inte på mitt sms om IKEA, men jag håller fortfarande hoppet uppe. Ajuste, jag har ju inte berättat vad jag gjorde igår. Om ni håller ut ett tag så kommer det några rätt ocharmiga bilder och en kort beskrivning, men först blir det som sagt promenad.

Vill ha på väggen

Okej, jag har spanat in den här tavlan rätt länge nu, den är från IKEA. Nu har de sänkt priset från 699 kr till 399 kr. Den är väldigt stor, och den skulle vara perfekt i mitt vardagsrum/sovrum. Hoppas mamma vill ta en roadtrip med mig idag så jag kan handla den.

One week ago


Åååh, längtar tillbaka till denna underbara kväll för en vecka sen. Middag på Wagamama (där Charlotte jobbade tills hon åkte) sen utgång och dans hela natten. Det var en perfekt kväll!

Fight!

Efter en frulle bestående av färsk mango, ananas och fil med musli är jag rätt laddad. Ska möta upp Maria och köra ett av mina favoritpass. Gissa vaaaaaaad?! ;p Haha. 12-13.15, så vi hörs någon gång ;p

Make a difference

OM JAG ÄR LYCKLIG ÖVER DESSA?! Svar JA. Beställde dem för en månad sen för riktigt bra pris, alla fyra fick jag för 800 kr och gratis frakt. Helt underbart. De är perfekta, jag var så osäker på vilka färger jag skulle ta och vilka sorter. Men det blev ett medellångt svart med stenar, ett meddellångt rött metallic, ett kort med färgen magenta och ett kort mörklila. 25% av kostnaden går till olika välgörenhetsorganisationer som samarbetar med märket.


Varför fick jag unna mig det här då? Därför att jag nått ett visst mål med min träning och mina rutiner och för varje mål jag når, får jag något jag verkligen vill ha. Ger verkligen motivation.


Humanity

jag är förstörd. så ikväll får ni inte se mina fina saker jag hämtade ut från posten men rubriken är en liten ledtråd. nu ska jag äta middag, kolla på någon bra film och massera mitt huvud som är nära en explosion just nu. hoppas ni får en grym fredagskväll, natti :)

paket att hämta

åååh vet ni vad, fick precis ett mess av posten att mitt paket jag har beställt har kommit. vad för paket undrar ni säkert.. det får ni se när jag kommer hem efter jobbet ikväll. tänkte åka och hämta det nu. pusshej ;p

When she comes to see me

God morgon :) Jag har sovit rätt dåligt inatt, vaknat och drömt mardrömmar och vaknat igen, men sånt är livet. Bestämde mig för att gå upp tillslut, så nu äter jag frukost och lyssnar på den perfekta morgonmusiken. Daniel Lemma är grym, älskar hans musik!

Som en teckning

Tjenis penis. Vet ni vad? Jag är så stört trött just nu, kan inte ens hålla ögonen öppna för ett desperate housewives avsnitt, så jag tror att jag säger tack och godnatt. Fast innan jag gör det tror jag att jag säger att jag är galet taggad inför helgen.  Jag ska ta tag i lite saker, viktiga saker, vuxengrejer som försäkringar, räkningar, planering... fast missförstå mig inte, det var inte riktigt det jag var taggad på när det gäller helgen. Det ska bara bli en bra helg har jag bestämt. Jag ska helt enkelt göra en massa saker; träffa lite vänner, handla en massa härliga fräscha råvaror, handla en tavla, planera housewarming för släkten, läsa lite, ta långa promenader i solnedgången, köpa ett hus och gifta mig rikt. haha äh, jag ger mig, jag tror det är bäst att jag säger tack och godnatt nu.

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

Millis. Jag saknar henne extremt mycket.

Funderingar

Morning, jag har skit bråttom till jobbet, måste typ springa nu. Fredrik vann såklart på spelet igår, johanna kom tvåa och jag kom trea, jag får helt enkelt vinna nästa gång ;)  Bilden då. Jo jag funderar på hur jag ska göra med mitt hår. Min syrra har rätt ofta flätor (som på bilden) vilket skulle spara mig ca 2000 kr var tredje månad.. Rätt bra pengar att kunna lägga undan och spara till t.ex. boende. Så jag känner att jag kanske ska gå tillbaka till flätorna ett tag. Är dessutom rätt skönt för man sparar pengar på dyra hårprodukter och sånt.. Måste bestämma mig snart, men det var ju typ 10 år sen jag hade flätor senast. Kanske inte ens passar i det..

