natti

Ska sova nu.. börjar iof kl 11, men jag tänkte gå upp och ta en powerwalk och städa rummet lite imorgon bitti, så natti natti på er. Hoppas ni drömmer en massa söta drömmar. Själv hoppas jag att jag slipper samma hemska mardröm som jag drömde i natt. Usch fy och blä vad den var vidrig! Jag vaknade och bara stört bölade, har hänt flera nätter nu... Jag känner mig så ensam och hjälplös vid sånna tillfällen.
behöver någon som kan hålla mig lugn, behöver någon att hålla om och som kan hålla om mig...

...b e h ö v e r   d i g...

Duggregn

Inte visste jag att jag saknat jobbet så mycket! Var sjukt kul och jag jobbade på som vanligt ;)
Arvid ringde och frågade om jag ville ta en promenad med hundarna igen och såklart ville jag det! Så han kom ner till jobbet och mötte upp mig vid halv tio. Så gick vi i duggregnet hem till mig och hämtade Poppy. Jag följde honom hem och sen stod vi och pratade innan jag vandrade hem igen :) Wiiie, perfekt avslut på kvällen, vi kanske tar en promenix imorgon också, det är så skönt att komma ut lite.
Arvid och Jag i Australien förra julen

JOBB

Nu ska jag iväg till jobbet... Måste erkänna att jag saknar skolan lite, (eller ganska mkt..) Jaja, ha en bra dag!

Slut på semestern

Jaha, två veckor går snabbare än blixten, och idag bär det iväg till jobbet igen. Men först ska jag ut på en lååång powerwalk! Bye bye!

grönan pix

Millis
Elin och Jag
Millis och Jonis
Jag är het
Men Millis är hetast

Höstvibbar

Det har verkligen börjat bli riktigt ruggigt väder ute nu. Jag vet att solen fortfarande skiner, men det är inte längre en sval sommarbris som fläktar, den har bytts ut mot en kall och rå vind som trasslar till håret och blottar hela asset! Jag hade riktig gåshud idag, trots att jag drog på mig min kofta och ett par tjocka strumpor. Jag tror att hösten är påväg, och att den kommer snabbare än man tror, så det gäller att förbereda sig ordentligt! Har man bara rätt utrustning så kan hösten faktiskt vara en väldigt mysig årstid...
Höstens måste ha:
En pojke att mysa med och pussa på
Ett stort fluffigt duntäcke
Tofflor
Gamla stora collagetröjor
Raggsockor
En massa olika tesorter
Bastu
Öppen spis
Filmer och Tv serier
Massage med härliga oljor
Uggs
Långkalsonger...
....Och galet många fik!



Idag lunchade jag med Maria, sjukt mysigt eftersom vi inte har setts på så länge. Vi gick till det ganska stora fiket/restaurangen i Gallerian eftersom jag älskar deras sallader. Det blev en Kycklingsallad med avokadoröra och currykräm. Hur gott som helst! Sen gick vi och kollade på spikmattor. Jag ska nog köpa en på tisdag för att få bort spänningarna i axlar och rygg. Någon som har ett tips på bra mattor för bra priser?

Läsarkväll

I torsdags var jag och Millis på läsarkväll (Sofis Mode). Det var riktigt trevligt. Vi fick bubbel och snacks och senaste numret av tidningen. Sen blev det tävlingar och styling och såklart en riktigt nice goodiebag!
Brownie
Millis

När läsarkvällen var slut, åkte vi vidare ut på Djurgården till grönan för att vänta på att Jonis skulle sluta jobbet. Han fick sluta tidigare. Jag och Millis fick fri entré kort och en massa åkkuponger eftersom han får en massa av jobbet. Åååh vad jag var lycklig! Det en perfekt kväll, lagom varmt, och inga köer så vi sprang som små barn mellan alla attraktioner, speciellt popexpressen. Så fort den svar slut, sprang vi runt för att hinna med nästa åk, gud vad jag skrattade! (bilder kommer senare)

