.

rätt gissat. håller tummarna för rasmus.

idol

Idol idag. Hejade på Rasmus och Rabhi men jag måste säga att Eriks framträdande var riktigt bra, lyssnade på orginalet och det var inte ens i närheten av hans tolkning. Tycker dock att både Rabhi och Rasmus gjorde en riktigt bra personlig tolkning av With you och I'm yours. Jag hoppas att röstningen slutar med att R och R går vidare för att Erik kommer ändå komma till fredagsfinal när Juryn ska rösta. Men jag tror dock att det blir Erik och Rabhi som går vidare...


for friends

Igår när jag skulle sätta på mig mina nya uggs så märkte jag att det var två av samma fot xD Så idag innan jag träffade Charlotte, åkte jag in till stan och bytte dem. Kollade även runt lite i olika affärer och upptäckte att det finns ganska mycket kläder som jag vill ha. Behärskade mig dock och köpte enbart ett par ribbade gråa strumbyxor från H&M nu när höstkylan tar sig igenom alla tunna tights man har. Har grävt fram kappan också, så nu är det bara för vintern att komma! Jag och Charlotte fikade i alla fall på vårat lilla café for friends som är ett riktigt trevligt ställe. Det ligger på hornsgatan och det tar bara typ 3 minuter från slussen men det är ändå väldigt avskilt och det finns alltid plats. Favoritplatsen är längst upp till höger där man kan krypa ihop i mysiga röda foöljer och kolla ut genom det stora fönstret... Vi hade hur mysigt som helst och bara pratade av oss tills stället stängde! Påväg mot Tbanan kom det en sjungande kille bakom oss, han ylade att han låg naken i sin säng typ, det lät som världens sämsta opera. Jag och chingen var tvugna att stanna och vända oss om, för vi skrattade så vi nästan kissade på oss xD skön kille!

borta bra.

Ta mig till Asien nu, vill snabbspola tiden, vill komma bort från allt det här. Vill vara lycklig.


hejhopp

Nu drar jag till jobbet, sen ska jag träna och efter det ska jag möta upp charlotte <3

shopaholic

Idag blir en slösa pengar dag i all ära, ibland måste man ju unna sig saker. Jag har precis klickat hem en Tshirt och ett armband. Båda med fina budskap och dessutom tycker jag att man ska stötta unga designers så att dom en vacker tag kan leva på att göra det som betyder mest för dom.
Armband som det står SUNSHINE på, och för er som inte vet det så är det ett av mina smeknamn, därför kommer detta armband ligga mig varmt om hjärtat och påminna mig om tre underbara år i gymnasiet.

Sen den här vackra T-shirten med texten my heart is not for sale, älskar den!

Kika in på KanDeeShop.se, där finns många fina unika plagg och smycken, alla smycken är egendesignade och handgjorda och alla kläder är tryckta från ett handmålat motiv.

haha deppovitch

haha ok, så farligt är det inte, men låten är bra och texten har ju faktiskt ett bra budskap ;)
I don't wanna live to waste another day
Underneath the shadow of mistakes I've made
'Cuz I feel like I'm breaking inside

Ok, och vad är grejen med fucking bullshit bakom ryggen på mig?! Har inte gjort dig något, har snarare dragit mig tillbaka. Defeated. Jag blir så jävla ledsen, men jag pallar inte tjafsa. Har varit med om det förut, precis samma sak, jag vet hur det slutar, är väl lika bra att skärma av helt. Och det känns verkligen verkligen bra när man får reda på att någon som man trodde att man kunde lita på inte alls kunde hålla tyst. "Du får inte tala om det för någon" tolkades tydligen lite fel. Jag förstår att ni pratar om allt, men jag litade på dig...

Du betyder Maria! älskar dig <3

höstmys

Tjabba!
Jag och Jompa hade en mysig dag på stan med mycket shopping och prat. Vi drog till ZARA och omg vad mycket snygga killkläder det fanns! Jonathan köpte en sjukt het tröja med snygga detaljer och snyggt stickat mönster. Själv köpte jag en underbar halsduk som jag tog på direkt vilket var behövligt med tanke på hur kallt det är ute! Vi var även på nya H&M på drottninggatan och kollade på deras nya inredningsavdelning. hej, jag vill flytta in! Där fanns ju precis de bäddgrejer som jag vill ha!! När jag kommer hem från Asien ska det storsatsas på hemma prylar :) Sen kollade vi in skor och jag köpte dessa simpla fake uggs från skopunkten, bara för att jag vill ha ett par beiga nu i höst, de har sjukt dålig kvalle, det kände jag direkt, men hej hopp, tre månader borde de hålla i alla fall,, och efter det så åker dom i papperskorgen och flippflopsen får åka på istället :D
Därefter gick vi till NK och dreglade lite efter dyra saker som vi inte har råd med xD Jonathan köpte en hudvårdsserie från Biotherm som verkade riktigt bra och då fick jag bonus på mitt kort också :D Sen tog vi bussen till slussen och mötte max av en slump när vi stod och väntade på maria utanför hilton. Så han hängde på och så gick vi till café fåtöljen och jag köpte en riktigt god kräftsallad med fetaostkräm. Där satt vi några timmar och nytt folk droppade in, först Elin och hennes kompis, och sen kom Johan. Jag och Maria satt och pratade om allt vilket var riktigt skönt... Jag behövde henne.

sofis mode

Nu har jag jobbat, 3 timmar är lycka om man jämför med långpannorna :D Känner mig ganska fräsch nu när jag sitter med mitt te och senaste numret av Sofis mode. Gillar faktiskt den tidningen eftersom de fokuserar mycket på de snygga men relativt billiga plaggen. Jag hatar nämligen när man läser t.ex. ELLE och får syn på en helt underbar klänning för att sedan läsa från YSL pris vid förfrågan.. Vilket betyder typ to expensive.
Nu ska jag iaf möta upp Jonathan för lite smakråd inför hans dejt ikväll. Sen ska jag träffa Maria. Jag är riktigt sugen på bio ikväll, hoppas hon nappar :)
och jaaa, jag ska försöka träna också, men jag är inte så sugen på att släpa runt på träningsbagen hela dagen. Får se hur jag gör!

