Grodan

Efter en riktigt jäkla lång dag (lagning av hål i tanden, långpanna på jobbet och rengörning av mig själv) fick jag äntligen dra på mig klänning och klackar och skaka rumpan i takt till ljuva toner på Grodans dans"golv". Fullt med folk och underbar jäkla stämning!!! Jag och Charlotte dansade konstant i fyra timmar! Var så härligt att umgås med henne :) Vi hade en liten girls night out helt enkelt! Litet minus är dock någons spya som befann sig precis vid min fot på tbanan hem...
hahaha ajuste, älskar allas roliga halloweenkläder, skulle också vilja spåra sådär, men han ju knappt fatta att det var halloween förän den var över, kanske hinner komma på något tills imorgon!?
röda läppar i all ära... kyss på er! <3

hell

Efter en helvetesdag är jag äntligen hemma, mer död än levande... Jag har vandrat omkring som i en dimma med ett svart otursmoln över mig, allt jag rört vid har blivit fel. Salladen ramlade ut över hela golvet, detsamma gäller vattenkastanjer, bambuskott och kapris. Halkade och slog armbågen i golvet och skar mig i fingret. Klockan 17.00 skulle jag fått sällskap av en annan person på jobbet, men den personen hade glömt bort och behagade inte komma, så jag sprang omkring ensam och virrig. Sen ställde Martin upp och kom ner och hjälpte mig och kort därefter kom Nikta och tog över honom, älskar folk som offrar sig för laget. Tackar dom av hela mitt hjärta!

Nu har jag efter rekommendationer från både radio, tidningar och Nikta, bokat 3 biljetter till THIS IS IT på tisdag klockan 18.30. Ska bli helt underbart, blir jag, syster och någon till. MYYYYYYSPYYYYYS!
Ska sova nu. natti

Långpanna

Dags för en långpanna på jobbet. Undrar hur många piller jag ska knapra i mig för att överleva denna dag..? Förstår verkligen inte varför det ska göra så j***a ont! Aja, folk har det ju faktiskt värre... Puss på er ♥

:'(

Alla frågar om utgång ikväll, och självklart skulle jag velat gå ut och slå klackarna i taket med mina fina vänner. Men jag har så F U C K I N G ont så jag pallar faktiskt inte. Ska lägga mig i sängen och knapra lite piller, och kolla på en av filmerna Markus gav mig :)


Önskar er alla en riktigt galen kväll full av skratt, musik och skakande rumpor!
kyssar / E

Shopping

S P E N D I N G   A L L   M Y   M O N E Y !
Leggins & Topp - BikBok,Ringar - H&M, Örhängen - Lindex, Michael Jackson BAD - Närlivs, Ögonskugga (Nouba) & Ansiktskräm (Estée Lauder) - Kicks

Det var en ganska hektisk dag på jobbet. Hela tiden något att göra och sakta men säkert kände jag hur mitt huvud, min käke och mina tänder började att bulta. Första dagen utan smärtstillande, det gör så jäkla ont just nu... Jag fick jobba över lite, men hann som tur var med bussen och kom till Eastmaninstitutet prick klockan 15.00. Stygnen togs bort och såret spolades ur och jag trodde ett tag att jag skulle börja böla, men det tog inte mer än 10 minuter och nu är det bara en extremt obehaglig bultande känsla från högra tinningen ner till hakan.

Klockan var väl 15.20 när jag vandrade därifrån och idag hade jag en hungerkänsla, men inte efter mat eller socker, utan mer en känsla av medlidande för min stackars garderob som måste känna sig så ensam och tom... Därför hoppade jag på tuben och åkte in till hötorget där jag provade glasögon (är skönt att ha för att vila ögonen från linser). Vandrade sedan ner till Drottninggatan och shoppade loss på BikBok, H&M, Lindex och Kicks. Nu känns allt bättre, men jag upptäckte tyvärr att garderoben inte alls var så tom som jag trodde... Blir svårt att få in ett enda plagg till :/

Låten idag blir en från albumet jag köpte, passar bra eftersom filmen This is it har premiär idag; Man in the mirror - Michael Jackson

Elsas mode

Har precis klickat hem denna bok, skriven av Sofi Fahrman. Har läst två kapitel som fanns med i senaste numret av sofis mode och den verkar riktigt bra. Dessutom fick jag idag ett SMS där det stod att om man är en av de 100 första att beställa boken, får man den signerad och med ett läppstift, dessutom fick man lite rabatt, så jag skyndade mig upp ur sängen och med några klick blev den min, kommer någon gång i nästa vecka, håller tummarna för att jag var bland de första! Nu ska jag i alla fall kila iväg till jobbet, har sjukt ont i tanden... idag åker i alla fall stygnen av.
Klapp och kyss! ;)

städning

Jag gör verkligen allt för att slippa städa... Spårade lite med Malvina och dansade till alla som inte dansar.
Har i alla fall fått upp alla kläder från golvet. Fattar inte att jag aldrig lär mig att det blir lättare om man plockar in grejerna efter hand istället för att samla dom i ett berg och sen behöva ägna 5 timmar åt att försöka reda ut röran!

Kansas

Låten som spelas oavbrutet på min spotify är Carry On Wayward Son - Kansas. Har bröderna Borg att tacka för den!


Rabih

Glömde säga att söstra mi och kusinen min träffade Rabih igår, hon var helt skakig när hon ringde mig och berättade hur otroligt underbar och söt han var. Haha, det krävs lite mer än så för att jag ska åka till hotellet för att hänga i cafét där och vänta på att Idolerna ska komma ner.. Men hon var lycklig och det är ju huvudsaken ;)

Fy skäms


Hoppla hej! Nu har jag jobbat så det känns skönt att ha det momentet avklarat! Ska skriva klart mina "tack för studenten" kort (går rätt segt för min del faktiskt, förstår att mamma hotar med att kasta ut mig från hemmet snart..) Städa rummet måste också göras, blev ju inte av i söndags på grund av partykvällen! Dessutom har jag fått med mig en bakläxa hem från jobbet... Markus fick en halv hjärtattack när jag inte visste vem Will Ferrell var, så imorse när jag kom hade han lagt ett USB med tre filmer och en lapp där det stod att han inte ville jobba med mig förrän jag kollat på filmerna! Jag skäms lite, men jag växte upp i en generation där serier inte ger en tid att kolla på filmer som är lite old school...

puss på er snyggosar :*

sömnlös

God morgon! Eller dålig morgon? Det sistnämnda för min del. Har sovit fyra timmar, har haft en fruktansvärd tandvärk. Såret där stygnen sitter har blivit inflammerat, så det gör så in i helsike ont och smakar var i hela munnen, grose! Nu ska jag kila ner till jobbet, som tur är så jobbar jag bara kortis idag. Thank GOD! puss på er sötkorvar!

spåååååårat!