Att vara cool

Klockren

Att vara cool.. är att vara sig själv utan att bry sig om var andra tycker... Att våga sticka ut och att våga säga nej. Man måste inte ha den senaste klädstilen, eller den dyraste väskan! Man behöver inte heller jobba på det jobb som folk anser är det bästa och man behöver inte vara med den killen som alla tycker att man borde vara med. Vad är grejen? Huvudsaken är väl att man är lycklig! Att man mår bra, och trivs med sig själv och bli älskad för den man är. Varför ska allt vara så jävla black and white för... jag kanske vill vara rosa eller grön eller vad som helst, jag kanske vill vara jag! Nu är jag så, nu är jag jag, och ändå får man alltid höra att man inte duger! Ibland är det så himla svårt att vara cool...

internetpunka

Mitt internet har slutat att fungera... Jag har försökt i flera dagar med att fixa det, och idag så av någon mirakulös anledning, lyckades jag!!! Dock funkar inte det trådlösa alls, men det överlever jag utan ett tag.

Kryssningen var sjukt kul, kanske var det för att jag hängde med världens bästa killar?!

:)
Jag och världens bästa Johan
Tvillingarna C
drägg drägg i morfars skägg
Jimmy fick ragg!



Galet kul. Älskar er!

bye baby


Nu drar jag iväg på 24 timmars kryssning! Adios amigos!

Kryssning

Idag drar vi iväg på kryssning, destination Åbo!
Att göra innan avgång:
Ta ut pengar
Handla något lagom snyggt att ha på sig
Måla naglar
Handla mat
Packa
Ladda kamera
Fräscha till mig

John Blund

Nu ska jag sova, har en låååång dag framför mig imorgon. Hoppas att John Blund besöker mig, skulle verklige behöva somna direkt utan att ligga vaken och vrida och vända på mig utan att kunna sova!

Sov gott och vakna torrt.. eller vått kanske... på ett bra sätt ;) ciiiiaao! <3

promenera mera

När jag var nere på jobbet så ringde Arvid och frågade om jag ville ta en promenad med hundarna. Något vi inte gjort på länge men som jag verkligen har saknat! Så jag drog upp till honom och beundrade hans nya Iphone ett tag. Måste erkänna att den är jävligt cool! Fast det kan jag inte säga till honom, då blir han så jäkla självgod. Sen gick vi hem till mig och hämtade Poppy. Iphonen hade GPS så vi slapp gå vilse och det var Arvid väldigt stolt över... Jag förstod inte riktigt varför det var så nödvändigt med det just då, med tanke på att vi har gått alla vägarna minst 1000 gånger och skulle hitta om vi så gick i sömnen. Men det är ju nice att ha i alla fall. Vi var ute en timme och bara pratade. Går alltför lång tid mellan gångerna, men jag hoppas i alla fall att det görs om snart igen :)
 
Här är Arvid tidigare i somras

som en fontän

Precis såhär såg jag ut när jag tränade idag (något fetare armar och ben haha xD och kanske lite mer hår på huvudet..) Det verkligen skvätte svett, haha, var tvungen att hämta papper och torka bort alla tusentals svettdroppar som landat på maskinen... jag hoppas verkligen att det inte stänkte iväg på tjejen som sprang bredvid mig! xD Sjukt nice träningspass var det, älskar när det är få där, blir så mycket fräschare luft! När jag var klar med stretchingen la jag mig på en av mattorna och satte på underneath your clothes med shakira och föll i dvala ett tag. Sen drog jag in i omklädningsrummet och där spelades Baby Baby med sunblock.. så jag kunde inte låta bli att dansa, fast från en åskådares perspektiv måste det mer sett ut som om jag var en galen kannibal som dansade "innan jag ska äta upp mitt offer dansen"... 
När jag kom hem hade mamma lagat spenatsoppa med ägg, så nu är jag mätt och nöjd och glad! Ska dra en snabb promenix till jobbet och kolla min jobbmail... See yah!

work it

Nu drar jag iväg och kör ett pass på gymmet, vi hörs senare!
dagens: Linne denim co, sjal Lindex, jacka Only, Leggins Bik Bok, skor New Look, väska Gina Tricot

inkomst vs utgift


ekonomibajs.
Det är helt underbart att ha en fast inkomst, klart man inte ska klaga... Men eftersom jag och några vänner har bokat en 4 månaders Asien resa från den 30 december blir det inte mkt kvar av min inkomst... 10 000 lägger jag undan varje månad för resan. 2000 betalar jag för att bo hemma. 3000 går till håret var tredje månad. 1200 till linser var sjätte månad... ca 600 i telefonräkning varje månad.
övriga utgifter: busskort, mat, nöjen, shopping, läkarbesök

lön innan skatt: 18 900
lön efter skatt: 14 -15000
= JAG GÅR INTE PRECIS MED VINST!