Words are like weapons, they wound sometimes

Tjabba, jag har precis varit iväg och tränat, körde intervall flex. Gick bra förutom att jag har sjukt ont i knät sen gårdagens träningspass, så det kändes rätt ordentligt idag... Men körde en ordentlig stretch så det blir säkert bra snart. Lagade kikärtsbiffar och stekte lite grönsaker och chevre och gjorde en sallad med en massa avokado till det. Najs ;p Om ett tag kommer Johanna och Freddie hit, vi ska spela tvspel. Byebye.

Vill ha sol, värme och bara ben!

Jag är så himla trött på denna eviga kyla. Snart är det mars men det känns snarare som om det är dags för julafton. Varför är det så jävla kallt?! Jag vill ta på mig en tunn jacka eller kavaj och gå omkring med bara ben och bekväma converse på fötterna. Monki har fått in sjukt snygga vårkläder... Älskar hängselbyxor, snyggt på mig är en annan femma, men man kan ju alltid ha det som mål ;p Samma sak gäller hatt, ska ha det i vår oavsett om det passar mig eller inte, är skönt att ha något som skuggar.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

3 eller 4 år. Herregud att man har varit såhär liten, helt galet ;p

Tattoo

Jag har ett sug, min hjärna, mitt hjärta min kropp skriker efter en ny. Varför är det så tror ni? Det är som en drog fast värre, har man en gång börjat, kan man aldrig sluta... Jag skulle aldrig göra en till innan jag vet exakt hur jag vill att den ska se ut och det ska kännas 200% rätt, som med min första och enda. Min älskling ;)
Men nu ska jag iväg och jobba till två, så vi hörs sen.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv

Jag gick väl i 8an eller 9an här. Bilden symboliserar hela högstadiet. Jag kände mig så felplacerad och misslyckad, samtidigt som jag var omgiven av helt underbara vänner som fick mig att skratta all the time. Vi hade så sjukt kul, men tiden i skolan var ett jävla helvete. Så blandade känslor helt enkelt.

Take a bite of my heart tonight


Lunch

Herrejävlar vilket mördar pass, var slut bara efter första varvet.. Men jag klarade det! Och efter passet åkte jag hem till mamma hämtade poppy och gick med henne i 45 minuter. Nu är vi hemma hos mig och jag har lagat en sjukt god lunch. Simpelt men gott:

Gör egen tomatsås (lök,vitlök,krossade/passerade tomater, grönsaksbuljong, färsk basilika, salt, peppar och socker) smaken är så olika så jag skriver inte ut några mängder, jag kör mycket lök och vitlök, väldigt lite socker och det viktigaste av allt är att låta den koka länge. Sen kan man frysa in den eller ha i kylen tills den behövs.
Koka fullkornspasta, sila bort vattnet, häll i tomatsåsen i kastrullen tillsammans med pastan, värm på låg temperatur, häll i en liten svett grädde eller mjölk, när röran är varm så ös på med parmesan och sen är det klart. Jag har parmaskinka och sallad till, mums.

Cirkelfys i skrapan ohohyeaah

Tjabba tjena hallååå. Igår var en jävligt jobbig kväll, idag känner jag mig tom. Men jag tar nya tag och vad är inte bättre medicin än träning? Blir ett av de tuffaste passen enligt mig, cirkelfys i skrapan ledd av Jonna, hon är grym, pushar tills man inte klarar mer, tills man gett allt. Så idag ska jag ge ALLT.
Sen har jag hand om min lilla vove idag, så jag får skynda mig hem till henne så får vi se om vi stannar där eller om vi drar hem till mig. pusshej.