Hahahaha jag dööööör! Drog ju ner till Cgs igår för att käka. Blev kvar där någon timme eller två och snackade med Fia och Fredrik. Efter ett tag dök Martin upp och gjorde mig sällskap. Fredrik frågade om vi ville köra en after work hos honom och Martin. Lät lockande, så jag drog hem, sov i en kvart, laddade med två flaskor vin i väskan och drog ner lagom till nio när de slutade jobba. Fredrik körde som en jävla galning hem till deras hus. Vi kom väl dit halv tio, lagade pasta med bacon, började dricka, och slutade aldrig dricka xD Sen kom Fredriks poolare Julle och blev ganska snart på lyset... kvällen var så sjukt kul, har fan träningsverk i magen för att jag skrattade så mkt! Jag och Fia tömde vinflaskorna ganska snabbt så vi lånade en cykel och cyklade hem för att hämta baileys och vodka. När vi kom tillbaka körde vi järnet, pratade, skrattade, dansade jag vet inte allt. Vid sju gick folket och la sig, så jag och Martin satt uppe och snackade till halv åtta då vi också gick och la oss. Jag ställde klockan på halv tio, och efter två timmars sömn var det bara att vandra ner till jobbet för en 12 timmare där. Jag mådde inte bra kan jag ju säga... men en sjukt kul kväll att se tillbaka på, spårad, men klockren!
vad är grejen med bara överkroppar?! fattar inte varför alla bara droppade tröjorna helt plötsligt xD
OM jag ska sova nu?! ööh, JA!

mat

Nu drar jag ner till CGs för lite bakismat. Sen så ska jag f*n städa mitt rum, för snart kommer det typ invaderas av råttor.

fläskläpp

jätte osexigt, jag vet! Men såhär såg min läpp ut efter att Jonis av misstag slog till mig så jag började blöda xD

morgonrapport

Hejsan hoppsan!
Kvällen igår började riktigt bra, men slutade i tårar, en sprucken läpp och en jävla massa drama! Det började med att jag och Sara mötte upp Ankan för att vänta på hennes vänner. Sen drog vi till cattelin och drack billiga drinkar :) Ankan kände några som jobbade där, så vi drog in till vippen där och hivade i oss gratis drinkar. Det känns alltid bättre i hjärtat när plånboken inte blir tunnare men sinnet ändå blir luddigare och själen mår riktigt jävla bra! I alla fall så var typ halva lokalen fylld av folk från skolan! Jag dog :D mötte bland annat Natta, Annika, Amir och Jonis som hade sällskap av Elin. Sällskapade med Jonis och Elin och sen åkte vi vidare. Vi mötte upp Johan, Julia, Madde och Fanny. Sen spårade kvällen och det blev typ bråk och folk sa saker till min älskade vän som han aldrig aldrig någonsin ska ta åt sig av. FY FAN! Han är världens underbaraste och ingen har någon som helst rätt att intala honom något annat! Kom hem vid sex i morse och då var klockan ändå inställd på vintertid så jag kom egentligen hem klockan sju. Är så jävla trött så jag tror att jag dör! Men det var kul i alla fall, tills på slutet.

sexy bitch

N U   K Ö R   V I ! !


utgång

ska hoppa in i duschen med bobby's grejer ;) sen ska jag fixa och trixa för att försöka förvandla mitt svullna face till något värt att titta på och dra på mig lite kläder redo för en utekväll med Sara och hennes kompisar. Nice ska det bli, är dock lite nervös, känner ju ingen av dem.. Men det ska bli kul! Hörs sen, puss och kram!

bobby's

Var ju som sagt i täby c idag för att hämta ut biljetterna. Självklart kunde jag inte hålla mig ifrån shoppingen nu när kontot äntligen har fyllts på. Blev den puderrosa klänningen från H&M, shampoo, balsam och hårspray från Bobby's (som btw var där och hjälpte till att välja produkter för mitt hår, ska bli spännande att testa dem nu!) Fick även en liten goodiebag med läppglans, en hårspray och en tshirt som jag inte ens kommer få över huvudet, men men. köpte även....
...kuvertväskan som kenza designat för Jofama. Jag dog lite när jag höll den i min hand, men jag visste att jag skulle dö ännu mera om jag släppte taget, så jag var så illa tvungen... Nu är vi bästa vänner, väskan och jag!

jag är en vampyr


täby

Hej hopp! Nu drar jag till täby c en snabbis. Ska hämta ut biljetterna till twilight och new moon förhandsvisningen som sker natten till den 20e november...

tvilling

Läste precis mitt horoskop för November...

Sex & Kärlek: Perioden börjar fantastiskt och du njuter av både kärlekslycka och ett härligt sexliv. Men även i de bästa relationer finns det saker att prata om.
Vänner & Nöjen: Du har haft dåligt samvete och för lite tid för dina vänner och försöker ta igen det. Det funkar sådär och en konflikt kan segla upp.
Karriär & Pengar: Du har ett bra ekonomiskt flöde, med betoning på flöde. Att du är stadd i kassan beror inte på sniken sparsamhet utan att du vet hur man omvandlar cash till livsnjutning.
Chans & Risk: Det kan bli tvära kast under månaden, och du har svårt att pejla in vad som gäller. Är du förberedd blir det lättare.

känns ganska lovande, och vänner och nöjen känns ganska sant tyvärr. usch för mig!


smärta

Tjabba snyggingar!
I natt tror jag att jag upplevde mitt livs värsta natt. Jag somnade vid halv tre, vaknade vid fyra och bara grät, jag hade så ont så att jag trodde jag skulle kräkas. Efter 20 minuter så kravlade jag mig, seriöst så kröp jag på alla fyra till toan för att hämta ett glas vatten och smärtstillande tabletter. Tog två alvedon och kröp tillbaka till sängen. Låg vaken och grät av smärtan i ungefär en timme, sen tror jag att alvedonen började verka och då slumrade jag till. Vaknade igen vid halv åtta och kröp ihop i mammas säng, hon hämtade mer smärtstillande och tog hand om mig <3 Gick och la mig i min egen säng igen och somnade om. Vaknade igen vid halv 11 och åt ett glas smoothie. Nu mår jag lite bättre i alla fall :) Idag skulle jag gå ut med Sara och hennes vänner, dom hade något VIP bord någonstans... Jag verkligen längtar efter att få gå ut och träffa folk, så jag kanske tar några ipren och kämpar mig dit, är ju gratis drinkar hela kvällen ;)

idol!