Man kan ju alltid drömma... så jag drog iväg till täby c efter ett kort besök på röntgenavdelningen på sjukhuset. 200 kr för typ 10 minuter, helt sjukt! I vilket fall så testade jag lite nykomlingar på H&M... så typiskt mig att fastna för allt man provar... Dock fanns det en grej som jag ALDRIG skulle köpa. Jag testade en body, väldigt coolt tryck och så var den i sammarbete med against aids. Det var mitt livs misstag.. Vissa kroppsformer passar sjukt bra i vissa plagg, och andra.. INTE! Jag såg precis ut som när man var liten.. typ en bäbiiis i jätte format.. ni vet när man hade så mycket extra fett så armar och ben var veckade som smällkarameller och dubbelhakorna knappt gick att räkna. Herre gud vad jag skrattade åt mig själv, jag skulle fått en stor fet röd stämpel "MODEMISS" i vilken tidning som helst! Hahaha, aldrig mera sparkdräkter här inte!

Här är några av grejerna jag testade. Jag kommer tyvärr inte ha råd med allt denna månad.. så nu har jag beslutsångest, något måste man ju få unna sig. Vad är finast?

Underbart mönster och vackra färger
                   Åååh för att festa i den här!
Älskar axlarna
Rockar feeeeett!

en kopp avslagen öl

Visste ni att en kopp avslagen öl blandat med tre koppar vatten ger håret ett riktigt lyft? En B-vitaminkick helt enkelt...
vet inte om man vågar testa, trots att det verkligen skulle behövas.. känns som att öllukten kommer att sitta i ganska länge.

3 gången gillt

3 kräftskivor i rad, att man aldrig tröttnar

@ Sebbes
Blus  Jsfsn, Linne H&M, skinnleggins Bikbok, Örhängen Ur & Penn
Sebbe
Jompa
Sandra
järngänget
skål för en underbar kväll

lördag

Jag och Sara gick upp vid 11 och kollade lite på Tv och laddade upp kvällens bilder på facebook. Sen drog jag in till stan för en liten fönstershoppingsrunda. Köpte dock ett par leggins i en blandning mellan fake skinn och lack material. 

Älskar plagg som funkar som mer än bara en grej. Denna kjol från Gina Tricot t.ex. Den funkar perfekt som kjol, men går lika bra att använda som topp också :) Två plagg för priset av ett!

Nu drar jag iväg och tränar. ciaaaao

fredagsrapport 2

Kvällen fortsatte som sagt med party hos Fia. Tema superhjältar och Gudar. Vi hade så otroligt kul, kvällen innehöll lite av allt: dans, prat, studsmatta, skratt och vattenpipa. Jag och Sara stupade i säng vid fyra, och slocknade direkt.


fredagsrapport

Tjeeeena! Länge sen sist... Jag har inget annat att skylla på än att jag faktiskt inte varit hemma det senaste dygnet. Kräftisen med gamla gänget var i alla fall sjukt mysig. Jag var ju dock tvungen att gå redan vid halv tio eftersom jag skulle vidare till Fias 18års fest. :) Min dator är sjukt seg när det gäller bilduppladdning, så det blir bara några få bilder...

Kräftis

partyyyy

åååh nuuu kör vi!


Hoppas ni får en sjukt kul fredagskväll!

Hurtiga Bullar

Idag var jag och Johan hurtiga bullar. Vi drog nämligen iväg till gymmet och tränade. Jag svettades så mycket att jag nog egentligen inte hade behövt duscha... men jag gjorde det iaf, bara för sakens skull liksom ;) Nu känner jag mig fresh iaf. Grymt med en personlig tränare och coach, hjälper så sjukt mkt!

omklädningsrummet var tomt, så jag passade på ;)

hjärnaktivitet...