My person

You are my best friend, my person, my everything
Nu lyfter planet och du åker iväg till våra drömmars land.
Jag önskar av hela mitt hjärta att jag hade kunnat sitta bredvid
dig på planet påväg mot ännu ett äventyr. Men den här gången är
det inte du och jag mot världen, den här gången är du påväg och jag är
kvar här. Det är rätt självklart egentligen, du har alltid varit den som gjort saker,
den som tagit initiativen. Det här är DIN resa, och det här är precis vad du behöver.
Vi har alltid gjort allting tillsammans, och jag delar mina bästa minnen med dig min vän,
men nu är vi vid ett vägskäl, och vi har alltid varit olika varandra, så det är väl rätt självklart
att vi väljer vår egen väg, det som känns bäst för oss själva. Man kan inte vandra hand
i hand hela livet, men man kan vandra sida vid sida. Du valde en omväg, till andra
sidan jorden men när du bestämmer dig för att komma tillbaka, hoppas
jag att det inte är försent, att våra vägar korsas igen, att vi kan
vandra en bit på vägen tillsammans. Hjälpa varandra, prata,
skratta, gråta, kämpa, ta beslut och leva livet, vissa
band är starkare än andra. Jag älskar dig,
jag hoppas att din resa blir underbar.
Jag kommer att sakna dig.
...Superhuman...

Räksallad

åååh, vad är grejen med liggande bilder?! Jaja, här är iaf min lunch idag. Så stört gott och enkelt så testa det om ni gillar stark och fräsch mat:
Sallad, blandade grönsaker, skuren färsk mango, räkor marinerade i chili, vitlök och citron/lime, rostade cashewnötter, salt och nymalen svartpeppar.

Söndags brunch

Det har varit lite torrt här under helgen, men jag har varit rätt upptagen. Lördagen blev perfekt. Underbar mat, grymt sällskap och perfekt stämning. Vi började käka vid åtta och gick från Wagamama vid elva. Drog till Dovas och drack lite innan vi gick in på ACE och dansade gärnet hela kvällen, vi hade så sjukt kul. Alla dansade verkligen, helt underbart, dessutom var jag på topp hela tiden för jag drack precis lagom ;p

Jag och Charlotte åkte hem till mig och sov här Lördag-Söndag. Alarmet ringde efter fyra timmar och vi gjorde oss i ordning för brunch på Hard Rock Café. Vi hade bord klockan tolv, och när vi kom dit var det kö. Maten var rätt bra, desserterna var bäst, älskar American Pancakes... Vi rullade ut, och hem till Charlotte. Kollade Robinson medans Charlotte packade inför resan. Sällskapade till Danderyd vid nio tiden. Underbara helg!
Bilderna vägrade laddas upp åt rätt håll.. Så det får vara såhär

Ikväll slår vi klackarna i taket

Sjukt kul med boxning idag, jag gick ju dit själv, men hittade en skittrevlig tjej att köra mot redan innan passet börjat. Det blev en och en halv timmes boxning, drogs över lite på tiden så nu är jag rätt trött. Blev bastu för min del efter passet, så skönt att bara koppla av ett tag. Nu tänkte jag powernapa och sen diska och städa lite... Och vet ni vad? Ikväll ska jag och en massa vänner käka middag på wagamama, sen ska vi dra vidare och dansa natten lång. Jag tror faktiskt att jag ska släppa loss och köra en all in, har varit nykter över en månad nu, så det är dags att festa till. Vet dock inte vad jag ska ha på mig, får ta tag i det problemet sen ;p

Lördag morgon

Heeeeeeejääää! Jag körde på en lugn hemmakväll igår vilket var precis vad jag behövde. Egentligen var planen att ta en powernap och sen dra ut, men jag var så sjukt trött så jag vaknade inte av mitt alarm klockan elva. Vaknade vid två istället, lite sent att dra ut då kanske. Sen kunde jag inte sova så jag kollade på en film och ett avsnitt av GG. Nu ska jag iväg och träna, har bokat in ett boxningspass 12-13.15 så det är bara att köra, har sån träningsverk  i hela kroppen efter torsdagens träning, men det är så det ska vara ;p

Får inte bli sjuk!

Usch, jag har sovit oroligt och när jag gick uppe insåg jag att jag är täppt i hela näsan och har rätt ont i halsen. Jag ska fan inte bli sjuk nu. Gjorde smoothie och stekte ett ägg till frulle. Nu ska jag sminka mig och sen dra iväg till jobbet. Jobbar 11-21, sen ska jag ut med vännerna, om allt inte blir värre, isf måste jag nog stanna hemma och sova... blääääääää :(

Filmtips!