Blev 4 favoriter denna kväll! Om man ändå kunde sjunga som dem!
så otroligt jäkla bra! jag dör <3
Att vara cool!
Tjejen kan!!!
Så vackert, ger mig gåshud!

Elmina <3

Ååååh vad glad jag är! Det är seriöst helt sjukt att vi inte träffats ordentligt sen studenten! Idag frågade Elmina om jag ville komma över på chillkväll, OM JAG VILLE?! Jag tror jag kom dit vid sju och från att jag klev innanför dörren, tills att jag vid halv tolv vandrade hem, pratade vi konstant. Det är helt sjukt vad mycket av varandras liv man missar när man inte ses på ett tag! Jag önskar verkligen att jag hade funnits där för dig under allt det jobbiga du gått igenom på sistone. Men det gjorde jag inte! Vill i alla fall att du ska veta att om du behöver mig finns jag alltid ett sms, ett telefonsamtal, en 10 minuters bussresa ifrån dig. Du betyder otroligt mycket hjärtat, och jag är så otroligt glad att jag äntligen fick träffa dig igen! <3

chillkväll

laddar för en chillkväll med min älskade Elmina! Blir idol och film, precis vad jag klarar av idag :) Men nu måste jag ner till jobbet en sväng, för fia som skulle jobbat är spårlöst försvunnen, så det krisar där nere. Hörs sen, xoxo <3

jag överlevde.

#"&%%€#"%

har sovit så jäkla dåligt... vet inte vad jag ska ta mig till, har så ont att jag vill gråta... hur fan ska jag kunna bemöta kunderna med ett leende när jag knappt kan dra på munnen?! och hur fan ska jag kunna prata med dem eller svara i telefon när jag har en massa blod i munnen?! Visste att det skulle bli såhär... ska ta en jäkla massa piller och verkligen försöka. I can do it!!! :D
till frukost blir det i alla fall misosoppa och mosad avokado!

Bedtime, ska ta en dos med piller nu och hoppas på en natt med i alla fall lite sömn. Klockan åtta ska jag upp för att göra mig i ordning och gå till jobbet. Nöden har ingen lag och för min egen skull ber jag för att det ska bli en lugn dag, men det är fredag och det är löning och det är pizzabuffé, så jag tror tyvärr ingen gud i världen kan uppfylla mina böner... möjligtvis hälsoguden om det nu finns någon sådan. Isf kära hälsogud, få alla människor på nyttigt humör imorgon, säg till dem att pizza är farligt!!!
Puss och kram <3

hej... Operationen gick hyfsat bra, började ju med att ta en väldigt stor dos smärtstillande på morgonen innan jag och mamma åkte till Easmaninstitutet. När jag kom dit var jag helt virrig och jag liksom släpade fram fötterna så mamma fick hjälpa mig hela tiden. Vid kvart i åtta fick jag lägga mig i ett vilorum där jag blev sövd. Sen minns jag inte så mycket, kommer dock ihåg alla ljud under hela operationen. Sågen som sågade av halva tanden, och sen tången som knipsade av bit efter bit, det lät helt vidrigt, trodde faktiskt jag skulle börja böla xD Tanden var tydligen svårare att få ut än vad de räknat med, men efter mycket om och men så lyckades de i alla fall, för nu sitter jag här, med en obeskrivlig smärta och tre stygn i kinden. Har ju inte fått eller kunnat äta föräns nu så magen har vridit sig av hunger. Mamma har kokat grön ärtsoppa, köpt misosoppa, sparrissoppa och även inhandlat champingjoner och brysselkål, så det blir en jäkla massa soppa dagarna framöver. Tyvärr smakar det mesta jag stoppar i mig blod, det vill inte sluta rinna... Har blött ner mina älskade lakan och mitt duntäcke, det suger!!! Mamma har i alla fall köpt glass och senaste numret av glamour, SOLO och cosmo, så nu ska jag knarka mera smärtstillande och sen krypa ner under täcket och läsa lite... puss på er!

Är helt tung i huvudet nu, så det blir nog inte så många vettiga ord från min sida... Har tagit 4 alvedon och en Ipren på fastande mage, usch! Nu ska mamma köra iväg med sin smått virriga dotter till Eastmaninstitutet för operationen. Ska köpas hem Ben & Jerry's, tidningar och filmer :)
wish me luck!

aaaah bråttom bråttom! Hörs efter jobbet.
xoxo / E

EhjärtaM

naturgodis <3

Filmen var riktigt härlig och om man älskar dans och musik är den verkligen ett måste! Hur mysigt som helst att spendera lite kvalitetstid med min syster innan jag drar iväg till Asien. 70 dagar kvar nu...

BIO

ADIOS AMIGOS!

fame

Så fräsch man känner sig efter lite hemma spa! Har dragit på mig min älskade kofta och sitter nu och käkar gratinerad broccoli med falukorv :) Mums fillibabba! Ska strax dra in till stan med sis, vi ska kolla på FAME!

Hej snyggingar!
Jag har ju som sagt jobbat sönder, men nu är jag fri! Det firade jag med en roadtrip med min chef till sollentuna där jag körde galet på gymmet :D Nu ska jag ta en riktigt låååång dusch med ansiktsmask och inpackning för att lindra min vidriga mensvärk!
xoxo

Hej snyggingar!
Jag har ju som sagt jobbat sönder, men nu är jag fri! Det firade jag med en roadtrip med min chef till sollentuna där jag körde galet på gymmet :D Nu ska jag ta en riktigt låååång dusch med ansiktsmask och inpackning för att lindra min vidriga mensvärk!
xoxo