moooorning

Tjabba tjena hallååååå! Vaknade av att det var iskallt i rummet! Hade sovit med öppet fönster och temperaturen i natt har visst varit 3 grader. Jag måste nog inse att det inte är sommar längre! Nu ska jag ta en promenad med Poppy och sen ska jag skynda mig iväg till jobbet. Föresten så ringde Mattias mig idag med ett jobberbjudande som låter nice, berättar senare :)
har gjort om min klänning till kjol idag :D

pepp

Ok, I'm back, det var ganska trist att deppa! ;)
Imorgon jobbar jag bara kortis, och dessutom är jag tillräckligt frisk för att ta mig in till stan och möta upp Maria för att träna lite igen. Får väl ta det ganska lugnt eftersom jag får sånna där riktigt äckliga hostattacker så fort jag anstränger mig. Har en massa ärenden jag måste göra också. Köpa busskort, fixa vaccination, shoppa (ja, jag behöver faktiskt lite nya grejer...) Ska försöka hitta presenter till två av tjejorna som har/ska fylla 18 år. Det är så himla svårt, det ska ju vara något personligt men med tanke på min dåliga budget så är det svårt x/ Men jag har en plan :D... Can't tell you, men den är bra!
Maria, aka pruttis för att hon är en levande gasmaskin ;)


Nu har jag föresten löst gåtan med Idol. Jon gick vidare, men tyvärr inte Eddie som jag höll starkt på. Men om jag har fattat det rätt så har han fortfarande en chans, så jag håller tummen ännu hårdare och hoppas på en vändning för Eddies del :)
Nu är det bedtime för min del, ni får göra som ni vill!

XoXo E

WTF?!

GAAAH! Vad är grejen med Idol nu då?! Jag kommer hem från jobbet, tröttare än någonsin förr, och har en enda glad tanke i huvudet, och det är att man ska få se idol. Men icke, programmet finns inte någonstans på webben, utan man kan endast kolla på de fem förstas nummer. Fattar nada, vill ju kolla hela ju. Går och deppar sönder ett tag. Hare bra hej!


sömnlös

poppy har gnytt hela natten och morgonen, så ingen i huset har fått någon sömn. Blir en låååång dag på jobbet idag... oh shit, apropå jobbet så börjar jag om en kvart... :O måste springa, ciaaao!

EFTERLYST

DEN ÄR SLUT ÖVERALLT, MÅSTE MÅSTE MÅSTE HITTA DEN!

Gossip girl

Ajuste fick ett sms från Chinchongen. Har övergivit Grey's stilen lite och kör på Gossip girl ist:
"Hi E. Emergency call.
Need to see u.
Time this week?
Xoxo C"


Always time for you C, love you, xoxo E.

my girl

Nu är jag äckligt trött, så det blir sängen utan omvägar. Ska gosa med den lilla voven som just nu ligger med rumpan på min huvudkudde. När hon är på gohumör kryper hon ihop bredvid mig i sängen, så puffar hon med nosen på min kind och sen på min hand för hon vill att jag ska klia henne, och när jag gör det, så ger hon mig en liten puss och så blåser hon varm luft i mitt ansikte. Min skruttis, som jag älskar trots hennes mindre charmiga sidor (jaga cyklister, tugga sönder nya skor, äta upp vantar, sno strumpor, äta på använda underkläder, skälla på främlingar, skälla ännu mer på främlingar som har snorre mellan benen, äta sopor, sno bästa platsen i soffan, prutta en i ansiktet, kräkas på täcket, nysa så det skvätter snor i ansiktet, bita en när man försöker borsta, rymma och tro att man vill leka när man försöker fånga henne....)
min lilla älskling ♥


:) ? :(

God morgon!
Idag har jag ont i hela kroppen, vet inte varför, antagligen är det min kropp som säger att jag inte ska jobba när jag fortfarande är sjuk, eller så börjar jag bli gammal helt enkelt! När jag åker till Asien, (97 dagar kvar, omg omg omg!) så ska jag ägna så sjukt mycket tid åt mig själv, med thaimassage, pedikyr, yoga, promenader i solnedgången, sol, bad och kopiösa mängder frukt :) Jag längtar!
Dags att dra till jobbet! Tjenixen.

O'Malleeeey!

Har precis kollat på första avsnittet i 6:e säsongen av Grey's Anatomy, min favorit serie. Jag grät, herre gud vad jag grät. Den här serien har fått mig att orka så många gånger när jag har velat ge upp, den har fått mig att känna gemenskap de stunder då jag har känt mig som ensammast. Den har fått mig att skratta när jag bara vill gråta. och den har fått mig att gråta när jag verkligen INTE vill gråta! Älskade Grey´s, det finns så mycket minnen. Min och Charlottes vänskap är inspirerad av serien, hon är min person och jag är hennes. Vi hälsar med ett O'malley när vi träffas, det är så vi gör, det är så vi är och jag älskar det.
haha, svammel svammel, fattar inte ens vad jag snackar om xD ville väl säga att O'MALLEY äger allt, föralltid.

tröttis

Haha Westlife...

Min kropp är inte redo att jobba, det kände jag idag, är så himla seg och trött. Gjorde iaf mitt bästa vilket inte var särskilt bra, men men. Sebastian kom och hälsade på mig på jobbet, eller aa, egentligen hälsade han på sin syrra som provjobbade med iaf. Synd att jag inte hann snacka med honom så mkt!
Just nu känner jag mig riktigt död, men Sussie fyllde 18 igår, och firade idag med släkt och vänner, eftersom jag jobbade så lovade jag att hänga på senare på kvällen, och eventuellt ska de in till stan, så blir det party ikväll. Dock utan alkohol, jobbar långpanna imorgon också. Ska bli mysigt att träffa alla, men jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig, känner för pyjamas och duntofflor, kanske inte bästa kläderna för en utekväll på stan.. :S

jobbhelg

Nu är livet som ledig sjukling passé och verkligheten har kommit ikapp. Dags att jobba 10-22 lör,sön och mån. Men vi ska nog få tiden att gå, finns en massa städning att göra! Jag känner mig i alla fall riktigt fräsch efter min lååånga dusch med peeling, inpackning, ansiktsmask och återfuktning. Hade tända ljus och lyssnade på Tracy Chapman. Sedan bestämde jag med millis och Emil att vi skulle ta en fika på café 60 så jag åkte in till stan. Eftersom dom segade ganska mycket och jag var äckligt trött så åkte jag faktiskt hem igen och det kanske var meningen för i samma T-banedörr gick min syrra in efter en sen bio. Så då fick jag sällskap hem!
såklart har jag min myströja på mig, det lär ju vara ganska kallt när jag slutar ikväll!♥

stickat

Här är den, tröjan med stort T :) Älskar färgen, och älskar den höga mysfaktorn :) 349 kr från Åhlens, värd varenda krona. Köpte även den tredje twilightboken som var på rea, nu har jag den kompletta serien. Så blev det två vanliga svarta strumpbyxor och en handkräm. Ska snart krypa ned i min nybäddade säng i mitt nystädade rum med tända ljus och läsa eller kolla på film, men först ska jag ha hemmaspa ♥

myskväll

Har precis varit och shoppat lite, wiiiee, är glad, har adrenalin i kroppen för jag köpte tröjan jag velat ha hur länge som helst!! Ni får se sen! Nu ska jag stätta mig i mina myyyyskläder framför tvn, för idag är det IDOL ;)