Tjaaaaa. Idag har jag gjort allt jag tänkt göra. Jag åkte till Huddinge efter jobbet för att lämna Saras telefon. Jag tänkte köpa med mig lite ost och chark och så plockar min söta underbara vän ihop världens påse med ostar, lufttorkad skinka, oliver, tomatsås, chokladpraliner och korv. Tusen tusen tack snygging <3

Innan jag skulle gå till träningen messade jag min syrra och frågade om hon ville komma hem till mig och kolla på film när jag tränat klart. Hon skippade sin egen träning för att hänga med mig. Vi kollade på Tangled (Trassel) som tydligen skulle vara grym, och det var den verkligen!! Vi garvade och skrek och garvade lite till, haha, underbar film ;p Sen fick jag massage, så nu är min rygg rätt mör.. Ska sova ikapp lite förlorade timmar, natti.

Morning

Tjabbaaa. Har inte sovit superlänge men är rätt pigg ändå, lite ont i skallen bara. Nu ska jag iväg till jobbet och jobba till 14.00. Och jag är så stört glad, för jag ska jobba med Sussie idag, hon hoppas in hos oss för det behövdes extra hjälp, för er som inte vet det så är Sussie en av mina närmaste vänner men det var ett tag sen vi träffades. När jag slutat jobbet ska jag springa hem och gå ut med Poppy, sen ska jag åka till Huddinge och lämna Saras mobil som hon glömde när hon var här igår och sen blir det träning. Vi hörs när vi hörs ;)

Spelkväll

wooop woop, klockan är mitt i natten och jag är sjukt pigg. Inte så bra kanske. Jag överlevde träningspasset, var inte riktigt lika jobbigt som förra gången men svetten rann. Sen handlade jag lite grönsaker och blandade dipp. Johanna, Martin och Freddie kom över vid halv elva och så spelade vi Alias (Jag och Johanna vann med ett steg, och det kändes rätt bra att få vinna något för en gångs skull) Sen spelade vi kort och nu är det väl dags att sova, men som sagt, pigg som en mört... Ska upp 07.30 imorgon...

Jag vill jag vill jag vill...

Jag vill ha sommar, jag vill ha värme, jag vill vara brun och jag vill åka på festival. Jag vill vara rik, jag vill vara smal, jag vill kunna sjunga och jag vill resa jorden runt... Jag insåg precis att jag faktiskt kan få allt jag vill, med rätt attityd och med en jävla massa självdisciplin. Så nu ska det sparas, och tränas och levas. Apropå träning ska jag iväg till gymmet nu, är ett Intervall Flex pass, aka. mördarpass, så jag och Johanna lär ju dö. Wish me luck!

My valentine


The Experiment

Filmen vi såg igår var som jag sa riktigt riktigt bra. Den är verklighetsbaserad och känns därför så äkta. SE DEN!

Hemma igen

Hej peeps! Jag har haft ett grymt dygn med C. Vi lagade stört god middag igår (kött, sallad, rotfruktsgratäng och bea) Sen kollade vi på en riktigt bra film, ska skriva mer om den sen. Vi snackade, åt popcorn och sen kollade vi på några avsnitt ur Robinson 2010 och jag blev helt inne i programmet. Somnade vid halv fyra och vaknade en timme senare, somnade igen vid halv sex och sen gick vi upp vid tio och åt megafrulle och fortsatte med Robinson. Jag kom precis hem och ska bara slänga ner lite träningsgrejer i väskan och sen blir det jobb och efter det ska jag iväg till gymmet. Länge sen man tränade nu. tjarååå.

Alla hjärtans dag

Ahaaa, är visst alla hjärtans dag idag, pallaaaaa. Fast jag ska hänga med min bästa vän ikväll, kommer sova över där och så ska vi ha en heldag imorgon också. Så jag vet inte när vi hörs, nu ska jag iaf iväg och jobba långpanna. Hoppas ni får en grym dag, annars kan ni ju alltid krypa ner under täcket med en Ben & Jerrys och fetaste skräckisen typ. hej.

Vi på täppan

Vet inte vart jag ska börja, vet egentligen inte vad jag ska säga mer än att jag har haft en så sjukt underbart mysig, avslappnande och svinkul helg. Tack för det kära vänner ;p

Hemma bra men borta bäst

herregud vilken dag, berättar imorgon. nu är vi iaf hemma efter en helt underbar helg. Jag har saknat mina fina vänner så mycket, att vi kan hitta tillbaka till varandra som vi gjorde trots att vi inte hängt på månader och år är bevis på att vissa vänskapsband är starkare än andra. Tack för 4 grymma dagar med er skitungar!
bild från när jag fyllde 18, orkar inte ladda upp dem från helgen nu. pusshej

3e bilden: En bild på någon i din familj.