God morgon!
Nu väntar en lång dag på jobbet! Har i alla fall ätit min dagliga smoothie, så förhoppningsvis så överlever jag dagen :)
/E

s

Tja dudes!
YEEEEEEEY, jag tränade för första gången på evigheter! Nu har jag feber, men det struntar jag i för vi dansar och du har så mjuka läppar, lalallal, åh kom igen eeeester vad skulle du annars göra... ooookeeej?! jag är sänkt, jag ligger på botten av världens djupaste hav. mår äckligt dåligt, men nöden har för fan ingen lag, jag hade ju vilat i åttio år och väntat på att förkylningen skulle gå över, har jag ju liksom lärt mig att leva med den, den är min vardag, så jag tänkte att det inte skulle skada med träning, jag tänkte tydligen helt fel.
Otroligt jobbig dag på jobbet med tanke på hur jag mådde. Så jag ska nog sova nu och hoppas på bättre dagar...
Imorgon är det i alla fall min sista långpanna på hela veckan! Egentligen skulle jag jobba långis på torsdag, men då ska jag opereras, så då är jag ledig och antagligen ganska groggy ;) tihi...
sov så super sött, ses snart

work(out)

nu drar jag iväg till stan för att träna och hämta ut lite biobiljetter, sen ska jag direkt iväg till jobbet, jocke var snäll och tog tre timmar av mitt pass idag!

x(

J A G T R O R A T T J A G A V L I D E R ! är så trött i kropp och själ, har varit riktigt mycket att göra på jobbet. Vi har gjort sjukt bra kassor, men det tar verkligen på en. idag var vi en man kort dessutom. så min syrra fick hoppa in som provjobbare. det är svårt att förklara grejer när man har en jäkla massa annat att göra, men det gick bra, min syster gjorde mig stolt, hon lever upp till familjens, eller a, mitt goda rykte inom branschen ;) Skulle följ med vännerna ut ikväll, men jag är så trött så att jag dör snart, så jag ska bara lägga mig i min säng och sova! hoppas alla har en underbar helg! <3

Idol!

Nu  vet jag vilka som är mina idoler!

working ten to ten

lets go working! see yaa bitches!

fötterna på fel sida

I natt var nog den värsta natten hittills! Jag vaknade, somnade, vaknade, somnade inte, slumrade till, vaknade igen, låg vaken, somnade, vaknade, kissade, låg vaken, somnade och vaknade av en blöt tass i ansiktet! Tack poppy.
Trött och sliten går jag upp för att äta frukost. Jag går till fruktskålen för att ta min banan och göra min dagliga smoothie. MEN DÄR FINNS INGEN BANAN!!! Svär för mig själv och går till kylskåpet för att koka två ägg som jag kan ha på finncrisp med kaviar (MUUUMS) Men där finns ett ägg och ingen kaviar. Sniffar i luften, något luktar konstigt... Mitt extremt bra luktsinne leder mig till spisen, jag öppnar ögonen (varför de var stängda är för att man fokuserar bättre på ett sinne om det andra är av)... i en kastrull ligger en brun gegga, magen nästan vänder sig ut och in när jag inser att det där är gröten mamma gjort, att det där denna hemska morgon ska bli min ännu hemskare frukost.
Förlåt mamma, men det var verkligen inte gott. Nu mår jag illa, nu vill jag bara gå och lägga mig igen, men nu väntar istället en lååååång lååååååååång låååååååååååååååång dag på jobbet.
hoppas ni alla vaknade med fötterna på rätt sida av sängen! kisses /E

Ugnsstekt Ester

AGGGGHHHHHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAGH!
BAJS BAJS BAJS!
Så.. var tvungen att få ut all min ilska! THIS DAY SUCKS! Jag har skurit mig, slagit huvudet, vridit om knät, sträckt ryggen, bränt mig och fått det klara beskedet att jag tyvärr inte kan få vila 4 timmar imorgon kväll eftersom den som sa att den skulle jobba för mig körde en sista minuten banger! Därför bestämde jag mig för att krypa ihop i pizzaugnen och långsamt grillas till döds! Tyvärr är jag för tjock för att komma in i den. Så min plan gick inte att genomföra, men det är väl tanken som räknas, right? Sorry att jag klagar, älskar verkligen mitt jobb, men den senaste tiden har jag drömt mardrömmar varje natt och därför sovit uruselt och eftersom jag har varit sjuk ett tag har jag inte alls tränat som jag borde, detta har resulterat i EXTREM trötthet.... Men men, folk har det ju värre så egentligen ska jag verkligen inte klaga!
Nu sitter jag med en kopp grönt chaite och försöker lugna ner mina alldeles för spända nerver. Ska krypa ner i sängen och läsa en bok och förbereda mig för morgondagen... Fredagar är vår absoluta pizzadag, då säljer vi så sjukt mycket under hela dagen, så kroppen brukar vara helt utmattad efter 12 timmars stenhårt arbete.
Håller tummarna för en mardrömsfri natt! pusspusspussssssss!

stress

shit, nu måste jag verkligen skynda mig... sen till jobbet! puss

fotobok

Fuji har ett erbjudande om en gratis fotobok. Sista dagen är idag, vilken jäkla tur man har som såg det nu! :D
Allt man behöver göra är att skriva 100 ord om fujifilms fotobok på sin blogg och sedan gå in på hemsidan och anmäla sig.
Fujifilms fotobok är ett perfekt sätt att spara sina härligaste minnen från resor, studenten, fördelsedagar eller bara underbara perioder i livet! Man kan välja olika designs på bilder och text, tusen gånger lättare än ett fotoalbum. Dessutom är det en perfekt present att ge bort till någon. Samla ihop bilder, kanske någon låttext och andra minnesvärda textrader och sätt ihop en fin bok till din bästa vän, ett minne för livet helt enkelt! Fotoboken finns med både hårt och mjukt omslag och man kan välja bland olika storlekar och former. Det går verkligen att göra den så personlig du vill. Så passa på att gå in på http://www.fujidirekt.se/blogga/ och få en gratis fotobok du också! För att läsa mer om fotoboken, gå in på  www.fujidirekt.se/fotobok

fågelturken

såg den på storstadspojkens blogg, som btw är en av mina favoritbloggar! Haha, videon var ju klockren!
Nu beger jag mig till min sköna säng med en kopp te och en bok :) hörs imorgon!

lashes

nu har jag hittat en till grej på mig själv som jag gillar :D mina ögonfransar!!
lägg märke till den perfekta böjningen och mörka färgen på dem. Inte en enda droppe maskara, och naturligt böjda har de alltid varit! jag har precis insett en grej! det är mycket roligare att se positivt på sig själv.. haha, ska kanske försöka med det framöver!

lips

påklädd. men fick precis höra att vi ska mötas senare, så nu bangar jag, för mitt eget bästa! hihi, men nu när man börjat kan man ju lika gärna fortsätta lite, älskar att sminka mig, dock bara med läppstift just nu, pallar inte rengöra ansiktet igen. Röda läppar är hett! mina läppar är heta! ;) ska kolla på någon serie eller läsa en bok nu. puss och hej leverpastej!

utgång?