En god gärning

Tog en promenad med Poppy i solen, det är riktigt skönt ute :) Gjorde en superduper sallad med avocado, feta, morötter, lök och Bosarpkyckling. Precis som min älskade mamma, tycker även jag att det är viktigt att man tar hand om djur och natur. Jag har sett så många hemska filmer om hur kycklingar plågas från födsel till död och om man kan så tycker jag verkligen att man ska försöka göra något åt saken. Vi köper inte kyckling lika ofta och när vi väl gör det så köper vi just Bosarpkyckling som är den enda ekologiska kycklingen som säljs. Den är tyvärr dubbelt så dyr, men den smakar helt underbart och det är så skönt att kunna äta med gott samvete... Nu är jag iaf mätt, nöjd och glad. Ska städa klart mitt rum och sen ta en ordentlig dusch.

Udda M

Odd Molly med alla sina underbara detaljer, spetsar och mönster. I love it!

nedräkning

Så precis att Elsa skrivit till mig på FB, "det är 100 dagar kvar tills vi sitter på planet". Mitt hjärta tog ett skutt, shit, 100 dagar, det är ca 3 månader, det är ingenting. Imorgon ska jag ringa vaccinations byrån. Känns ju som man borde fixa sånt innan man åker?!
100 dagar kvar

idol idag

Jag har verkligen fastnat, jag som dissade programmet tidigare år. Men det är verkligen bra det här året, bra deltagare och bra jury! :)
Killen gör det igen, han har verkligen varit klockren varenda gång, det jag gillar med honom är att han kan göra vilken låt som helst till sin egen låt, det är precis så det ska va!
Snacka om att tjejen gör denna låten sjukt bra! Och vilken jäkla stil hon har, cooool!
Hon är helt amazing, vilken energi, blir helt glad när man ser det här!

den bästa tiden <3

Gymnasietiden var för mig som för de flesta riktigt tuff med mycket plugg och lite fritid. Men det var även tre år av ren och skär lycka! Jag hittade mig själv någonstans under tiden och jag hittade personer som lärde mig att leva livet fullt ut. Jag har aldrig skrattat så mycket som under den tiden, är väl inte så konstigt egentligen med tanke på hur sjukt kul vi hade! Här är 10 av mina bästa minnen från Stockholms hotell och restaurangskola:

1. Studenten Utan tvekan den bästa och värsta dagen i mitt liv, det var slutet och början, det var dagen D
2. Balen Så underbart kul
3. Vattenkrigen på kökslektionera Hur kul var det inte när vi skulle börja städa och någon börjar kasta vatten, strax blev det vatten överallt och vi sprang runt som femåringar med hinken i högsta hugg
4. Go crazy i omklädningsrummet Min och Chingens specialitet, som vi hoppade runt och sjöng och dansade framför speglarna
5. Kök och servering på Terassen Var ju precis som våran egen restaurang, vi drev den, vi ägde allt, vi hade så jävla kul
6. Ligga i lugnis på rasterna myyyyys
7. Sara, Ester och Carro Vi var så olika varandra så att vi blev lika. Vi var oskiljaktiga, jag saknar OSS
8. Plugg Självklart menar jag inte alla sena timmar man spenderade med alla äckliga skolböcker, men jag och Charlotte kunde alltid plugga tillsammans. Vi brukade gå till expresso house som brukade ha öppet till 23.00 (finns dock inte kvar) Där satt vi från att vi slutat skolan tills att stället stängde och pluggade, drack chailatte och pratade. Ibland blev det mongolian BBQ ist. Då kom vi dit när de öppnade så åt vi, sen pluggade vi och sen åt vi igen. Tror att vi satt där över 8 timmar en dag. Sen fick vi ju alltid MVG också xD Nerds som vi är.
9. Män OJOJ vad många heta killar det fanns i skolan, ett plus var ju att alla grabs bytte om i korridorerna i brist på omklädningsrum
10. Skapandet Jag älskade känslan av att få leka fritt med färger, smaker och textur. När vi fick fria händer och verkligen laga mat/baka på riktigt. Det var så härligt när det blev bra, och så kunde man bara skratta åt det när det blev dåligt... Man utvecklades så mycket, den skolan gav mig verkligen något jag alltid kommer att ha användning för.

Jag kommer aldrig att glömma tiden med er. Vissa har jag glidit ifrån, andra har jag kommit närmare men alla kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Ni har gjort mig till den jag är idag, utan er... usch, vill inte ens tänka tanken.

promenad

nu ska jag ut i regnet med min hund, om jag skulle orkat så skulle jag lätt hoppat i vattenpölar ^^

To do

Idag ska jag försöka släpa mig ur sängen och göra någon nytta...