Min lilla skruttunge

Sälen, Malung, Täppan

Hej dudes. Bilresan igår var rätt läskig, sjukt mycket snö, man såg inget på vägarna, fattar inte att Emil pallade köra. Var iaf en mysig roadtrip ;p Vi kom fram några timmar senare än vi räknat med. Närmare bestämt klockan ett på natten. Precis vid huset fastnade vi i snön, så alla fick putta upp bilen för backen, men det gick tillslut ;p Sen tog vi sängplatser, och vi kom väl i säng vid tre tiden.
Imorse blev jag väckt av Lisa vid halv elva. Alla var uppe utom jag, haha ;) Vi hade frukostbuffé och sen har vi varit ute tills nu. Åkt pulka, kälke, snöskoter. Jag och Fia åkte iväg på skotern, haha vilken energikick man fick! Nu har vi käkat lunch, ska chilla ett tag innan vi åker till centrum för att åka skidor och hänga på systemet. Hoppas ni har det bra hemma. Btw, strålande sol och hur fint som helst. Det är såhär vintern ska vara ;)

2a bilden: En bild på dig själv

Hahha, kul punkt, det enda som finns på min blogg är ju fan bilder på mig själv, men vi kör en till då ;)
Sådärja, en bild utan massa smink och krux, lagom solbrun och glad ;)

Nervositet

Hej och hå. Jag har precis slutat jobbet, ska vänta på bussen upp till mörby, vilket jävla väder alltså. Jag är rätt nervös inför bilresan upp... Snöstorm och svinhalt är inte världens bästa kombination. Men jag hoppas att allt går bra! Vi borde vara framme vid nio snåret ikväll, tror vi har internet så jag hör av mig om jag överlever ;) Wish me luck!

3 timmars sömn, en hektisk dag, men sen väntar lugnet!

Okej, jag vet inte riktigt hur smart det var att göra allt i sista minuten, men så blir det rätt ofta för min del. Jag sov knappt tre timmar inatt, gick upp halv sju imorse och duschade, panikpackade (slängde ner alla kläder som såg varma ut), kastade i mig frukost och hann precis med bussen. Kom en kvart tidigare till jobbet iaf, så jag tänkte att jag tar en kvart och sitter ner och andas ut nu. Jag tror att jag har med för mycket packning, men om jag har tid så får jag kasta ut endel hos Arvid innan vi åker. Såhär ser iaf schemat ut:

Jobbar 9-14
Släpar upp väskan till Arvid
Går till mörby för att lämna tillbaka en tröja, köpa lipsyl och ett par långkallingar
Åker/Går hem till mig, packar det sista och tar skidorna
Går med allt till Arvid (eller hoppas att det går någon buss)
Blir upphämtade av bilen strax efter 16.00
Bilar till Sälen
Käkar middag
CHIIIILLLAAAAAR!



Destination SÄLEN

Hejsan rumpor! Idag har jag jobbat 11-21, men hela dagen gick rätt snabbt, har ju något underbart att se fram emot. Jag och 11 vänner åker iväg till Sälen idag på eftermiddagen. Vi ska spendera en långhelg i Lisas släktingars stuga i Malung. Spela spel, snacka skit, åka snöskoter, bada bastu, chilla galet och åka skidor. ska bli SÅ najs... Jag måste bara packa, vad ska man ha med sig? Kanske är bättre att packa imorgon och försöka sova lite nu? Spelade Geni hemma hos jeppe idag med Johanna, Freddie och Räkan. Jag vann, fast på barnfrågorna.. hehe, räknas inte riktigt. Jaja, nu ska jag sova. night.
Random bild på mig och syster som inte ens ska med till sälen men fick vara med på bilden för jag kommer sakna henne när jag är borta ;)

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med

Martin och Fredrik
Vi jobbar tillsammans varenda dag och ses rätt mycket på fritiden, jag skulle ljuga om jag la upp en bild på någon annan, om inte jag själv räknas förstås...