Ikväll ska några av mina kära vänner gå ut. Jag sitter här och velar fram och tillbaka, eller velar och velar, jag vet ju vad jag vill, men frågan är vad jag borde göra?! Vore sjukt kul att träffa lite folk, samtidigt som jag har 5 långpannor att se fram emot, och helvetet börjar imorgon. Börjar klockan 10, så jag skulle ju kunna vara ute ett tag och självklart skippa alkoholen. aaah, don't know what to do. ska duscha nu iaf, får se sen vad jag bestämmer mig för.

ica

Time for shopping!

Min sista lediga kväll innan min mentala undergång ska jag spendera som hemmafru! Blev inspirerad nu efter ett avsnitt av desperate så nu ska jag gå till ica och handla mat. Synd att min inspiration inte gällde valet av maträtt... ska köpa resterande ingredienser för enchiladas i ugnen. Tacos för tredje dagen i rad... Haha, värt att spendera 3 år i en restaurangskola xD fast iof så lärde jag mig att göra egen salsa :D
adios amigos!

tacos

Tjabba snyggingar!
Efter en chilldagrill dag på jobbet och en snabb tur på biblioteket sitter jag nu äntligen framför datorn med en underbar fullkorns tortilla fylld med allt tacos ska innehålla! Bättre en sen lunch än ingen lunch alls! Men fy fasten vad lågt mitt blodsocker var för några minuter sen... man ska inte vänta för många timmar mellan måltiderna.
På bibblan lånade jag två böcker, kommer inte ihåg vad de hette men de verkade bra. Laddar nämligen inför nästa vecka då jag ska opereras... har aldrig blivit sövd förut, men eftersom jag tydligen kommer vara lite groggy kan jag inte jobba direkt efter operationen, så då behöver jag sysselsättning. Tänkte först hyra en film, men jag insåg att jag knapp kommer ihåg hur man läser och det skrämde mig, så nu jäklar ska det bli andra bullar! Tillbaka till skolbänken!

björnfitta och chaite

Nu ska jag bege mig till jobbet efter en härlig frukost till senaste avsnittet av GG. Tacklar vintern med min Starbuckstermos fylld med varmt chaite och min goa björnfitta på huvudet.

idomin

Idag snöade det, folk påstår att det här inte var första gången fruset regn singlade ner på stockholms gator, men för mig var det premiär! Nu när det är så sjukt kallt ute får jag torra händer och läppar... inte sådär extremt torra att huden flagnar, men tillräckligt torra för att jag ska smörja in händerna med kräm och läpparna med idomin varje kväll. Funkar faktiskt utmärkt, vaknar alltid med mjuka händer och kyssvänliga läppar, synd att det bara är min lilla vove som får avnjuta min små pussar. Jaja, snart kommer John Blund, måste krypa ner under täcket innan han upptäcker att jag inte är där!! NATTI!

bröllopsfotografen

Filmen var faktiskt ganska bra, fanns många stunder fyllda av skratt. Dock så kan jag inte beskriva i ord, men det var något som saknades. Se själva, absolut värd att kolla på! Trion från den bästa sommaren var med, Kjell Bergqvist är verkligen lysande! Budskapet var typ "var alltid dig själv" vilket ju är ett ganska viktigt sådant. I övrigt så speglade den klasskillnaderna i samhället, främst mellan arbetarklass och överklass. Det var helt absurt hur äcklig överklassen var, och man satt bara där och skrattade åt deras stora slott i Djursholm med fler rum än ett hotell, deras vinkällare med större utbud än systemet och deras vardagliga klädkreationer värda minst 100 000 kr... Det värsta var deras vardag. Hälsar sin pappa med två kindpussar, klädda i klänning och högklackat en hemmakväll (hört talas om mjukisbyxor?!) och firandet av kroppkakans dag, vad fasen är grejen? Skratta så jag dog, åt denna löjliga överdrivna imitation, innan jag tystnade och insåg att det inte var ett dugg löjligt, inte ett dugg överdrivet... Jag har ju växt upp bland precis den typen av människor och jag vet ju att det är precis så de är. Det är ett helt äkta porträtt av vårt samhälle. Oh my vad jag längtar efter att flytta bort från dessa kvarter, bort från en värld där formella middagar är det nya "hemmakväll", status är det nya "vänskap" och där pengar är det nya "kärlek"... Hur kan man vilja leva så?! :O
säger inte att alla rika är svin, säger inte att mycket pengar inte är underbart, säger bara att det i vissa fall kan bli way too much!

workout

hoppla hej! Är hemma för en kort paus, snart drar jag iväg till östermal för att träna. Blir väl närmast så, eftersom jag ska på förhandsvisningen av bröllopsfotografen med Charlotte (tjejen fixar ALLTID biljetter) och den visas på Park vilket är typ 1 minut från gymmet :) vi hörs ikväll. Filmen lär ju vara bra, och snyggingen Anastasios Soulis är ju med!
klänning från pepe jeans och myströja från b-young.

försöker blinka flörtigt... förstår verkligen min brist på manligt sällskap xD borde kanske testa på någon typ av workout för ansiktet, det skulle behöva trimmas endel det också.. något tips? :O

:*

God morgon solstrålar!
Har precis käkat frukost: Smoothie, ägg och bacon.
Nu ska jag kika lite på bones och sen blir det den vanliga promenixen med Poppy.
Jobbar bara 11-14 idag, yeeess!! Så trots snortäppt näsa och sårig hals, ska jag släpa mig iväg till gymmet och försöka lyfta lite vikter och göra lite benböj.
puss :*

Månadens pizzaspade

oh my. är trött men måste verkligen kolla på ett avsnitt av bones ;) gick bra på jobbet iaf, och grattis till Martin som blev utnämnd till månades pizzaspade (the employee of the month) haha, älskar markus månadsreb, ska lägga upp det här så ni får läsa, måste erkänna att min boss äger allas!

måndag

början på en lång vecka... 5 av sju dagar denna vecka jobbar jag 12 timmar, två jobbar jag 3 timmar. Får se om jag överlever, dör jag, så dör jag rik. puss

-

och nej, ingen har dött... ibland kan man väl känna såhär oavsett?

.