  • Städa rummet (ordentligt)
  • Skriva tackkort från studenten
  • Säga upp mitt telefon abonnemang
  • Gå ut med hunden



Dirty dancing

God morgon
Har precis tittat på Dirty Dancing för 16e gången. En helt underbar film!
You're the one thing I can't get enough of
so I'll tell you something, this could be love

just dance

ÅÅÅH VAD GLAD JAG BLIR!! Jag har letat efter den här filmen hur länge som helst, men jag kom verkligen inte ihåg vad den hette eller vilka som spelade i den. NU hittade jag den, av en slump. Den här filmen gör mig lycklig, dessutom bjuder, på härlig musik och som i så många andra filmer, finns det såklart någon man kollar lite extra på, någon som är filmens ögongodis...

idol

För vissa går det ju bra iaf.. :)

Gossip Girl

Åh vad jag älskar att säsong 3 äntligen har börjat, får tiden att gå lite snabbare nu när jag har kollat klart på hela säsongen av Merlin. Fan att det var just nu allt kom idag som jag hade så mycket planer. Först skulle jag promenerat med voven, sen skulle jag kollat på lite kläder i stan, sen skulle jag tränat med Johan, sen träffat Helene för att sedan få sällskap av Jocke och Viktor för att gå på bio alla fyra. Men som vanligt blev det till att tacka nej i sista minuten, inte undra på att folk tycker jag sviker, det är ju precis det jag gör.

jaja, nöden har ingen lag eller något, min räddning blir Gossip girl och sen idol, och så en Ben & Jerry's som mamma köpt till mig för att lindra halsontet... och öka sockersuget?! Nu är jag tillbaka på dåliga vanor igen. I gotta be better tomorrow!
xoxo sugargirl.

snor

Det här suger bajs! Har dragit på mig världens jävla äckelförkylning och på köpet fick jag feber, snor och en sprängande huvudvärk. Har inte ens kunnat sova inatt för feber och frossa. Mamma betalade två filmer iaf, så jag har legat och kollat på Slumdog Millionaire och Män som hatar kvinnor. Båda två var riktigt riktigt bra, den förstnämnda hamnar nog bland min top 10 lista på världens bästa filmer. Tydligen var det inte bara jag som tyckte det med tanke på att den vunnit 8 oscars och 4 golden globes :O
F R E S H !

Ska lägga mig i min säng och tycka synd om mig själv... Har fått låna en serie som heter Merlin som faktiskt är riktigt bra, dessutom finns det en hottie att dreggla, eller i mitt fall snora över.
Bradley James mina damer och herrar, honom hoppas man få se mer av.. synd att han går omkring i rustningar hela tiden.. han ser ut att ha ganska snygga konturer under allt tyg och all plåt ;) Jag håller tummarna för lite mer nude i serien, höhö.

blä

fan också. Jag får säkert skylla mig själv för det här, med tanke på att mitt immunförsvar måste vara i botten efter helgens onyttigheter... men blä blä blä att jag har gått och blivit sjuk nu. Hela huvudet bultar och näsan också. Blir film och te ikväll. inte träning idag heller med andra ord. gaaaah!

intervju

Morning!
Idag är det grått ute, så jag har världens mysigaste tröja och raggsockor på mig :) Har legat och kollat på Good Will Hunting, den var riktigt söt faktiskt! Snart ska jag ut med poppy men hon brukar inte gilla att gå i regnet, så det blir nog en kortis. Efter det blir det lunchpass på jobbet, och sen ska Sussie möta upp mig (ska nämligen bli intervjuad av henne) Vi får se hur det går
xoxo

NEW MOON

J A G  L Ä N G T A R .

Den här dagen var sjukt krävande, det var mycket som behövde förberedas efter helgen då det mesta tagit slut. Sen blev lunchen ganska hektisk med fullsatt restaurang. Därefter var jag tvungen att göra ekonomin, vilket verkligen kräver koncentration, så när det äntligen var klart, var huvudet helt slut. Sen gjorde jag lite datorarbete tills kvällspasset började. Först var det luugnt så vi preppade lite inför morgondagen, men helt plötsligt bara kom det en massa människor, jätte jätte sent så städningen och så blev uppskjuten, kul att det börjar gå bra igen efter en ganska lugn sommar. Kom iaf ifrån jobbet ganska sent, så nu är jag fruktansvärt hungrig och trött. Ska dricka mjölk, äta nötter och kolla på en film eller en serie.
Natti :)

jobbdag

God morgon!
Har precis avnjut en ägg och baconfrulle framför datorn och kollat in senaste trailern för filmen New Moon. Jag måste måste måste se den snart, den kommer att vara så otroligt bra! Lägger upp trailern ikväll :)

Nu ska jag dra på mig mina gummistövlar så att jag kan hoppa i lite vattenpölar påväg till jobbet. Det måste vara en av de roligaste grejerna som finns, hahah :) Älskar dessutom att jobba när det regnar ute, då känns det som att man inte går miste om en hel dag på samma sätt.
Igår var jag som sagt hos Elsa med Charlotte, Rasmus och Sandra. Vi planerade inför Asienresan och pratade lite om vaccinationer vilket verkligen är något jag borde ta tag i nu innan det är för sent och alla vaccinationscenter kommer att vara uppbokade för svininfluensan. Ni kan inte förstå hur mycket jag längtar till den 30 December, det är helt sjukt att vi åker då, att JAG åker till Asien för första gången i mitt liv, och ska stanna där i 4 månader. IT'S GONNA BE AMAAAAAZING!
Oj, shit, nu måste jag springa. Puss och kram skummbanan!

Planering

Tjabba, sitter hemma hos Elsa i hennes fina lya på söder och planerar resan till Asien som sker om 4 månader :) shiiiit vad kul vi ska ha!

utgång

Igår blev det utgång, min kropp klarar inte av såhär lite sömn, så nu har jag blivit lite förkyld.
Hade otroligt kul trots bristen på alkohol i blodet :) Vi firade Nilas som fyllt 18 år, haha, han lär inte må bra idag stackarn. Har tyvärr inga bilder från gårdagen, kanske kommer senare :)

Läste en ganska kul grej i Solo häromdagen:
10 steg till ett engångsligg:
  1. Du går ut på trevligt uteställe
  2. Du ser trevlig kille
  3. Du och trevlig kille snackar
  4. Du och trevlig kille hånglar
  5. Du frågar trevlig kille om han vill följa med dig hem
  6. Du och trevlig kille har det trevligt mellan lakanen
  7. Du och trevlig kille somnar
  8. Du vaknar och undrar vem trevlig kille är
  9. Du låtsas sova tills trevlig kille tagit sitt pick och pack och stuckit
  10. Du äter frukost och berättar allt om trevlig kille för trevlig väninna



Nu ska jag ut i solen ett tag, och sen måste jag verkligen träna, har inte varit duktig denna vecka. Ny dag, nya tag.
CIAAAAO ♥

grillmys

Grillkvällen var hur mysig som helst, och jag tillät mig själv att äta potatis och en skiva bröd. Har inte ätit såhär gott på evigheter känns det som!