The social network

Jag vet att jag är sen med att se den här filmen, jag såg klart den igår kväll. Så mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara, om du inte har sett den, se den! ;)

Min älskade lilla lya

Okej, nu är jag nästan klar med allt, det saknas en tavla som jag ska köpa nästa månad, sen ska det upp fler inramade bilder men jag måste välja vilka och framkalla dem först. Jag älskar ommöbleringen, dessutom sover jag mycket bättre när sängen står vid två ytterväggar och det blir svalare. jag behöver ha det ljust, så därför är det mycket vitt men jag ska köpa lite färglada kuddar att ha i soffan. Blir perfekt! ;p

Lookalikes

Man tackar för den liksom. Vet ni vad det värsta är? Han har taggat CGs Pizzas golvmopp i bilden på mig, och Ester Macova i bilden på golvmoppen. Ibland undrar jag var killen får allt ifrån. Nu är det dags att sova. Blev en hel del inlägg idag, försöker väl kompensera för tidigare dagar... God natt!

Nu är det dags för en lista igen



1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En ovanlig bild.
17e bilden: En bild på din fritid.
18e bilden: En person som är snygg.
19e bilden: En bild på dina närmaste.
20e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
21e bilden: En bild på en tid du saknar.
22e bilden: En bild från i somras.
23e bilden: En bild som gör dig glad.
24e bilden: En person som alltid gör dig glad.
25e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
26e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
27e bilden: En tokig bild.
28e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
29e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
30e bilden: En bild på någon du beundrar



Idag har nog varit världens mest effektiva dag..

... Jag har gjort så himla mycket. Som ni vet, fixat en helt annan design, och sen promenerat med Poppy, sorterat alla räkningar, papper från banken, kvitton, all ekonomi helt enkelt, i en pärm. Städat nästan hela huset, satt upp foton, handlat. Ska börja gå upp halv sex varje morgon! Nu jobb 17-21 ;p

Åh vad jag älskar detta band och deras underbara musik

Radio Dept., The – You Stopped Making Sense
Radio Dept., The – Never Follow Suit
Radio Dept., The – Domestic Scene

Something new

Jag behöver helt klart ändra på mig själv. På många sätt och vis men vissa saker är mer akuta än andra. Jag har i jakten på min egna lycka och mitt eget välbefinnande glömt bort att ta hand om dem jag älskar, jag har glömt bort att finnas där. Vad har jag blivit för vän egentligen? Ett gräl igår kväll ledde till en natt med lite sömn och många tankar, en mardröm och ett alarm som ringde strax före 6.00 som jag stänger av i sömnen. Som tur var vaknade jag av att det bultade på dörren, men det var ingen där. Jag hann med bussen jag planerat att ta, stod ute i snöstormen, frös, var nervös, var ledsen. Gick in i värmen, väntade, vände mig och, gick fram, kramade, kramade länge. Jag tänkte; hur kan jag vara så dum som tappade taget? Du är det bästa jag har.

Sen åkte jag till Mörby, handlade mat, mest grönt, gick hem till Mamma och hämtade Poppy, gick hit och tänkte blogga, men insåg att jag ville ändra på hela bloggens utseende, lite ljusare, lite enklare, lite mera jag. Jag älskar svartvitt, och jag älskar färg, jag älskar min tatuering och jag älskar resultatet!

Hard to say I'm sorry...

Jag ska iväg och försöka rädda något jag aldrig vill förlora. Låt det inte vara försent.

Hur kan jag vara så jävla dum

Chris Brown featuring Keri Hilson – Superhuman

Tomorrow when the war began

Någon dag i förra veckan så tipsade Freddie mig om en film, han sa titeln och hann säga tre ord om den innan jag fattade vilken film det var, eller rättare sagt vilken bok som nu filmatiserats. Tomorrow when the war began är den första boken i en serie på sju böcker. Den handlar om ett gäng ungdomar i Australien som åker iväg på en campingtur ute i ödemarken. När de kommer tillbaka till staden är alla husen tomma och efter ett tag inser de att hela staden är ockuperad... Serien av böcker ligger mig riktigt varmt om hjärtat sen flera år tillbaka. Och när jag insåg att böckerna blivit film blev jag helt överlycklig. SE FILMEN, och LÄS BÖCKERNA! ;p

Nytt från IKEA

Dessa tre fina plåtkrukor och växter handlade jag på IKEA igår, krukorna kostade 9:- styck och växterna kostade 29:- styck, rätt bra pris. Blev så himla fint!

Vart tog solen vägen?