Just nu arbetar min hjärna på högvarv... vet inte vad jag ska vara ikväll. Ska på party med tema superhjältar / Gudar... Vore ju så jävla glassigt att komma som typ Michael Jackson. Musikens gud.. I brist på kläder får man väl vara en grekisk gud eller typ en powerpuff pingla, vi får se!
Bilden är från igår efter kräftskivan.. jag gick tydligen runt och fotade mig själv bakom träd och i buskar... wierdo.



pix

KRÄFTSKIVA @ MENIGOS 2009


Sista sommardagen

Morning!
Ligger i sängen och läser tidingen, börjar ju bli vuxen nu.. eller inte.. I vilket fall, så stod det idag, kommer vara den sista dagen med högsommarväder. Sen kommer det tydligen att vara mest molningt med lite regn. Ändå ligger jag innomhus i min säng. Rummet har nästan slutat snurra iaf, lite smått ont i huvudet men lite frisk luft och en massa härliga vitaminer från solen ska nog göra susen.


Håll utkik mina vänner, för under dagen ska det läggas upp iaf några bilder från kräftskivan!



kräftor

Kräftskivan med cheferna mina var riktigt nice.. tror jag fick i mig lite mkt vitt vin bara.. eller så snurrar mitt rum alltid typ 100 km/h... Vi fick havskräftor och andra färska kräftor med olika ostar och kantarellpaj till. Sjukt gott. Nubbevisor såklart.. vad annars liksom. Jag fick en snabbkurs i hur man äter kräftor.. usch vad man surplar och dräller.. jaja, bilder kommer imorgon, nu ska jag sova.. tro det eller ej. puuuss!

Ägg och bacon

Good morning sunshine!
Frukost: Ägg, bacon, avocado och ett glas mild naturell yoghurt

Dagsplaner: Ta en hundpromenix, sola, köpa träningsdagbok och träna
Kvällsplaner: Kräftskiva med jobbet arrangerad av Menigo

Tröja: Topshop
Kjol: H&M (London)
Väska: Gina Tricot (köpte den för 30 kr xD, vilket jävla fynd)
Skor: New Look (London)
Örhängen: Second hand


+ En random tjej kommer fram till mig på stan och frågar vart jag köpt min kjol och säger att den var hur fin som helst. Älskar när folk vågar göra sånt. Dels gör hon mig glad och dels gör hon sig själv en tjänst (nu slipper hon ju leta i varje affär efter den.. eller hur?)
- Jag har fortfarande krasslig hals, och jag har en känsla av att kräftskivan kommer bli ganska mycket skrik och spring för min del... Om jag dricker blir det iaf enbart vitt vin, vilket är det vins som jag anser gott, så det funkar ;)

maaaaaat

När klockan var 15.00 idag var jag fortfarande lika glad.. och hungrig. Så jag stekte lövbiff, aubergine och zucchini, sen la jag på väääärldens största klick bea.. det var mums!



what a wounderful world

God morgon! Idag är jag lycklig... Har ingen aning om varför, antar att jag vaknade med fötterna på rätt sida av sängen eller vad man nu brukar säga :) Jag vill skratta, dansa, hoppa, sjunga, jaa, typ leva! OCH JAG VILL TRÄNA! Så trots en riktigt krasslig hals, tänkte jag ge mig iväg till gymmet och göra lite övningar för rygg och ben. Jag får skippa kondition idag, eftersom det ger mig äckliga hostattacker. Ska gå på en shoppingrunda också, eftesom jag igår kväll fick reda på att jag har 883 kr att lägga beslag på från ett gammalt arbetskonto! (haha, kanske därför den plötsliga lyckan) I vilket fall känns det väldigt bra, nu kan jag äntligen köpa en träningsbag och en träningsdagbok. Dessutom funderar jag på en spikmatta, det sägs ju att den ska göra underverk! Någon som har testat?


Bild tagen under en grillkväll för några år sen... Glad och galen!

någon? någon gång?

Om jag gifter mig. Då ska jag fan också ha kul!!!

Helt underbart! Förstaklassig lycka...

hejkomochhjälpmig!