I wanna be the only one

Gårdagen var som sagt riktigt kul! Efter jobbet gick jag hem och duschade, drog på mig min älskade klänning från Topshop och mina nitboots. Sen åkte jag in till stan för att möta upp Johan, Mårten och Max. Jag var klantig och drack på fastande mage, så jag fick gå till donken och köpa en cheeseburgare att grunda med. Vi dansade hela kvällen, eller Max och Mårten gick, men jag och Johan körde på. Tror vi dansade konstant från 23 - 03. Sen gick vi till donken och satt där och pratade om allt, om livet. Sen promenerade vi hem till honom där Jimmy och Mårten var. Tror vi kom dit vid typ halv fem, så några timmars sömn blev det iaf. Sjukt kul kväll!
Jag som seriefigur (A)
I morse så promenerade vi hela vägen till Stadion från fridhemsplan i solen. Skönt att komma ut lite, efter att ha varit instängd på jobbet dygnet runt. Nu ska jag och mamsi åka till mina kusiner och fika, och sen ska vi åka till mina andra kusiner och ha grillmiddag. Kanske ska ut ikväll med min älskade ching, kanske ska skippa alkoholen då.. :/

Juste, den här låten spelade Johan senaste gången jag var där men jag kom verkligen inte ihåg vad den hette. Nu vet jag, det är en riktigt härlig låt som tar en tillbaka till 90talet. Den här sjöng jag alltid på när jag var yngre ;)

morgon

tjabbaaa :) blev en sjukt kul kväll igår efter jobbet med dans hela natten. Syndade med donken, men sånt händer. En ny dag idag :D

nyskapande

Working 10-22, får se vad som hittas på efter det. Känner mest för en chillkväll med film och te.
Testade en ny grej (ny för mig iaf) Målade läpparna klarröda, sen målade jag en rosa nyans bara i mitten av läpparna, närmast innerkanten liksom... Kan man kalla det att highlighta läpparna? (A)

puss ♥

idol

Det gick bra på jobbet idag men nu är jag trött. Har kollat på dagens idol eftersom Jimmy och Rasmus skulle vara med... Det gick ju bra för Rasmus verkar det som, skönt att ha juryn på sin sida redan innan man börjat sjunga :)
Imorgon ska jag lägga upp mina favoriter.. Har missat två delar som jag måste kolla igenom innan jag har bestämt mig. Rasmus tillhör i alla fall en av dem, sjukt bra sjunget!

stickat

Tjabba!
Idag skiner solen, men i luften är det höst på riktigt. Har dragit på mig min härliga lila stickade tröja som jag fyndade på Cubus för typ 20 kr på rea i början av sommaren. Till det blev det ett par gråsvarta leggins, gråa sockor och såklart mina älskade nitboots.
Nu väntar ett 12timmars pass på jobbet... Efter det lär jag vara ganska trött, men dagens idol ska jag väl orka kolla på iaf, Rasmus och Jimmy ska ju vara med, fast jag vet ju redan hur det gick för dom... ;) Hihi, I won't tell... Kolla klockan åtta ikväll så får ni se!
xoxo

Kvällsfika

Jag behövde verkligen det här. Ställde in utekvällen för en riktig slappiskväll med te, ostar och senaste numret av veckorevyn. Jag skulle bara behövt någons famn att krypa upp i så skulle allt vara perfekt. Men det kommer väl förr eller senare, tills dess får jag nöja mig med alla mina kuddar och mitt alldeles underbara duntäcke. (Som jag sparade ihop till helt själv) och så får jag ju inte glömma lilla sälle, min säl som jag haft sen jag var 1 år. Han är världens bästa!
Sov så gott!

H&M

Nu när hösten är här, är jag extremt sugen på lite höstshopping. Jag är helt insnöad på stora mysiga tröjor, mycket stickat och mycket lager på lager... Har legat och bläddrat lite i den nya H&M katalogen och har valt ut lite grejer som gärna får hamna i min garderob inom en snar framtid:
Tröjor; gärna enfärgade men med någon liten detalj som sticker ut
På benen; Bekvämt vilket betyder leggins, tajts och strumbyxor. Det är på benen jag kommer använda mycket färger och mönster för att ge liv åt alla mina enfärgade toppar och klänningar
Under; Djurmönster, spetsar och söta detaljer...
Övrigt; En mysig badrock, härliga sockor/benvärmare och stora feta stickade halsdukar med snygga detaljer
Allt är från H&M, till riktigt bra priser
http://shop.hm.com/se/deptstart?dept=DAM&shoptype=S

morgonträning.

Klockan åtta ringde mitt alarm så jag gick upp och lagade ägg och bacon. Sen åkte jag iväg till Fridhemsplan för att möta upp Johan och träna. Hann tyvärr inte köra så länge som jag hoppats på men nu känner jag att det tydligen var mer än tillräckligt. M I N A  B E N  Ä R  H E L T  K N Ä C K T A.
hurtiga typer de där!

Vid tio åkte jag till jobbet  och hann precis i tid. Där var det seeeeegt men efter 3 timmar som kändes betydligt längre fick ta på mig mina kläder och kila iväg till Odenplan för att besöka min hälsoläkare. Han Knäckte sönder min rygg och min axel, så just nu har jag ont i precis hela kroppen... Därför drog jag på mig min myströja från Gina tricot, och nu ska jag äta lite grekisk sallad, och sen ska jag (förhoppningsvis) få sova några timmar innan jag ska ut med Millis och Linda som en liten avskedsgrej för Linda som på lördag åker iväg till London.

mys

Kom aldrig tillbaka hem igår utan det blev en helkväll med Linda och Millis, fast sen byttes Linda ut mot Emil ist ;)
Jag har hittat världens härligaste kofta på Zara som jag MÅSTE ha. Kosta vad det kosa vill. Vid halv åtta promenerade vi ner till Stureplan (fråga mig inte varför..) och tog en fika. För mig blev det en räksallad med avokado. Där satt vi en bra stund och diskuterade killar och kroppsbehåring, haha xD Är så tacksam att de orkade lyssna på mig och mina feelings. Trots värmelampor och filtar blev det tillslut lite för kallt, så vi vandrade bort till Norrmalstorg och köpte tidningar. Linda åkte hem medans jag och Millis åkte vidare hem till henne för att krypa ner framför TVn och läsa tidningar och kolla på Heroes. Käkade minimorötter och mozzarella och drack en massa loka (muuums). Vid halv tolv kom Emil och gjorde oss sällskap. Sen trängde vi ihop oss i Millis säng och försökte sova. För min del gick det väl lite sådär, eftersom det alltid känns som att man håller på att ramla ner när man ligger ytterst.