Igår var det ju hur fint väder som helst och idag är allt bara grått. Jag får väl dra på mig mina skor och lysa upp tillvaron för resten av världen ;) haha, nämen nu ska jag dra till jobbet. 11-21 idag. Har lagt upp ett tidsinställt inlägg. Så får ni se något jag köpte igår..

Tattoo on my wall

Morning bitches. Gick upp en timme tidigare för att hinna fixa lite i lägenheten, hann inte göra så mycket för jag fastnade framför datorn, som vanligt. Men jag hann i alla fall sätta upp de två skisserna på min tatuering som tatueraren ritade upp som förslag efter att jag beskrivit hur jag ville ha den. En är i färg och en är svartvit med endast fjärilen i färg. Jag handlade tre svarta enkla ramar på ikea, två till tatueringsskisserna och en extra om jag hittar någon gammal bild att rama in. Tidigare har jag haft bilderna uppe på väggen men med ramarna blev det SÅ MYCKET SNYGGARE. Nu måste jag skynda mig, göra frulle, duscha och klä på mig. Pusshej!

...

Det blev så att jag jobbade över rätt länge, så nu har jag precis käkat middag och kollat ett avsnitt av solsidan. Jag tror inte att jag kommer ha ork att packa upp och fixa allt ikväll... Så jag går nog upp lite tidigare imorgon istället. Nu ska jag sova, är dödstrött!

Jag och mina astronauter... ;p

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home

Söndagschill

Åh alltså jag är stört glad ;) Igår efter jobbet blev det hemmakväll, lagade sen middag och kollade lite på film, somnade innan midnatt, jag var nog väldigt trött. Imorse ringde mitt mördaralarm vid tio i åtta. Gjorde frulle och satte mig på bussen för att åka till IKEA. Hade bestämt med Sara i veckan att vi skulle shoppa lite. Blev endel grejer, så fina saker och sen lite praktiska grejer, typ ljus och servetter. Ska visa sen, men nu vill jag bara få i ordning. Jag har dessutom blivit med saccosäck, jag har försökt och försökt, men inte fått någon bra för ett bra pris, så sista utvägen blev blocket, och där fanns hon, min lilla skatt, en lila sak. Ska åka på roadtrip med mamma till Enskede och hämta den snart, innan jobbet. puss

Händig tjej!

hej på er :) alltså jag sliter häcken av mig här hemma, fick ett ryck och ville möblera om allt, så nu gör jag det. Jag tycker det blir hur bra som helst, men är inte alls klar än. Så jag lägger upp bilder när det är klart, imorgon kanske, ska strax gå till jobbet :)

Igår jobbade jag 11-21 och efter jobbet åkte jag hem till Jompa och spelade tvspel med honom, Johan och Sebbe. Härlig kväll, kom hem vid tre och kollade på desperate housewives, somnade vid 5 och vaknade tio. Har kollat lite på film och sen fick jag som sagt mitt ryck...

Ååh juste, jag har byggt en ny hylla helt själv.. eller alltså satt ihop en från ikea, men jag brukar inte riktigt lyckas med det, idag gick det iaf ;p nu måste jag bara få tag på en borr.. men det ska nog lösa sig :) hejhej.

tidigt morgon..

Hejheeej ;) Igår efter jobbet lagade jag supergod middag. Kokade broccoli, gjorde en citronmajonäs, och panerade färsk torsk i ägg och krossad fincrisp multigrain. Det blev så jävla gott!. Sen kollade jag desperate housewives till strax efter tolv, tänkte att jag hade sovmorgon idag eftersom jag börjar 11 på jobbet, men när jag precis skulle sova kom jag på att jag har tid på tandregleringen i nacka alldeles för tidigt på morgonen. Så nu ska jag skynda mig iväg, jag har inte sovit tillräckligt för att jobba långpanna och sen ha tvspel och filmkväll med mina vänner, måste ta en powernap någonstans där emellan, men det löser sig säkert ;) Puss och hej!
jag längtar till våren...