BREAKDOWN. kan man väl kalla det. jag behöver verkligen komma bort härifrån. jag önskar så starkt att Asien ska ge mig svaret på alla frågor som flyger runt i mitt huvud. allt är ett enda stort VARFÖR?
"They are telling me
It's beautiful
I believe them
But will I ever know
The world behind my wall"

- world behind my wall, Tokio Hotel

:(

mår inte prima, ska sova lite nu...

we <3 chocolate

Mässan var nice, men man orkade inte vara där så länge eftersom det var för mycket folk och för lite syre. Köpte i alla fall med mig 10 praliner med olika smaker till mamma. Hon blev glad :) Häftigaste smaken var nog chokladtryffel med ädelostsmak, den var speciell och det tog ett tag innan jag kunde bestämma mig för om den var god eller inte. Det var den eftersom osten har mycket sälta passade det faktiskt utmärkt ihop. Ett annat tips som Mattias Larsson lärde mig: Chokladbrownies med flingsalt och olivolja (godast med en riktigt mörk fin choklad) M M M, so fucking amaziiiing!
SnyggingSara, (lägg märke till hur jäkla lång kön är)

Sen kunde man rösta på sin favoritklänning bland 3 st som var gjorda helt i choklad
1a pris enligt mig, för att den hade så sjukt fina och välgjorda detaljer och det var snyggt med både vit och mörk choklad.
2a pris, men egentligen nästan delad etta. Tycker den är otroligt vacker och stilren. Skulle lätt velat ha denna som studentklänning.. men antar att den skulle varit ganska färdig efter en tur på flaket ;)
3a, snygg den också, men inte i närheten av de två innan.

mässa

nu drar jag till chokladmässan för att trycka i mig choklad... det är nämligen så jag håller min färg. En gång om året äter jag 50 kg choklad på mässan, och voila, BROWNIE!

Sverige vs Danmark

Tjenis penis mina vänner! Alarmet ringde halv tio, så nu sitter jag här, ganska död, men vid liv!
Igår åkte jag in till Skanstull vid halv åtta och mötte upp Charlotte. Vi hängde på Ica i typ en timme eftersom vi hade beslutsångest, det gick bara inte att välja vad vi skulle käka. Det var helt underbart i affären, för det var inte en kotte där eftersom det pågick en viktigt match: Sverige vs Danmark. Tyvärr blev det förlust för våran del, men sånt är väl livet antar jag!
Vi beslutade oss i alla fall för jätte god potatis (såg ut som rutade chips och smakade chili), fläskkottlett och bea. MUMS! Det blev verkligen hur gott som helst. Vi var hemma hos John som bor precis vid ringen så det var nära och bra och egentligen hade vi tänkt att dra till metro och skaka rumpan lite efteråt, men vi  fastnade i Johns lya och vi spelade kort och dansade och bara levde helt enkelt :) Nice nice.

nooooooooooo

nejnejnej! något jag verkligen måste ha när jag kommer hem efter en kväll som bland annat gått ut på att missbruka akohol är RESORB! Men finns det någon jäkla resorb i huste?! NEJ, SÅKLART INTE! Shit shit shit, kommer vakna jätte bakis imorgon, och jag som ska på chokladmässan med Sara. haha, fy, måste sova bort ruset, hoppas jag mår bättre imorgon.
Önskar er en fortsatt trevlig söndagmorgon! PUSS

Frukost

God morgon!
Jag älskar verkligen när man är ledig och har hur lång tid som helst på dig att käka frukost. Jag som annars alltid stressar när jag äter (antar att de flesta inom restaurangbranschen får den yrkesskadan) kan på lediga helgmornar verkligen ta det lugnt. Har gjort i ordning en kopp chaite (en ny sort som jag köpte i tisdags) Den är helt underbar och lenar min hals som just nu inte mår toppen! Sen har jag gjort två finn crisp med färskost, en macka med ost och skinka, en med honung och så massa gurka :D MUMS!
Ska kika lite lost och sen bär jag nog in till stan för lugn träning och shopping (A)
puss på skinkan! / E

-

SLEEP TIGHT!

hot & cold

HOT HOT HOT denna kväll var ju lätt Tove med hot & cold! Favoriten Rabih var ju också riktigt bra! Vet inte hur många som kollade på sista delen... men när Eddie sjöng en gång till utan den jäkla kören och alla taffsande dansare så var han ju helt underbar! Lät så sjukt bra, jag dog lite faktiskt!
COLD COLD COLD var Karolina och Nicklas. Tack Sverige för att ni tog ert förnuft till fånga och lät Eddie vara kvar!

Som ni kanske märker är jag inte ute och festar gärnet med resten av stockholms ungdomar ;) Var så mysig middag hemma hos Sonnie med bubbel, tacos och idol. Och när vi skulle gå därifrån insåg jag att det var minusgrader ute... tappade suget helt och dessutom kände jag att jag verkligen inte skulle orka trippa omkring i höga skor som inte ens täcker fossingarna, så nu är jag hemma och ska kolla på några avsnitt av Lost. Men imorgon ska jag köra järnet, är ju inte ledig på ett tag efter denna helg så då vill jag spåra :D

thank God it's friday!

Äntligen fredag! Nu blir det 3 timmars jobb, sen hundpromenad, träning, middag hos Sonnie och sen utgång :)

Comic Strip

Good evening snyggingar!
Nyss hemkommen från ett mycket trevlig jobb i Sickla köpkvarter på releasen för Svensson i Lammhults nya butik. Det var 250 gäster som skulle ha fördrinkar, tre olika smårätter, liten buffé med kallskuret och så kaffe och dessert. Var ganska lugnt eftersom vi var mycket personal vilket var ganska skönt. Ni undrar väl vad jag gjorde där, jag som har mitt jobb på CGs pizza?! Det är så att Mattias Larsson, som jag tillbringade åtta veckor (min ena praktikperiod) med förra hösten gästar på ganska många event och brukar behöva all hjälp han kan få med tanke på att hans jobb på plats, mer handlar om att mingla med gästerna och berätta om hur han kombinerar smaker och viner och så. Så därför brukar jag få hjälpa till med att laga och lägga upp mat. Idag var det mest servering och jag och mina underbara vänner sprang runt med glas och koppar, la upp desserter och såg till så att allt var fräscht hela tiden!
Världens tuffaste vin! Comic Strip

Jag ska nog berätta lite mer ingående om hur det är att jobba med Mattias imorgon, för det har varit en väldigt viktig upplevelse för mig som jag verkligen kommer att ha med mig hela livet. Iaf så fick jag fyra vinflaskor i present av honom eftersom jag har fixat med folk som jobbar och så... blev hur glad som helst! 2 vita och 2 röda, tur att jag är ledig i helgen!