shopping

Skönt det känns att ha tränat nu. Har precis ätit lunch, men fick inte i mig så mycket eftersom jag upptäckte en massa äckliga larver i broccolin. Sugen man blev efter det...
Nu ska jag in till stan och shoppa med Millis och Linda. Kan behövas idag känner jag. Hoppas på att hitta en mysig stickad snygg kofta. Håll tummarna!
ciaaaao

I'd rather go blind

Tjaa,
Idag tyckte jag att jag förtjänade lite time off, så jag fick vara ledig från jobbet (skulle dock bara jobbat tre timmar) Var helt underbart att kunna ligga och dra sig hela morgonen för att sedan avnjuta en lååååång härlig frukost (Gratinerad broccoli och bacon) framför en film: Cadillac records (en riktigt härlig film som handlar om svarta musiker på 50-talet och framåt) Sen har jag bara legat och gosat med min söta lilla vove, som just nu verkar riktigt sugen på att gå ut. Får bli en riktigt lång promenad innan jag ska möt upp Johan för ett träningspass. Senare kanske jag ska träffa Linda och Millis eftersom Linda flyttar iväg till London... Hon har inte ens en vecka kvar här i Sverige.
Är det bara jag som älskar att solen skiner på klarblå himmel? Det firar vi med en låt från filmen!

Knock you down.

Söt låt, makes me happy :)
"So now I'm crashing don't know how it happened
but i know it feels so damn good
Said if i could go back and make it happen faster
don't you know i would baby if i could"
"So you gotta take the good with the bad, the happy and the sad
or will you bring the better future then i had in the past
cause i don't want to make the same mistakes i did
i don't wanna fall back on my face again
i'll admit it, i was scared to answer loves call
and if it hits, better make it worth the fall"
- Två favoritdelar ur låten

klant

vaknade inte av alarmet idag, så jag hann varken med träning eller en lugn frukost i solen. Nu måste jag kila iväg till jobbet, 12 timmar, orkar jag?
hoppas ni får en underbar dag i höstsolen!

Man mår som man förtjänar!

Hej hopp gummisnopp! Jag har så lite energi att jag skulle kunna springa jorden runt 5000 gånger. Varför är det så måntro? Att man när man är så trött att man inte vet vad man ska ta sig till, får som en energikick då man skrattar åt allt och bara vill hoppa upp och ner och dansa naken i ett tänt rum med en massa nyfikna grannar utanför..? Fattar verkligen inte varför, men jag blir som när jag är full, eller så är jag fortfarande full efter igår? Haha, skulle inte förvåna mig, jag söp för halva sverige! Haha, hade i alla fall sjukt kul, och det är det som räknas!

Gårdagen började med städning av rummet vilket verkligen tog kål på mig. Sen stressade jag iväg och tog en snabb promenad och lunch med min älskade Sara. Därefter ,bokstavligt talat, hoppade jag in i tunelbanan och fick lite ont i huvudet... Mötte upp Jonis och Johan och åkte iväg till Alvik för att jobba med Mattias Larsson (Modern Gastronomi, hett tips för catering och roliga events) Mycket blev inte som man trott, men det var kul att umgås med pojkarna och såklart charlotte, millis, acke, linda och sebbe :D Vid 23.00 fick vi sluta så då åkte vi iväg till nivå 22 (höhöö) och hävde i oss 20 liter alkoläsk, iaf kändes det så för min stackars blåsa x/ Vid halv ett gick vi iväg och dansade, vilket var helt jäkla sjukt kul! Som tur var för blåsan min så svettades jag bort över hälften av all vätska jag fått i mig, så jag överlevde kvällen med endast tre toalettbesök (för den som vill veta :D) Sen blev det donken och sen drog jag och sebban hem till johan och snodde hans säng i några timmar.. Jag tror vi somnade vid fyra halv fem och klockan 8.14 ringde mitt alarm, det var bara att hoppa upp och dra hem för att hämta nycklarna till jobbet. Nu har jag jobbat från i 11 timmar, så nu är jag död. Men min underskotts energi har omvandlats till överskotts energi, så jag kan inte sova :S
Nu ska jag shaka lite för grannarna mina till denna grymma låt som Martin drog på när vi skulle städa på jobbet. Länge sedan man hörde den, men vissa låtar dör aldrig. Till skillnad från vissa Estrar. Den välkända repliken; "jag ska aldrig mer dricka" ekar i mitt huvud. Ska försöka hålla det iaf en vecka denna gång :)
fred och kärlek mina vänner, sov gott!

längtar

Jag skulle inte banga...
Om jag inte hört fel så börjar Gossip Girl säsong tre nu på måndag?! Antar att det inte är i svensk TV tyvärr, men någonstans ska man väl kunna kolla på den online tycker jag. Så underbar serie, med humor, kärlek, sorg. Dessutom är det stor inspiration när det gäller kläder, accessoarer och skor!

Halo - Beyoncé

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light

I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again


En låt är så mycket mer än bara en låt, den har alltid en mening. Om man lyssnar riktigt noga, märker man hur många känslor låtar innehåller. Som dikter eller brev.

Jonathan

Världens bästa, som alltid har ställt upp för mig även när jag inte förtjänar det. Finns alltid här för dig. Jag älskar dig...
Du är värd det absolut bästa!

gäsp.

Gaah vad jag är trött, kan knappt hålla ögonen öppna. Ska ta en powernap nu, I NEED SOME ENERGI.

Lies Beyond

Hej svej!
Har precis ätit frukost, och nu är det dags för en promenad med hunden min :) Sen ska jag jobba några timmar... ciiao!
Så otroligt bra!

fight

Satt precis och läste om "läsarbråket", Kenzas läsare mot Blondinbellas läsare... Stackars stackars Kenza är väl allt jag kan säga.



