knotter

Har världens gåshud. Var ute med några vänner och på hemvägen när vi var vid gamla stan så satt det en kille som spelade gitarr... Jimmy och Rasmus började sjunga olika låtar och hela tunneln fylldes av musik. Har aldrig hört något så vackert... undrar om gåshud kan bli permanent, den kanske var så stark så att jag aldrig får bort den.. :S hjälpxD, men livstids gåshud var helt klart värd ett sånt moment.. way better than orgasm!

yeeah

Hiiii snyggingar!
Dålig på updates, I know, men så blir det när man jobbar 24/7...

Igår hann jag iaf med att vara med tjejerna ett tag. ME LOOOVE!

Fröken snygg, aka Fia.
'
Sexy mama, aka Sara


Generositet

Jag är ofta väldigt egocentrisk... men ibland får jag för mig att vara generös och snäll mot andra än mig själv. Så jag bestämde mig för att bjuda familjen och släkten på tre rätters. När jag får för mig saker som den här, gör jag dem verkligen fullt ut, även om det tar mig ca 6 timmar. Jag satte mig ner, och började spåna, jag ville ju bjuda på något nytt, och något som inte finns i kokböckerna... 
Förrätten blev lätt, jag var sugen på något fruktigt och hade lite olika sorters melon i kylen, så jag bestämde mig för att göra en melonsallad med prosciuttio. Dock inte vilken melonsallad som helst.. Jag exprimenterade lite och resultatet blev så (förlåt om jag skryter) sjuuuuukt bra! Rekomenderar starkt om man gillar lite sting i maten plus att färgerna blev helt underbara. Minst två olika melonsorter i tärningar (dock inte vattenmelon), finhackad röd färsk chili, finhackad citronmeliss, samt lite lime och citron.
Varmrätten, fick bli en ljummen risottosallad med babyspenat och maaaaaassa parmesan, till det blev det limemarinerad kyckling och en pestoyoghurt. mums filibabba!
Desserten bara smälte i munnen... Jag gjorde en bärpaj (hallon, blåbär, vinbär, jordgubbar och björnbär) och till den gjorde jag en luftig vitchoklad och limesås. Gick hem hos folket kan jag säga :) 
Så dukade jag med mina egna (som jag önskat mig i födelsedags present, och studentpresent) tallrikar, glas och bestick från Villeroy och Boch. M M M! Shit vad kul det var när allt blev bra.. då kändes allt så värt!

Tyvärr dog kameran till varmrätt och dessert, men förrätten finns dokumenterad.

Mormor

Jag har inte varit så aktiv.. jag vet, det börjar inte så bra. Men viktigare saker har dykt upp.. blödningar i hjärnan på en människa jag älskar. Operationen börjar strax. Jag ber och hoppas så himla mkt att allt ska gå bra... kommer och hälsar på dig imorgon.

Älskar dig <3
/Ester

Morning glory

God morgon! Vad är grejen med att inte kunna sova på morgonen när man får sova hur länge som helst?! Jag vaknade 07.20 idag.. yeeeey för mig. Nu ska jag promenera med voven, en riktigt lång promenad ska det bli.
Har jag sagt att jag älskar min dator?!


I'll be back before you know it! pussss

kvinnan kan!

Kvällen på jobbet blev helt ok, jag kom hem redan vid tio! Käkade lite ceasar och och nu kollar jag på Greys Anatomy... Den serien har verkligen klass. Jag älskar att de får in humor, sorg, vrede och kärlek i en och samma serie!

Bland mina vänner finns det en som utmärker sig med sin otroliga känsla för klädsel och accessoarer (då menar jag verkligen inte att ingen annan kan klä sig snyggt, tvärt om!). Jag har aldrig sett henne i en misslyckad kreation. Hon kan alltid bära upp det hon sätter på sig, allt handlar om rätt inställning och attityd. Tänkte göra ett litet inlägg och henne imorgon, då ska ni få se hur hon alltid lyckas följa modet men samtidigt behålla sin personliga stil. Prepare yourself!
grr
Påväg till min skiva... Ursäkta har jag kommit fel var temat, självklart åkte handduken av på dansgolvet, tur att tjejen har självförtroende och skrattade ist för att böla, som många andra skulle gjort!