Vill ni ha en sjukt duktig och snygg kock på en födelsedag eller en firmafest eller vad som helst, så kolla in Mattias Larssons egna företag Modern Gastronomi, där kan man kontakta honom.

Nu är jag trött och ska sova, men vi hörs imorgon, jobbar bara kortis då! natti! <3

Fame

Imorgon har den premiär! Måste måste måste se den, verkar ju så sjukt bra!

Finne del 2

haha groooooose! Var bara tvungen att googla på bilder på finnar xD hHahaha, tur att min inte ser ut sådär, inte än iaf! Nu ska jag också borsta gaddarna och snacka lite med min nya buddy!

Finne

Yo!
Det har varit en ganska hektisk dag för min del. Jag berättade mer noga i inlägget innan, men det försvann bara, och nu orkar jag faktiskt inte skriva om allt, jäkla dator! Är i alla fall ledig imorgon, ska försöka skriva mer då!
Idag sa markus (min chef) Ester, du har en stor finne på hakan. SOM OM JAG INTE MÄRKT DET?! haha, som om jag inte stått vid spegeln och stirrat på den där jävla bölden och hoppats att den ska förstå my evil eye och försvinna! Men icke, den växer lite varje dag, som ett litet husdjur, växer och växer... uuusch! Hoppas den dör snart! Ska försöka tortera den lite med cliniques ansiktsvatten.
Peace and love babes! Hörs imorgon!

smoothie

Smoothie måste vara det godaste som finns när man precis gått upp på morgonen! Gjorde en med hallon, blåbär, björnbär, vinbär och jordgubbar samt banan, youghurt och havregryn :) Blev kanon som alltid! Sen åt jag två ägg med kaviar :D muuums! Nu ska jag fixa facet och sen bär det av till jobbet. I'll be back at 10 pm.

bedtime

Nu ska jag nog kravla mig ner under mina härliga lakan! Imorgon väntar en 12timmare på jobbet...
Sleep tight!

Elmina

Dags för sängen! Har i alla fall kollat ikapp både oth och desperate housewives. Vad vore mitt liv utan serier?! Fick föresten ett urgulligt sms fån Elmina:

Älskling! Jag vill bara påminna dig
om hur fantastisk du är,
en helt otroligt fin vän!
Och jag saknar dig galet mkt, <3


Hur glad blev man inte av det där?! Förgyllde verkligen min dag, imorgon ska jag förgylla hennes med ett minst lika fint svar :) Saknar tjejen galet mycket! Vi har inte setts sen studenten, bara stött på varandra två tre gånger i mörby. Jag hoppas det blir andra bullar snart, vi hade det så himla mysigt med middagar och filmkvällar!

aj

blev ingen träning idag heller, mår inte alls bra efter sprutorna jag fick... Trodde inte det skulle bli några biverkningar av vaccination, men armarna gör ont och huvudet bultar och kroppen känns matt, så jag ska göra en fruktsallad och krypa ihop framför någon bra serie. Fick reda på att jag är ledig på torsdagen, skriver studentkorten då ist ;)

el greeeeko

Idag blev det en grekisk sallad till lunch, mumsigt värre! Nu ska jag kila ut med voven en snabbis och sen stressa vidare till skanstull, där ska jag få sprutor i armen.. kul. Efter det blir det träning, tror jag kör ett mage rygg pass. puss <3

Morgonrapport

Sovit gott: JA
Sovit tillräckligt: NEJ
Frukost: Smoothie och ägg med kaviar
Klädsel: Underställströja, blåa stickade tröjan, ribbade gråa strumbyxor, gråa sockor och beiga uggs
Humör: Trött och extremt kissnödig
Göromål: Gå ut med poppy, jobba 11-14, gå ut med poppy, skynda mig in till stan och vaccinera mig, träna, skriva tackkort (studenten)

-

natti. <3

I dare you to move.

Blä vilken dag! Jag började med att tappa ett glas som såklart gick i tusen bitar, och till råga på allt så lät det så högt så att hela restaurangen tystnade och kollade på mig. SCORE! När rodnaden försvunnit och chocken lagt sig skulle jag diskret försöka att plocka upp allt glas, tror ni inte att jag skär mig mitt på knogen så att det börjar blöda en massa... Kort därefter hör jag ett kras från diskrummet, då är det Markus tur och denna gång var det en tallrik i stället. Vid det här laget var det endel av gästerna som skrattade lite... (KAN VERKLIGEN INTE SE DET ROLIGA I SITUATIONEN) När jag sen skulle försöka diska lite, så tappar jag som "les grande finale" (eller något..) en skål med bea som splashar ut över hela golvet... Några timmar går och sen bränner jag mig på värmeplattan. När kvällen äntligen är över upptäcker vi att en viktig nyckel är borta. Som rutten grädde på moset. Nu ska jag kolla på OTH.
Se upp, annars skjuter jag! ^^
Hoppas ni har haft en bättre dag än jag har iaf! ;)

10-22

God morgon! Har sovit helt underbart gott i min nybäddade säng. Skulle kanske ha lagt mig lite tidigare, är så sjukt trött just nu, men jag kunde inte slita mig från one tree hill! Ska strax ner till jobbet nu och köra långpanna och när jag kommer hem ska jag kika lite one tree hill igen ;)
Favoriten i serien. Tänk att se ut som den kvinnan!?! Hon är så otroligt vacker och dessutom har hon världens vackraste röst OCH smilegropar. Jag älskar smilegropar och själv har jag en liten liten liten som kommer fram när jag ler på ett visst sätt :D haha, bättre det än inga alls antar jag!
tjaaaaao!

mysmiddag

IMPULS, det är det som är som bäst! Charlotte ringde mig vid halv fem och frågade om jag ville komma hem till henne och käka middag. Trots att min söndagslista inte var avklarad tackade jag ja och skyndade mig iväg till Blåsut. Det stormade ute och jag som är så känslig för kyla fick gåshud och röd näsa som alltid när det är under 10+ ute. Det var därför en riktig befrielse att komma in i Charlottes varma lya där det lyste en massa tända ljus och luktade god mat. Rasmus och John var också där och kvällen var hur mysig som helst, med god mat, kortspel (JAG VANN) och kopiösa mängder kanel- och vaniljbullar (dagen i ära). Vid halv elva drog jag mig hemåt tyvärr valde himlen att öppna sig precis när jag skulle gå från Tbanan och hem, så kläderna gick att vrida ur, då slipper mamma tvätta iaf, och jag slapp duscha  :)