Idag vill jag festa, har ett otroligt sug.. :/ haha, är säkert mensen eller något, hoppas det går över, känns ju surt att vara alkis vid denna tidiga ålder, dessutom får jag inte dricka mer, då förstör jag dieten.
Jobbet idag var helt ok, har en otrolig träningsverk efter gårdagen, min stackars kropp... Imorgon skulle jag tränat på morgonkvisten, men jag är tvungen att börja jobba tidigare. Så jag ska hoppa i säng nu. Puss <3

Bara ben

Idag gick jag upp vid kvart i åtta och körde ett work out pass framför min TV :) det var riktigt jobbigt men nu känns det bra. Idag har jag på mig mina nya skor, som jag verkligen verkligen älskar! Snyggast är dom till bara ben, så jag passar på så länge solen skiner, och sen får det bli strumpbyxor och tajts istället. Det var verkligen precis de här skorna jag har letat efter utan att veta det. Kängliknande med snygga detaljer, spännen, platta men med liten klack så man slipper halka och kraftig sula som inte slits ned och läcker in.
Benvärmarna is back!
Från Monki

Nu ska jag kila iväg till jobbet, slutar senast tio ikväll, men imorgon jobbar jag i alla fall bara 4 timmar :)

Chingen

Efter jobbet så åkte jag in till slussen och hängde med min Ching hemma hos hennes bfriend Rasmus :) Det var mycket mysigt, jag har verkligen saknat att vara med henne... Vi låg och pratade och sen gick vi ner till monki och handlade ett par skor som jag bara föll för, (bild kommer imorgon). En snabb promenad senare kom vi tillbaka hem till hennes Rasmus där famljen plus jag skulle käka. Jag tog min avokado som jag och chingen handlade på vägen och så hade familjen stekt Haloumi till mig + gjort en massa sallad och charlotte hade gjort en super god morotssoppa dagen innan som vi värmde på :D Så jag blev mätt och nöjd och glad! Sen kollade vi på en film med Eva Longoria, den var hur härlig som helst, så kul att Charlotte somnade efter halva.. Som vanligt ;)
Ester <3 Chingen
I sälen i vintras
Förra sommaren i Wales
Nyårsafton 08-09
Fest vt 08

Jag älskar dig, alltid.

räkor

lunchen :)

fröken hurtig

Tjabba :) Blev en tidigt morgon för mig idag eftersom jag åkte till fridhemsplan för att träna med Johan. Trots ett antal gäspningar tog vi oss igenom träningspasset med riktigt bra resultat faktiskt. Känns alltid så skönt efteråt, nu har jag energi för att orka med resten av dagen!
Har slutat jobbet och till lunch blev det en sjukt god räksallad. Om tjugo minuter går bussen som ska ta mig till stan och min lilla chingchong :) Vi ska hänga idag :) Hörs sen!
puss 

Elvis baby!

Hade en sjukt mysig kväll med mamma, syster och Sonnie :) Först käkade vi på Blå Porten ute på Djurgården. Jag tog en caesar sallad, M M M  vad god den var! Vid sju promenerade vi upp till Cirkus för att njuta av en riktigt härlig musikan. ELVIS! Den är något jag verkligen rekomenderar, jag har inte skrattat så mycket på länge. Och musiken var helt enkelt underbar! Den är ganska speciell eftersom det är förståndshandikappade som spelar tillsammans med sångare och dansare vilket gör att den är väldigt impulsiv och improviserad. Helt helt himmelsk!
Malvina och Sonnie
Mammsi och Jag
Elvis baby!

Oj vad kul man kan ha med Photo Booth.. Nu ska vi sova... natti!

rök

God morgon! När jag kom ut i köket i morse såg jag att det var helt dimmigt, konstigt tänkte jag, solen skiner ju, då brukar det ju inte vara dimmigt... Sen såg jag att det var rök som forsade ut vid ett hus längre ner på gatan! Så jag kastade på mig ett par byxor och min mobil och sprang ner. Som tur var så var det bara någon som eldade så kraftigt att röken spred sig runt hela området...
Snart ska jag ta en promenad med Poppy innan jag beger mig till jobbet. Ska försöka hinna med ett träningspass från min work out cd efter jobbet, har inte tränat sen i onsdags eller om det var torsdags. Jag måste verkligen skärpa mig nu. Imorgon ska jag i alla fall köra järnet, då har jag ju Johan som kan pusha mig :)
Wiiie, idag kommer ett nytt nr av Sofis mode ut :)

trött

Lugn dag på jobbet idag, men ryggen och fötterna tar fortfarande stryk efter när man springer omkring i 12 timmar. Efter jobbet mötte Arvid upp mig och vi tog en kort promenad (Så skönt med frisk luft) och sen gick vi hem till honom och pratade och kollade på en massa bilder. Vid halv elva följde han med mig en bit :) En lyckad dag trots att den mestadels bestod av jobb... Så jag lyssnade lite på I gotta feeling för att behålla mitt glada jag hela vägen hem. Men tyvärr varade inte mitt goda humör särskilt länge. När jag kom hem upptäckte jag två döda paddor precis utanför dörren.. Blod överallt, stackars små djur, hoppas iaf dom hade ett lyckligt liv! Om dom var in löööve så dog dom i alla fall i varandras armar :)
Nu är jag trött och jag tänker snart krypa ner under mitt mysiga täcke. Men först ska jag lyssna på denna underbart härliga låt

Odd Molly

Ny dag, Nya tag! Drog på mig min mysiga Odd Molly kofta som jag alltid känner mig så hemma i. Så blev det tights och converse och en stor och fet halsduk! Hösten är här och det känns i både kropp och själ.
Nu drar jag till jobbet, sista 12 timmars passet på två dagar :D

läcka

Idag var det fullt ös medvetslös som gällde på jobbet.. Det blev inte en lugn stund. Först preppade preppade och preppade vi, sen preppade vi lite till. Sen drog det igång och så var det drag fram tills vi stängde av ugnarna och sen när vi skulle städa, så kunde inte diskmaskinen hålla tätt, och allt vatten (typ 20 liter?) forsade ut över hela golvet... Så jag fick stå och svabba upp allt, vilket tog sin lilla tid. Så när jag låg på golvet i äckelvatten och försökte hitta läckan, så vrider jag till ryggen så den sa knak.. nu gör det ont! Och så när jag skulle resa mig upp slog jag huvudet i metallkanten, så nu har jag ett sår i tinningen xD Misslyckad dag, eller vad? Sen fick jag höra en sak som inte alls känns bra, hur dålig jag var. Så nu ska jag gå och sova och hoppas att mina fötter hamnar på rätt sida av sängen imorgon, blir ett 12 timmars pass då också.
peace and looove

not enough

Vad ska man göra när man har gjort sitt bästa, när man har gett precis allt man har, och det inte är tillräckligt?


tackfördet.

jobb

Godmorgon världen! Nu väntas det 12 timmar jobb, och sen blir det förhoppningsvis lite träning. Efter helgens onyttigheter lär jag behöva träna dygnet runt för att hamna i fas. Men det spelar ingen roll, det var verkligen värt det, dessutom måste man få leva lite ibland också ;) hörs ikväll!