Det är INTE okej att behöva vänta i över 3 timmar på vårdscentralen. Thank God att jag hade min Ipod. Är det okej att spela samma låt på repeat 18 ggr? (Me liiike)

Ny älskling:

A(ll) Star

CONVERSE - get chucked
Såhär får du en flickvän på typ 1 timme:
- Gå till affären och köp ett par converse (se till att de är en snygg färg och modell som verkligen passar DIG)
- Gå ut ur affären och sätt på dig dina nya converse, leta sedan upp typ en sandlåda eller grusväg
- Spring, hoppa och slira runt som aldrig för, för att få en sliten look på skorna
- Dra hem, sätt på dig ett par snygga jeans eller shorts som uttrycker din stil
- Ut på stan, landet, stranden, båten, parken... var som helst, och bara haffa! We can resist you, but not your shoes...
och glöm inte ett par snygga wayfares!

(är det bara jag som faller för killar med converse)?


Historia:
- börjar tillverkas i en fabrik i Massachusetts 1908
- Chuck Taylor åkte land och rike runt och marknadsförde basketskon ända fram till sin död 1969
- 2001 var Converse All Star ändå tvungna att ansöka om konkurs
- Uppköparen blev Nike och priset blev 350 miljoner dollar

Smeknamn: 
Chucks, Chuckies och Chuckers efter Chuck Taylor

Hemma hos mig

Mitt favoritpar som jag köpte i London i vintras. Livar upp en trist höstdag, och lyser lite extra nu på sommaren. Älskar pastellerna och de gulliga bina ger skorna en väldigt flickig look.
Det andra paret jag har är ett par klassiska svarta i den lite högre modellen, funkar till allt.
Nästa inköp blir ett par beiga låga tror jag, eller så satsar man på någon kul färg.. vad tycker ni? Låga vill jag ha iaf!

Bort med Exxx!

Eftersom jag inte ätit något riktigt gott på länge bestämde jag mig för att ha en liten myskväll med grönsaker och dip! Som det freak jag blivit kollade jag innehållsförteckningen på OLWs färdiga dippulver, jobbigt att jag knappt visste vad hälften av ingredienserna var eftersom de började på E och sedan hade tre olika siffror efter sig.. WTF?! Vad är grejen liksom, istället för att ha i torkad vitlök måste man ha i något himla vitlökssmakande pulver som heter E??? ist för vitlökspulver. Det finns ju en mening till att vi har en massa olika livsmedel, och den meningen är inte att vi ska försöka hitta på konstgjorda grejer som kan ersätta våra äkta råvaror!
När jag dessutom såg att den innehöll typ 70g kolhydrater per 100g och min maxgräns ligger ju på fem, så jag skippade den. Istället köpte jag en billig men god mögelost och gjorde blue cheese dip med den. MMMMMM, I'm in heaven!
Blue Cheese dip:
100 g blue cheese
2-3 dl gräddfil
1 msk majonäs
salt och peppar
lite lime
lite finhackad scharlottenlök
lite vitlök
Grönsaker: 
allt som knastrar i munnen!

voiceless

Det här känns så jävla värdelöst... jag är sjuk men ändå inte.. har tappat rösten vilket gör mig sjuuukt tråkig att vara med.. så jag ligger hemma och bara degar... ska laga mat... asiatiskt...får dock inte käka socker ju, vilket typ tar bort allt det goda.. (sweet chilisås!) ska göra den sjukt stark, hoppas halsen smälter!





varje vatten

Fy fan vad man kan ha kul utan alkohol! Har inte druckit på en vecka och har ändå festat fyra gånger... Testar en ny diet, eller snarare en ny livsstil. LCHF (Low carb, high fat). Det funkar faktiskt... har dock upptäckt att det är sjukt svårt att bara gå och köpa något snabbt när man är hungrig, mogna avokados är typ mer sällsynta än isbjörnar på mallis! I vilket fall så innebär dieten INGA kolhydrater... och tyvärr finns dom överallt till och med i sockerfria halstabletter... vilket är ett problem, eftersom jag har tappat rösten och skulle behöva knarka halstabletter för att kunna säga något.. Alkohol är tydligen behövligt för att kunna sjunga och dansa sig igenom en kväll utan att tappa talförmågan..



 

RSS 2.0