Detox dag 4

Jag måste säga att det här med detox inte var så hemskt som jag föreställt mig. Det enda negativa är att kroppen inte riktigt orkar träna de första dagarna. Sen så hade jag ont i huvudet och var sötsugen de tre första dagarna, jag har svårt att dricka så mycket vatten som man ska dricka men jag klarar det faktiskt (dock blir det rätt mycket kissande för min del..) Och nu börjar det jag piggna till, och känna att jag har mer energi. Jag gjorde en smoothie eller tjockare juice, med äpplen, ingefära och citron imorse och åt äggröra till. Bra start på morgonen. Jag jobbar långpanna idag och imorgon och i helgen jobbar jag 17-21 så jag tänkte faktiskt träna lördag och söndag förmiddag. Jag tror att kroppen kommer ha återhämtat sig då.
pusshej.

Vänskap

"People come into your life for a reason, a season, or a lifetime. When you figure out which one it is, you will know what to do for each person."

Hittade det här citatet på en blogg. Personen har skrivit om en vänskapsrelation som tog slut...Ett väldigt vanligt dilemma som vi alla har vi varit med om, alla vet hur det känns. Man frågar sig varför, vems fel det och man tänker tillbaka på hur allt brukade vara... Men människor förändras och utvecklas på olika sätt, skaffar olika intressen, börjar jobba, börjar plugga och hittar nya vänner med ett liv som passar bättre ihop med ens eget. Jag vet inte vilka vänner jag kommer ha kvar när jag blir gammal, om jag ens blir gammal... Så mycket kan hända, en konflikt med fel ordval kan få människor som varit umgåtts nonstop och haft otroligt kul ihop, att aldrig mer prata med varandra. Vad som än händer så tror jag inte att det är någon vänskap jag ångrar, jag tror att alla har gett/ger mig något positivt. Man lär sig något av varje relation och jag har blivit den jag är idag tack vare mina vänner, och nu är jag påväg framåt, och det har jag också mina vänner att tacka för. Ni betydde/betyder/kommer att betyda allt för mig. Tack för att ni fanns/finns/kommer att finnas ;p

Lite bilder på några av mina vänner, är man inte med på någon bild betyder det självklart inte att du inte är min vän, tog bara några bilder.



Mumien

jaha, nu ska jag åka in till stan och träffa mumien, vi är bästa vänner :) fan vad jag garvar varje gång jag ser den här bilden på Charlotte. Vi hade spakväll när vi var i thailand, såhär kan man ju också se ut ;)
Vi ska väl dricka te och snacka skit tror jag, sen ska jag handla mat och ha lite spa här hemma. Ikväll blir det tvspel med da pizzacrew. pusshej

snällalåtmigfåsovaitnågonjävlanattjävel!!!!!!!!

amen tack för hjälpen dååå. ska seriöst handla en drömfångare i morgon, funkar inte det så tar jag livet av mig.
PAAAALLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

någon som är vaken och vill snacka, ring mig, jag har några timmar att fördriva.



Every fucking night.

Alltså ibland blir hela mitt huvud bara så fucked up. Det enda som hjälper är musik eller träning. Idag blev det musik. Jag känner dock för att köra världens jävla boxningspass just nu, varför all denna ilska? Tror det beror på alldeles för lite sömn. Om ni inte har förstått det så drömmer jag minst en mardröm per natt. Jag är trött på att vakna med bultande hjärta och gråten i halsen, jag är trött på att behöva tända lampan för att känna mig trygg igen och framför allt är jag trött på att varje gång jag lyckas somna om efter en mardröm, hamna precis där jag slutade och drömma vidare på samma hemska dröm tills jag vaknar igen. En rätt så ond cykel.. Usch!

Något bra är iaf min detox, jag klarade dagen och drack 2,5 liter vatten ;) Nu ska jag sova, börjar alldeles för tidigt imorgon. SNÄLLA GUD ELLER NÅGON, VEM SOM HELST, LÅT MIG FÅ EN NATT FRI FRÅN MARDRÖMMAR.

Finbesök

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :D Jag har mysdag med min lilla vove som är på besök hos mig under dagen. Vi har promenerat och slappat i soffan, städat ur kylskåpet och betalat räkningar, rätt effektiva måste jag säga :) Innan jag hämtade upp henne hann jag även spendera rätt lite pengar på rätt mycket grejer i mörby centrum, köpa skal till telefonen, skyddsplast till skärmen och en jäkla massa frukter, grönsaker, ingefära, färsk kalkonfilé och annan mat som funkar till min lilla detoxvecka ;) Nu ska jag laga lunch, typ avocado och en fruktsallad, så det var inte så mycket att laga, hehe ;p

RSS 2.0