I gotta feeling

Låten som spelas på repeat i mitt huvud blev den solklara låten igår!
Så grymt jäkla bra!

Kanonkul ;)

Oh my, ni anar inte hur kul gårdagen var! Vi på CGs pizza hade Kickoff, och som alltid när vi festar tillsammans så spårar det totaaaaalt!
Först åkte vi hem till CG och förade där. Redan då insåg jag att det skulle bli tufft att gå upp och jobba morgonen efter.. (ni anar inte hur jobbigt det var.. ) Vid åtta ringde vi en jäkla massa bilar och drog iväg till Tyrol för att käka middag, dansa och sjunga. CGs pizza ägde ju stället! Haha, dansgolvet var helt dött innan vi körde igång! Klockan tolv stängde stället, så vi hoppade in i en taxi och åkte vidare till Cafét där vi körde varannan shot och varannan shake... Festen fortsatte på Village där vi  verkligen spårade xD haha, herregud vad vi dansade och skrattade, har inte haft så kul på länge! Linn tappade bort sin väska, så hon fick sova hos mig, vi kom väl hem vid fem halv sex... Så det var 4 timmars sömn och sen upp och hoppa!
Bilderna blev i fel ordning. Kvällens början är alltså längst ner.
Kvällens bästa:
Linn när hon klämde på sångarens ass
Vi när vi röjde galet på Tyrol
Världens godaste shot på Cafét
Martin som var gentleman och räddade Johanna
Skumpan på Village
När Johanna skulle kissa och drog med Martin så vi stod där alla tre... haahaha
Kvällens värsta:
Toan
Resan hem
Kräääk
Äckelgubben på Cafét som taffsade!

colors

Den här låten ger mig gåshud. Perfekt att vakna till på morgonen!

Jag har precis ätit äggröra och bacon. Nu är det dags för en promenad med Poppy och sen ska jag till jobbet, vi hörs efter det!

shewshew

tjaaa :) jag kom ifrån jobbet vid tjugo i tio och hann precis med en buss (vägrar gå i spöregn utan paraply). Eftersom jag hade extrem tur idag så matchade bussen T-banan så jag kom in till stureplan på två röda. Där var det livat kan jag ju säga, trots det mindre charmiga vädret. Jag drog mig undan från alla glada party people och vandrade iväg till gymmet. Där var det dött, och eftersom 107,5 spelades på hög volym passade jag på att shaka järnet framför stora spegeln. Fick upp energin och pulsen lite och hade väldigt kul åt mig själv! Sen började allvaret, det blev ett benpass, och ett ganska tufft sådant faktiskt. Sen blev det kondition och så avslutade jag med stretching och en varm härlig dusch. Den hade jag kanske lika gärna kunnat skippa, för när jag kom ut från gymmet, VRÄKTE det ner. Jag valde mellan pest eller kolera.. blev pest. Så jag drog upp min turkosa handduk och knöt den runt halsen (lite superhjälte över det hela..) och så sprang jag, längst med birger jarlsgatan och förbi utekompagniet och friday's... haha, måste varit riktigt sexigt! Blev genomblöt iaf men nu när jag äntligen är hemma och har krupit i mitt duntäcke så känns det ganska bra. Tog lite cashewnötter och ett glas mjölk som lite after workout mat :) Så nu ska jag sova. Imorgon lblir det jobb... och sen blir det KICK OFF!!!!! :D

hej

Hej hej! Idag hade jag tänkt att dra en powerwalk såhär på morgonkvisten. Men jag råkade sova lite för länge. Antar att det var precis sömn min kropp behövde idag, så jag får kompensera med ett träningspass ikväll efter jobbet. Idag ska Fia provjobba hos oss :D ska bli sjukt kul!

hej hopp, dags att glömma va... ?!

It´s bad, it´s mad, and it´s making me sad, because I can´t be with you
bläbläblä, this sucks :/

öööh jag?

Jaha, precis som jag sa så kände jag igen mig själv  huvudpersonen. Det var typ exakt jag... läskigt..?!
Filmen var faktiskt riktigt bra för att vara en svensk film, och jag kan lätt se den igen!
Sjukt heta Anastasios Soulis var med... och det var svårt att hålla ögonen borta från den killen!


prinsessa

Om en kvart ska jag promenera iväg och möta Arvid. Vi ska gå och se förhandsvisningen av den nya filmen prinsessa. Den verkar ganska bra, och det känns som att huvudrollen kommer att påminna ganska mycket om mig själv, men vi får se!

Jag vet att jag inte skrev så mycket igår, men jag har inte alls varit hemma.. Men jag och Johan var iaf och tränade typ tre timmar igår (det känns idag!!!) Sen åkte vi hem till honom och lagade middag (sjuuuukt gott) Det blev tomat och bönsallad med avokade och stekt kyckling. Mums :) Efter det satt vi vid datorn och kollade på youtube klipp, jag tror att man aldrig kan få nog av youtube, för det finns alltid nya roliga eller coola grejer att kolla på. Vid tio tiden kom Jimmy och hans polare Max och laddade för en utekväll. Tisdagar är inte bästa utgångsdagen precis, inte om man vill dansa iaf, så det blev after... men det är sällskapet som gör kvällen och inte stället man hänger på. Var mysigt, men jag var sjukt trött. Jag och Jonis satt i typ 1 timme och bara pratade om allt... och om kärlek. usch, jag vill inte ens tänka på det. Jag älskar honom i alla fall otroligt mycket, han är en underbar vän, min lilla Jonathan! <3

morning

god morgon... Ska snart hem och gå ut med hunden och sen blir det gymmet... men skriver mer senare. puss och hej!

woohoo

nu blir det utgång :) ciiiiaaaaaao!

woohoo

nu blir det utgång :) ciiiiaaaaaao!

If you only knew...

men vad ska man säga liksom...

RSS 2.0