Nu ska jag läsa lite Harry Potter... blev lite sugen efter premiären förra torsdagen... Tjaaao.


take a break!

Fick en rekord kort rast så jag hann hem och dra ut med voven, käka lunch och även blogga lite snabbt. Ska försöka hinna med en kort powernap, kvällen kommer nämligen bli låång och slitsam. Gaaah, längtar tills jag slutar ikväll!


Denna snygging är inspirationen till bloggandet. Så checka hennes blogg: http://tings.blogg.se/

popcorn

Idag var det lugnt på jobbet så jag kom hem halv tio, yeeeees! Jag har precis poppat popcorn och så ska jag göra en liten fruktsallad, och sen ska jag och poppy kolla på någon bra film eller så läser jag lite ur boken är det någon där av marian keyes. Verkar faktiskt ganska bra!

Glassigt väder, skööna kläder!
Sjukt varmt ute idag, fick bli ett par mjukisshorts från H&M, en skjorta från en vän, skor från london och örhängen från en loppis,

see yah!

soliga dagar

Sommardag idag också.. synd bara att jag ska jobba 10-22 idag.. så man hinner inte precis njuta så mycket av vädret.
Nu måste jag springa! Hörs senare ikväll!



Hurtful

Hur kan man inte älska denna kille, låten är så sann...

myrornas krig

Visst känns det underbart när man vaknar klockan sju på morgonen av att rummet är kokhett och solen lyser en i ögonen som en jäkla ficklampa?! När jag äntligen hade sovmorgon, gick det inte att sova. Fast nu känns det bättre, har glassat i solen ett tag nu efter jobbet. Gjorde en supergod melonsallad och så läste några kapitlen ur Mitt nya jag av Sophie Kinsella. Det borde nästan vara olagligt att göra som Aftonbladets tidning Sofis Mode. De har börjat publicera några kapitel ur Mitt nya jag och jag blir alltid lika irriterad varje gång jag läser: fortsättning följer i nästa nummer. Gaaah, kan man inte bara få hela boken! Nu är jag i alla fall fast, och varje tisdag morgon när ett nytt nr av tidningen kommer ut, kastar jag mig iväg till affären för att få läsa fortsättningen... Jag tror nog inte att jag är ensam om det!

Nice det kändes att dra på sig sommarklänningen och få lite färg på mina ovanligt bleka ben. Jag har passat på att vara ute så mycket som möjligt, men stackars Poppy klarar inte av så många promenader nu när det är så varmt, och jag förstår henne, med den pälsen... När jag kom hem igen och skulle avnjuta en nybakad potatis med min egna supergoda skagen, upptäckte jag att mitt hus blivit invaderat av äckliga myror. Hela vardagsrummet är fullt av dem!! Jag förstår inte, de har en hel jävla gräsmatta där de kan ha sina äckliga gruppmöten, varför ta mitt hus för?! Jag försökte få Poppy att skrämma bort dem, men hon bara fnös och la sig i soffan. Så jag tog mammas sko och stampade på dem... usch, jag som inte brukar döda djur eller insekter... Hoppas de håller sig borta nu!

Luftigt och ljust, conversen gör klänningen lite mindre tjejig och röda läppar är ju röda läppar, behöver jag ens förklara?
Örhängen från ur & penn, klänning från vila, armband från JC och converse
(hmm, känns som att jag borde städa rummet.. speciellt garderoben)




Grattis hjärtat

Nu har klockan slagit tolv och min älskade Fia har helt plötsligt blivit 18 år!