Nystädat


Jag hann iaf städa mitt rum och tvätta poppy idag, så några punkter är avklarade. På tisdag ska jag träna och vaccinera mig, så då kan jag stryka ytterligare två grejer. Nu ska jag kolla på one tree hill och sen blir det bedtime!

pizza

Bakisdag = Pizza
Och det finns ingen bättre pizza än den från CGs (my work)
En caesarpizza idag blev det. Nu ska jag kika lite på one tree hill!

söndag

Är inte så farligt bakis idag faktiskt. Har väl kexchokladen och mjölken att tacka! Söndagar är en "sista chansen att rädda veckan" dag. Det vill säga en dag man gör allt man borde ha gjort tidigare i veckan men som man aldrig gjorde. Jag är tyvärr en sån som skjuter upp allt hela tiden, så min söndagslista är ganska lång...
  • Städa mitt rum
  • Sortera garderoben
  • Skriva tackkort för studenten (haha, mer än en vecka uppskjutet)
  • Träna
  • Fixa med vaccination
  • Bädda sängen
  • Sortera min smyckeslåda
  • Tvätta poppy
Har i alla fall börjat med den första punkten.. alltid något!
har på mih mina nya sammetstajts från Bikbok :) sköna som bara den!

Sara 18 år!

Hade en riktigt trevlig kväll igår när vi firade en av mina mest älskade tjejor! Det bjöds på champagne och lyxig plockmat, goda ostar och mumsig pannacotta och chokladmousse.
Ida
Sara (födelsedagsbarnet)
Natha
Ida och Jag
Sara fick presenter!
Natha och Jag
Sara och Natha

Sen åkte jag och Ida hem till millis och drack skumpa, dansade och tog steg vi inte trodde vi skulle våga ta! När Emil slutat jobbet så kom han också dit och vi gjorde oss i ordning för en utekväll. Kom dock iväg lite sent så efter att ha insett att det var kö överallt så gick vi till donken i stället.
My boy lollipop!
Go pink!
Ida fick frisera Millis
Söta tjejer!
Yeah!
Det var någon som hade skummat fontänen vid stureplan!

ringfinger

gaaaah jag dör! har en massa ringar på fingrarna, och dom måste ha svullnat till dubbla storleken under kvällen, för nu får jag inte av dom!!! hjälp mig för fan, innan blodet koagulerar och fingrarna blir blåa och ruttnar bort!!!!!

night out.

mår som man förtjänar, kan inte gå och lägga mig för då kommer sängen att snurra iväg... sitter här ett tag, och äter kexchoklad och dricker mjölk. Bilder från igår kommer imorgon! Sjukt nice kväll iaf!

H&M

Sådärja, nu har jag hittat kläder från H&M som jag har råd och möjlighet att köpa inför ikväll. Ska bege mig in till stan nu... Hoppas verkligen att jag har turen på min sida.. Håller tummarna för att min favoritklänning finns i butik igen!
puderglam
puderglam by Browniee on Polyvore.com

trött

Fy bubblans vilken lång dag det blev idag. Är helt slut i huvudet och kroppen. Vi hade iaf väldigt kul på jobbet haha, trots att jag gjorde fel hela tiden! Råkade dessutom säga "Nikta akta, annars kommer jag och sprutar dig i håret" eller något i den stilen... jag menade att jag skulle spruta eld från vår gasolbrännare om hon inte flyttade på sig, Men alla missförstod mig.. inte mitt fel att folk är så jävla sexfixerade.. :/ xD

Nu ska jag kolla på idolreprisen och sen ska jag sova...


Frost

God morgon! Det är riktigt kallt ute nu... Imorse fick mamma använda skrapan för att få bort frosten på våra bilfönster, då är det verkligen påväg att bli vinter. Idag har jag så varma kläder jag kan hitta, kroppen har ju inte riktigt vant sig vid kylan än. Ska sticka iväg för ett 12timmars pass på jobbet och sen blir det nog utgång om jag pallar xD ciiiiaaaao!
nya mössan ;)

VIP på Topshop

Kvällen var hur mysig som helst. Vi fick lite stressigt när vi skulle dit, så vi fick köpa korv och pommes påväg in till stan för att ha något i magen (vilket vi inte hade behövt med tanke på alla cupcakes som fanns där). Det var proppfullt med folk när vi väl kom dit och det var svårt att koncentrera sig på kläderna när det var folk som knuffades överallt. Man fick i alla fall skumpa och mineralvatten och som sagt kopiösa mängder mini muffins.  Vi köpte i alla fall världens underbaraste mössa uppe på Topman som kommer att missbrukas grovt under vintern. Jag och Malvina delar på den, så jag får ha den tiden innan Asien och sen får hon ha den när jag är i Asien. Malvina köpte även en sjukt snygg jeansskjorta och jag köpte ett linne som jag nog ska lämna tillbaka för det var mycket kortare än jag trodde, hade tänkt att använda det som tunika till mina lacktights, men det täckte inte rumpan xD Sen vid nio åkte vi hemåt och flummade på Tbanan :)

SUMMAN AV KARDEMUMMAN; JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA SYSTER!

hett

Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig på Saras 18års fest på lördag. Vill ha en flickig klänning till mina nitboots och min svarta jacka. Precis i det här stuket, tycker det är så jäkla snyggt! Men den som jag verkligen ville ha från H&M (efterlyste tidigare i veckan) är helt slut överallt!
rockprincess
rockprincess by Browniee featuring Lipsy

give a little piece of your love

fy bubblan vad kallt det är ute! Fick ta med mig en latte från jobbet för att hålla fingrarna varma under min raska promenad hem. Nu ska jag hoppa in i duschen och välja kläder inför ikväll. Måste tänka på att det ska vara något som är lätt att ta av och på så man slipper krångla när man ska prova en massa kläder ;) puss & kram
kofta: Lacoste, strumpbyxor: H&M, sockor: åhlens, uggs: skopunkten

:)

God morgon! Har precis ätit en riktigt god frukost som bestod av äggröra och stekt bacon, keso samt en smoothie som jag gjorde på gröna druvor och kiwi. Ska göra mig i ordning för vad som skulle varit en långpanna på jobbet, men idag bytte jag bort kvällen med Jocke, eftersom jag ska på vipkväll på Topshop, 20% på allt, vilket gör priserna där mer passande för min plånbok. Så jag jobbar till 17.00 och så börjar kvällen 19.30...

RSS 2.0