fia <3fia <3

Det finns så sjukt mycket ondska i världen, så otroligt många människor som lever på andras lidande...
Sen finns det de människor som enbart sprider glädje, som bryr sig om andra människor och deras lycka och välbefinnande. Jag har träffat båda och, jag måste nog erkänna att jag mer är lagd åt det "onda" hållet. Men det är i alla fall inte Fia! Hon måste vara den snällaste och underbaraste människan som existerar, och som kommer att existera. Hon är the one and only som verkligen kan ta till sig den där urtöntiga raggningsrepliken; Gud saknar en ängel, det måste vara du. Finns väl typ 10000 olika versioner på den. Men i vilket fall, om någon skulle dra den till mig skulle jag ju bara hånskratta vilket redan där visar att killens teori om att jag är en ängel, är totalt vrickad! Ojoj, detta skulle ju bli postat precis efter tolvslaget, men jag bara babblar på som vanligt. Vad jag vill ha sagt hjärtat mitt, är att jag älskar dig otroligt mycket, och jag hoppas att du kommer finnas kvar i mitt liv, alltid. Är så ledsen att jag inte följde med dig ut ikväll och jag tror Poppy har lite dåligt samvete för att hon gjorde så att jag var tvungen att stanna hemma.
Hoppas du rockar stockholms nattliv, eller vad säger jag... DU KOMMER ATT ROCKA STOCKHOLMS NATTLIV.

Hurra, hurra, hurraaaa!!

neeerd

Ibland undrar jag hur min, och många andra tjejers hjärna fungerar. Vi skulle kunna spara så otroligt mycket tid på att bara slänga på oss kläder och vara nöjda. Igår kväll, spenderade jag en himla massa minuter och ännu flera hjärnceller på att bestämma morgondagens outfit. Vad tror ni jag gör när jag vaknar i morse? Jo, självklart sliter jag upp garderobsdörren och vänder upp och ner på den redan kaotiska garderoben och provar kläder efter kläder, för att sedan bestämma mig för den första kombinationen jag testade men verkligen inte den jag planerade kvällen innan... Så blev jag såklart tvungen att springa till jobbet, och där bytte jag ju ändå om till jobbkläderna... Hela klädesgrejen var alltså ganska ovärd med tanke på att jag hann bära min outfit ca 10 minuter.

Med några hjärnceller mindre verkar ingenting riktigt funka för mig... Jag skulle testa retuschera denna bild, försöka tona ner att mina knän är väldigt mörka jämfört med resten av kroppen. Något blev väldigt fel, allt bara suddades ut, och eftersom jag har min nya dator och verkligen inte är van vid mac, så hittade jag ingen ångerknapp... Så andas ut, det är ingen The Ring tjej som åker framför kameran, det är bara jag som försökte passa in lite ;)
Dagens outfit
Jag idag: Tröja från Topshop, Linne från Glamour, Kjol från H&M, Skor från Din sko och armband från London


skaldjursfrossa

Dagens lunch blev skaldjurspasta. Körde på majspasta eftersom jag inte käkar gluten. Är verkligen något jag rekommenderar till er som vill skippa vete.

:)

God morgon! Bra start på dagen vilket känns som ett gott tecken. Gick upp vid åtta och tog en powerwalk med Poppy, jag förstår inte hur det är möjligt att hålla reda på en hund, ett koppel och två stavar samtidigt, det känns som att alla tre är väldigt sugna på att trassla in sig i varandra! Sen blev det i alla fall ett cardiopass och nu sitter jag och avnjuter en smoothie med banan, färska jordgubbar och hallon. Om några minuter bär det iväg till jobbet, jag hoppas för min egen skulle på en lugn dag! Sen ska jag nog gå och köpa en ipod, tips på något ställe med bra priser?

Dagens most wanted:

- Ge mig hela outfiten, älskar den avslappnade sommarlooken!


Ensam hemma

syrran och jag på grönan i lördags

Imorse drog familjen till Schweiz, så nu är jag och lilla voven poppy hemma själva. Kom iväg ganska tidigt från jobbet, så jag åkte iväg och hyrde två filmer, the international och blown apart. Kollade bara på den sistnämnda ikväll, och den var faktiskt riktigt bra. Ganska tragisk, men den gick fortfarande att kolla på utan att snora ner mammas fina soffkuddar. 
Det blir en hektisk dag imorgon med hundpromenader, träning, jobb, middag och Fias födelsedagsfirande så jag ska krypa ner i min underbara säng. Jag hoppas på soligt väder imorgon, skulle vilja ha på mig nya klänningen från pepe jeans, jag kan inte få nog av den! Föresten spelar det ingen roll vad det blir för väder imorgon, kan ändå använda klänningen. Blir det kallt så drar jag på mig uggsen, och regnar det blir det mina heta gummistövlar, men barbent ska jag vara oavsätt. Vi får se imorgon.
Sov gott!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0